SZCHPH
SZCHPH
Supermajstri 2-Letu Zdar

Autor: Vojtech Gyurovszky

Supermajstri 2-Letu...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

PG
Peter Grék
01.12.2014, 18:46
Pán Jasovský, OK.
RM
Robert Molnár
01.12.2014, 17:47
p. gyurovszky poprosim prezvonte ma.0905343709/ale ohladom holubov/ dakujem molnar
MB
Milan Blahovský
01.12.2014, 07:47
Ľubo, ak to pôjde takýmto smerom ako nemá ísť aj v iných OZ, prečo nie ? OZ Dlhé Pole malo v minulosti taktiež pri kontrole v r.2012 zistené isté nedostatky. Boli na ne upozornení a poučili sa. O rok na to bola urobená opätovne tvrdá kontrola na pretekovú dokumentáciu nie iba u popredných chovateľov tejto OZ. Bolo konštatované, že je na vzorovej úrovni a boli za to aj pochválení z úst prezidenta SZ na VZ. Pri kontrole podkladov vicemajstra mladých holubov opäť neboli zistené nedostatky a je teda jasné, že ak má niekto vážny záujem na udržaní nespochybneností výkonov svojich holubov musí si uvedomiť, že sa tu nejedná iba o jeho osobu, ale o prácu všetkých v jeho okolí. My tu nie sme sólisti, ale tím.
LJ
Lubomír Jasovský
30.11.2014, 23:08
P Grek to co som napisal mi bolo iba interpretovane a tak sa ospravedlnujem.Milan neberiem ti tvoj nazor,ale podla metra ktore ma prezídium bude nasledovat OZ Dlhe Pole? OZ Sered by nikomu nebola trnom v oku ak by p.Navratil nebol na prvom mieste v MS krátkych trati. A co je horsie ma holubov s koeficientom na CV.Nakolko nemal moznost pouzit pasmove vysledky nalietal to v celej OZ.Nestratil sa ani v regione kde skoncil na 9.mieste zo 174 chovatelov. Viem na 100% ze nalietal to poctivo bez podvodu , ale to nikoho nezaujima.Bola tam dva krat kontrola z UKK , a jasne konstatovala ze je to vsetko O.K. Nasledne prebehla kontrola MS na zväze a nasli sa chyby.Mal som moznost nahliadnut do vysledkov kontroly aj ostatných OZ a boli tam podobne chyby. Dalej to uz poznate.
MB
Milan Blahovský
30.11.2014, 20:49
Peter a ďalší, prosím vás nespájajte príslušnosť pána Jasovského s OZ SNV či mojím menom. Je to jeho súkromný názor a aktivita a nie názor členov OZ SNV.
Svoj názor na celý prípad OZ Sereď som povedal na prezídiu p.Navrátilovi a aj p.Jasovskému osobne.
Poviem ho teda aj verejne :
Byť majstrom takéhoto typu OZ, mať superkoeficienty holubov v konkurencii týchto typov OZ, kde na piaty pretek sa nasadí menej holubov ako v mojom klube, kde sa robia tak primitívne ( možno aj účelovo ) chyby a nedodržuje sa PP, tak s takouto OZ sa dávno rozlúčim prípadne ukončím súťaženie.
Mať zodpovednosť za riadenie chovateľom, ktorým nezáleží na tom aby výsledky ich popredných členov neboli spochybňované, tak sa im dávno poďakujem za dôveru a odídem z riadiacej funkcie takejto organizácie.
Mne názory, že potrebujeme každého chovateľa nesedia a stotožňujem sa s tým, že radšej na Slovensku 15 silných OZ a 2000 zodpovedných členov ako súčasný stav.
PG
Peter Grék
30.11.2014, 20:27
Pán Jasovský, škoda že ste musel ísť do práce a nebol na VZ, možno by ste si tie drísty čo tu píšete odpustil. Síce neviem koho by ste na VZ chcel zastupovať, keďže pán Navrátil za OZ Sereď tam už bol, rovnako ako páni Blahovský a Zeleňák za Vašu domovskú OZ Sp.Nová Ves -predpokladám teda, že ste Ľubomír Jasovský z ZO Sp.Podhradie...lebo iného L. Jasovského som v databáze SZ nenašiel. Ak ste niekto iný prepáčte, dovetok s ZO Sp.Podhradie beriem späť. Skúste mi, prosím napísať ktorých východniarov som to mal údajne presviedčať aby hlasovali za zrušenie OZ Sereď na VZ - ak uvidia spomenuté svoje mená určite sa ozvú a možno dôjde aj na Vami proklamovanú spravodlivosť. Predpokladám že sa mi potom na tomto fóre aj verejne ospravedlníte. [%sig%]
RM
Robert Molnár
30.11.2014, 18:39
vidíš Mirko , nakoniec si Ti na chybe
LJ
Lubomír Jasovský
30.11.2014, 13:55
