Mikuláš Kováč
(01.07.2014, 07:02)
1.7.2014 Hannover 2
Štart : 6.00 hod.
Zverejňujem to na diskusnom fóre, pretože stránka
http://www.szchph.sk/sections/59/regio_sever_.html
nie je funkčná. Nezobrazí sa a nemôžem tam pridať príspevok.
Ďakujem za porozumenie
Mikuláš Kováč
Milan Blahovský
(01.07.2014, 08:17)
To je váš prvý pretek Miki ???
Doteraz nik nepožiadal o prístupové práva v prípade zistenia nefunkčnosti stránky. Heslo ti posielam mailom. Úspešný dolet prajem !
Mikuláš Kováč
(01.07.2014, 15:16)
V hesle nebol problém, pretože jedno heslo som mal do dnes pre OZ Prievidza a Región Sever. Pre OZ používam len mypigeons.eu, ale pre Sever používam aj szchph.sk. Včera som na szchph.sk písal zmenu štartu preteku a všetko fungovalo tak ako malo.
Možno si niekto položí otázku prečo som nahadzoval na obidve stránky tieto informácie, tak preto že RS tvorí 9 OZ a predpokladám, že mnohý ešte používajú szchph.
Na szchph.sk som nahadzoval všetky štarty DV aj tento rok, pričom tam viseli aj štarty z roku 2013.
Príspevok o štarte som vložil na diskusné fórum pre chovateľov, ako vysvetlenie prečo nenájdu štart na szchph.sk
S pozdravom
Miki
[%sig%]
Ivan Oravec
(01.07.2014, 16:30)
Na stránke MyPigeons máte štart 29.6.2014 o 6.00hod
Dušan Konečný
(01.07.2014, 18:05)
Pravomoc na zmenu datumu pretekov v pretekovych planoch OZ/regionov maju iba vypoctari.
Po tomto vikende maju viacere organizacie nespravne nastaveny datum preteku. Je potrebne upozornit vypoctara a poziadat ho o napravu.
Info pre vypoctarov - zmena datumu preteku (mozne vykonat v administracii pretekoveho planu) neovplyvni importovane udaje, nie je potrebne prepocitanie vysledkov ani ziadna dalsia akcia, jedna sa len o korektne zobrazenie:
1/ hlavicky vysledkov
2/ pretekoveho planu vo vypoctovom programe
3/ vykonov holubov v detailnom zobrazeni
4/ pretekov na vystavnych kartach holubov a prihlaskach na MS
[%sig%]
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie
Zmeny boli uložené