SZCHPH
SZCHPH
Preprava poštových holubov

Autor: Peter Vavrek

Preprava poštových h...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

PV
Peter Vavrek
27.08.2014, 07:26
Chvala bohu ze som " zaockovany " a ani si nevies predstavit ze kvoli comu vsetkemu !!! Len velka skoda je, ze teba tvoji lekari nezaockovali kvoli zavaznej chorobe ktora sa prejavuje penou z ust ................. . Pan Jakubčák Vam to vo svojom prispevku ukazal ze ako sa maju holuby prepravovat a ja som take auto v nasom OZ prisposobene na prepravu nevidel. TO ze Ta trapi moj pravopis t.j. malickost nad cim sa pozastavujes .Pozastav sa radsej sam nad sebou a ne nad mojim pravopisom . S pozdravom Letu zdar !!!
PD
Peter Dulák
26.08.2014, 23:33
...musí to byť silná vakcína,ktorou si "naočkovaný" p.Vavrek,škoda,že si sa ešte v základnej škole nedal zavakcínovať tou pravopisnou,určite by Ti viac v živote prospela....
JJ
Jozef Jakubčák
25.08.2014, 11:33
http://www.pipa.be/nl/newsandarticles/news/top-van-zuidholland-blijft-innovatief-met-hun-duivenbus-0
MB
Milan Blahovský
20.08.2014, 16:33
Iróniu som myslel v tom, že ma niekto označil za skúseného odborníka...Zrejme myslel na niektoré moje výhrady voči porušovaniu Stanov či PP v tejto spoločnosti. Takže moja skúsenosť mi vraví iba jedno, opäť je treba pozrieť a čítať naše Základné dokumenty. Čo sa v nich píše o prepravných prostriedkoch ??? Asi nič. Táto problématika je asi skôr vecou pre Štátnu veterinárnu a potravinovú správu a nie pre skúsených odborníkov typu Adamík či Blahovský. Beriem to ako pokus o vtiahnutie ma do problému OZ BJ. Hľadajte problémy tam kde sú a nevyvolávajte tam kde nie sú. To nemyslím teraz na teba Peter V., je to všeobecne.
ZA
Zdeňek Adamík
20.08.2014, 15:16
Jak se pozná, že auto není přizpůsobené na přepravu PH? Viděl jste někdy jak se přepravují PH v Beneluxu u některých klubů DT na SDT? Jsou to běžná přepravní auta naplněná závodními boxy. Pokud byly boxy řádně zaplombované, nevidím v tom problém, i když já osobně bych takový krok neučinil. Ale každý jsme holt jiný. Možný pokus o ironii mě vůbec netrápí. Je naopak dobré, že se někdo snaží dělat to o čem si myslí, že umí.
MB
Milan Blahovský
20.08.2014, 09:03
Irónia asi nie je na mieste.
PV
Peter Vavrek
20.08.2014, 09:00
Pozdravujem chovateľov PH a zároveň mám otázku, na skúsených odborníkov PH akými sú, napr.p Adamík p.Blahovský, alebo aj iný skúsený chovatelia na Slovensku o ich názor.Chcem sa Vás opýtať ,či sa môžu alebo nemôžu prepravovať holuby na súťažne preteky mimo prepravného vozíka určený na prepravu holubov ? Môžu byť holuby umiestnené aj v aute ,ktorí ťahá tento vozík, keďže auto nie je prispôsobené na prepravu zvierat ? Ďakujem s pozdravom Letu zdar
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.