SZCHPH
SZCHPH
Zamyslenie

Autor: Peter Matalík

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Milan Blahovský
Milan Blahovský
13.03.2016, 20:10
Záber z odovzdania nového EKS - TIPES 1100 ( včítane adaptéra, antén a čípov ) ako aj finančnej podpory získanej prostredníctvom charitatívnej dražby.
Na fotografii zľava - p.Stolárik, Pavlinský,Matalík, Jacko.
Milan Blahovský
Milan Blahovský
22.11.2015, 12:44
Aukcia spustená. Ďakujem všetkým tým, ktorí sa podieľali na daroch, ale aj tým, ktorí to už vzhľadom na obmedzený počet nestihli ( M.Luhový, T.Fiala,J.Boka,J.Fecko, Martin Nemec ( ČR)..... Je vidieť, že ešte sú v našich kruhoch chovatelia, ktorým osudy iných nie sú ľahostajné.Podiel z dražby sa plánuje odovzdať v deň vyhodnotenia Regionálnej výstavy PH Regiónu Spiš v Brezovici dňa 12.12.2015 , preto poprosím nových majiteľov vydražených holubov, aby uskutočnili úhradu financií v termíne do konanie tejto akcie.
Noví majitelia budú prostredníctvom pôvodných majiteľov kontaktovaní a dohodnú si spôsob predania holubov.
PM
Peter Matalík
22.11.2015, 10:07
Chcel by som sa poďakovať všetkým,ktorí prispeli do dražby pre nevidiaceho chovateľa p.Pavlínského,či už formou draženého holuby,fotením holubov/Š.Kľoc/ ,alebo finančným príspevkom/D.Smetana/.Týmto je akcia ukončená.Je potrebné spracovať všetky podklady a pre M.Blahovskeho je toho dosť. Holuby sa budú dražiť na www.holubár.sk.
Milan Blahovský
Milan Blahovský
20.11.2015, 14:12
Adresa je romulus2777@gmail.com, 8 chovateľov je už pripravených....
LM
Luhový Miroslav
18.11.2015, 09:13
Jasné,môžeš počítať.
PM
Peter Matalík
17.11.2015, 21:49
Poprosil by som chovateľov ,ktorý sa rozhodli podporiť nevidiaceho chovateľa p. Pavlínského a dajú do dražby holuby,aby tento týždeň na E-mailovu adresu M.Blahovského poslali preskenované rodokmene ,popis holuba a foto ./ hoci aj amatérske ,neorezané/,nie je podmienka.Po dnešnom telefonáte,sľúbil finančnú pomoc aj Slovenský chovateľ z Montány D.Smetana.Dražbu by sme chceli ukončiť do 5.12.2015 a výťažok osobne odovzdať chovateľovi na Region.výstave 12.12.2015 v Brezovici.Zatiaľ je prísľub na 18 ks holubov./Miro Luhový počítam aj Teba/.
MJ
Mgr. Ján Blahovec
11.11.2015, 11:28
Takto by mali veci fungovať!
PM
Peter Matalík
07.11.2015, 23:40
V dnešnej uponáľanej,nevraživej,závistlivej dobe ,dávam do pozornosti príspevok zo dňa 1.11,2015 na diskusnom fóre OZ Sabinov/OZ-sb-webnode.sk/Na príspevok je reakcia M.Blahovského aj moja. Páni holubiari,po prečítaní ,zamyslíte sa prečo sa hádame,osočujeme a podstata toho,že nie sme tu "naveky ",nám uniká. Sám som v sezóne ostal prekvapený ,ako spomínaný chovateľ v príspevku,"žije" s doletom holubov ,nie len doma ,ale aj v ZO,OZ. Telefónáty s mojím kmotrom J.Jackom/holubári tri roky 5. majster OZ Sabinov 2015/,ktorý už má prehľad o doletoch holubov a zároveň je jeho "bútľavou vŕbou",porovnávanie či už v jeho ZO ,OZ,záujem o dianie no -to nie je žiadny chovateľ na "papieri". Obdivujem! Skúsme pomôcť.P.S Už sa mi dvaja chovatelia ozvali/okrem chov.OZ Sabinov. /Holubárske "modré z neba".
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.