P prezident vo svojom prejave spomenul ze bude jasne casom definovane ze za ake chyby bude aky postih! P Dudzik sklamal ste ma .Vysledok hlasovania cista fraska.P Sudor predniesol spravu UKK ze obdrzali odvolanie OZ Sered a bude iniciovat stretnutie zastupcov OZ Sered a prezidia.Bol som v tom ze ak to nieje v programe VZ nebude sa o tom hlasovat.Lutujem ze som musel ist do prace..... Inak by p Vidhold nedostal tolko priestoru a p Dudzik nemusel mat tak pokazene svedomie.Mojim heslo je SPRAVODLIVOST! Tu bola poslapana.....
PJ
Pavol Jaco
30.11.2014, 12:57
Pán Jasovský,prečítal som si Vaše posledné 4 príspevky,ale ani v jednom nie sú uvedené výsledky hlasovania.Ako to vlastne dopadlo?
LJ
Lubomír Jasovský
30.11.2014, 12:05
To je vrchol drzosti p Grek udajne na VZ chodil po delegatoch z vychodneho Slovenska a presviedčal ich , aby hlasovali za zrusenie OZ Sered ..... To skutocne je to tak ? Ved aspon keby ste si zistili pravdu tak by som tu nepisal ! Nik sa neprizna , ale co je dovodom ?
LJ
Lubomír Jasovský
30.11.2014, 00:51
Pani , ako ste mohli dat hlasovat o zruseni OZ Sered , ked to nebolo v programe, ktory bol schvaleny na zaciatku jednohlasne!!!!! Je to v sulade s rokovacim poriadkom ?
LJ
Lubomír Jasovský
29.11.2014, 15:23
Nemám slov kam vedie ľudská holubárska nevraživosť. P Dudzik využil situáciu a podal návrh na zrušenie OZ Sereď .Dôvod ? Porušovanie uznesení zjazdu a dokumentov SZ!!! Dúfam že sa to všetko zverejní. Mám z toho pocit ,ako keby bola znova iná doba.... Je to smutné,ale pekne aspoň porozprával o medziludských vzťahoch. Páni delegáti ďakujem vám že ste hlasovali podľa svojho vedomia a svedomia....
LJ
Lubomír Jasovský
29.11.2014, 15:00
Pán Balogh neklamte verejnosť o prijatí ,alebo neprijatí člena nerozhoduje p. Navrátil. Jednoznačne bol za to ,aby ho prijali len nemenovaná ZO to podmieňovala že ,ak sa príme tak oni nebudú lietať v OZ Sereď.Nebudem to tu ďalej opisovať,ale aj p. Görözdös presne vie kto bol proti nemu !!
LJ
Lubomír Jasovský
29.11.2014, 14:27
Dobrý deň, na základe prezentácie predsedu UKK p.Sudora sa daný problém bude prejednávať na stretnutí ktorého termín ešte nepoznáme.OZ Sereď ešte nik nezrušil. Nerobte unáhlene záver.Ďakujem.
JV
Július Vida
29.11.2014, 09:58
Prehnané ambície už nejedného chovateľa dostali do kolien. V tomto prípade je to o to smutnejšie, že zakladateľ OZ sa svojím konaním stal aj jej hrobárom. Žiaľ, vždy na to doplatia poctiví chovatelia. Porekadlo......po mne potopa sa splnilo.
TB
Tibor Balogh
29.11.2014, 08:54
Pán Navratil aj o tom rozhodoval ked brali holubarov z bývalej OZ Dunajska Streda ze ich zoberú ale len bez Pána Görözdösa, je to uznavany špiskový chovatel ktorý je teraz núteny lietat v Madarsku.
ĽJ
Ľudovít Jančok
29.11.2014, 08:47
Zdravím Vás. Pán Jasovský,ja som robil všetky funkcie v četne SZCHPH. Vďaka bola taká že som 17. rokov nechoval holuby. Začal som pred pár rokmi, ale mám celkom iný pohľad na tento šport. Odtiaľ potiaľ, len dodržiavanie a to striktne daných predpisov, nikoho nezachraňovať nikomu nič neodpustiť. Nasilu to nejde kto chce chovať a lietať, ten si cestu nájde. Pozdravujem Ludvik.
ZA
Zdeňek Adamík
29.11.2014, 06:47
zdenek_ad@volny.cz
LJ
Lubomír Jasovský
29.11.2014, 00:15
Ano p. Adamik môžem poprosiť Váš email . ĎAKUJEM
ZA
Zdeňek Adamík
28.11.2014, 23:05
Není prvořadým "robíš niečo pre holubárov". Na prvním místě stojí: dodržovat daná pravidla hry (rozuměj Stanovy, Jednací řád, PP a další organizační normy), tedy udržovat pořádek a dodržovat psaná i nepsaná pravidla Fair play. Robiť niečo pre holubárov je až na místě druhém a mnohdy pokud dodržuji to skutečně první, není ani moc potřeba rozsáhle konat to mnou nazvané - druhé.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.