SZCHPH
SZCHPH
ZO Sabinov-pretek Ružomberok

Autor: Dušan Jánošík

ZO Sabinov-pretek Ru...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ZA
Zdeňek Adamík
25.08.2014, 10:32
OK.
DJ
Dušan Jánošík
25.08.2014, 07:26
Áno
ĽH
Ľubomír Hovančík
24.08.2014, 21:10
Pán Jánošík beriem Vás za slovo. Na RV v Sp.Teplici?
PM
Peter Matalík
24.08.2014, 19:56
Zdeňku!Pretek sa nepoužije do nijakých súťaži/ MOZ,MS,koef.FCI,km/ a je vymaľované/!Chybne rozhodnutie jak Výboru,tak aj ZO Sabinov.
DJ
Dušan Jánošík
24.08.2014, 18:31
Ja nemám nikoho pod drobnohladom,ale boli ste jedna z oblasti Východu ,ktorá nepreložila pretek na sobotu a keďže po stratách na nácvikoch som nenasádzal v piatok na pretek Martin chcel som urobiť súkromný nácvik z Važca a preto som sledoval počasie a prípadný štart Vašich holubov aby nedošlo k ich stretu, a či pretek ,ktorý bol v pláne hoci len na koeficienty ja nemienim ani mi to nepripada riešit ani problémy Vašej OZ asi toľko na vysvetlenie a pokecať môžeme niekedy až sa stretneme niekde na výstave
ZA
Zdeňek Adamík
24.08.2014, 16:57
Já zase nechápu c s tím má společné Majstrovstvo OZ. Může mi to někdo, prosím, vysvětlit?
PM
Peter Matalík
24.08.2014, 15:46
Podstatné j e to,že pretek sa vydaril,straty sú minimálne.Pretek Ružomberok nie je zaradený do majstrovstvá OZ.
ĽH
Ľubomír Hovančík
24.08.2014, 15:07
Pán Jánošík, som rád že sme pod Vašim drobnohľadom. Keďže neviete úplne pozadie dnešných udalosti, ak chcete tak mi môžete zavolať a ja Vám to vysvetlím. č.t 0907 366 051.
DJ
Dušan Jánošík
24.08.2014, 13:58
Napísal som to práve kvôli tomu ,že vycvikar OZ pripadne štartovacia komisia je zodpovedná za štart a nesie za to zodpovednosť a Ružomberok bol deklarovaný ako pretek a nie nácvik a čo ostatný členovia OZ ,ktorý prípadným vyradením prídu o pretek je to precedens s akým som sa nestretol čo môže byť v budúcnosti zneužite.
MB
Milan Blahovský
24.08.2014, 13:24
Robo, ten nebola porucha pri štarte, to bolo rozhodnutie členov ZO Sabinov nepustiť holuby v mieste štartu ( ráno bol východ v daždi... o 10,00 sa otvorila obloha a ideálne prúdenie pre dolet )
Peter Jendrichovsky

Po tel. dohode s vacsinou clenov, ktori nasadili mlade holuby na RK, za ZO CHPH Sabinov - ziadame holuby stiahnut spat a vypustit v mieste kosovania.

S priatelskym pozdravom
Ľubo Hovančík reaguje:
24.8.2014 (12:52)X

Pre p. Jendrichovského a spol. ako aj pre všetkých členov OZ udalosti dnešného dňa sa viac nezopakujú!

Kto sa bojí nech nechodí do lesa.

Ak ste neboli schopní zamýšľať sa a riešiť preloženie preteku cez týždeň, tak nemudrujte pri košovaní a počas preteku alebo........ Kto nasadí holuby súhlasí so štartom. Ak sa niekedy budu ťahať holuby domov tak všetkým, alebo nikomu. Letu zdar.
24.8.2014 (07:58) Odpovedať # X
Peter Jendrichovsky

Dobry den, zelam vsetkym! Je chyba, ze sme neleteli prvy pretek z RK ako ostatni - vcera a nechcem, aby to vyzeralo, ze chcem byt mudry po vojne... Avsak poviem, ze letiet dnes - je velmi velke riziko! Ja ostatnym navrhujem a za seba ziadam - stiahnut mlade holuby spat a vypustit ich v mieste kosovania. Peter, Lubo - zvazte moj navrh.

S priatelskym pozdravom,

Peter Jendrichovsky

Pigeons 1
Ľubo Hovančík reaguje:
24.8.2014 (08:16)X

Pán Jendrichovsky, čakáme na štarte.

Takto nejako to bolo diskutované na DF OZ Sabinov - pre tých, ktorí nepochopili čo sa stalo.
RM
Robert Molnár
24.08.2014, 12:41
A preto som zástancom toho, aby v košoch mali holuby viacerý chovatelia tak by sa to nemohlo stať. Viem niekto povie, že ten a ten sa poriadne o zdravie svojich holubov nestará ale môže si dať s inými chovateľmi. s pozdravom robo
MB
Milan Blahovský
24.08.2014, 11:48
Zrejme niekomu došla trpezlivosť..., ale pre tréningový let to nemusí byť problém.
DJ
Dušan Jánošík
24.08.2014, 11:40
Ružomberok štart o 10,00 hod. Štarter p.Pleško. Holuby ZO Sabinov a MVDr.Bodnára nevypustené. Záznam o nevypustení PH je v protokole o štarte Je toto vôbec možne môže také niečo povoliť štartér SZ je tento pretek regulárny a čo chovatelia ,ktorý prípadným vyradeným prídu o pretek ? ˇPP SZ jasne hovorí, že holuby z jednej súpravy musia byť vypustené naraz.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.