SZCHPH
SZCHPH
Neuveriteľný štart/ér/ v Novom Meste!

Autor: jakubec Ľudovít

Neuveriteľný štart/é...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

jakubec Ľudovít
jakubec Ľudovít
11.09.2015, 08:00
Napísal som-nikto z aktérov-to znamená ľudí prítomných na štarte.Ja som výcvikárovi nikdy nič nevyčítal
a ani tomu nemohol zabrániť.
MR
Mgr. Robert Molnár
10.09.2015, 20:23
Podľa mojich dostupných informácií výcvikár OZ Detva,Peťo Rešutík sa Ti ospravedlnil aj keď za to nemohol.
jakubec Ľudovít
jakubec Ľudovít
10.09.2015, 17:11
V nedeľu 30.8. bol v Novom Meste odštartovaný 1.pretek mladých z vozíka OZ Detva.Ale tak,že jeden naj-
spodnejší koš ostal zavretý.Nevšimol si to šofér,sprievodkyňa a ani hlavný vinník-štartér.Vodič sa vrátil
domov,vozík odstavil a holuby ostali v ňom.V koši bolo 33 holubov od 3 chovateľov.Z nich ja som mal tú
smolu,že som tam mal všetky svoje holuby.
Pretek bol ťažký,otváralo sa v pondelok večer.Ja som samozrejme nemal ani brko,ako jediný z klubu,čo ne-
bolo veľmi príjemné.Stále mi to nešlo do hlavy a tak som si v utorok ráno dôkladne prezrel video zo štartu
a na 1:56 min. záznamu som zbadal,že koš vľavo dole vzadu za kolesom je už po štarte stále zavretý.Z ce-
lého záznamu to vidno len na tejto jedinej sekunde,ktorá zachránila holúbky od najhoršieho.
Po oznámení výcvikárom ZO a OZ boli holuby nájdené vo vozíku a v utorok pred obedom boli doma.Okrem
2 ks,ktoré sa v tej horúčave asi vyparili.
Píšem s odstupom času,čakal som,či sa niekto z aktérov aspoň neospravedlní a ako bude pretek vyhodnotený.Nestalo sa nič a dokonca holuby ktoré neleteli sú započítané do počtu pre percentá.
Týmto zdravím delegovaného a preškoleného štartéra p.Ataloviča- LETU NEZDAR!
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.