SZCHPH
SZCHPH
Zlatá medaila

Autor: Ľubomír Hovančík

Zlatá medaila
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Michal Petrasek
Michal Petrasek
30.01.2016, 15:42
Dakujem Petko...,ale mohol si si to odpustit :)
Peter Grék
Peter Grék
30.01.2016, 12:43
Ďakujem Peter, rovnako aj všetkým ostatným za blahoželanie. Ten Paolo je fakt výnimočný a krásny holub, taký sa rodí asi raz za život holubára :-).
Rovnako gratulujem všetkým našim chovateľom čo nás tak úspešne reprezentovali v Bukurešti a dúfam že o rok sa nám bude dariť tiež tak úspešne.
Ako motiváciu pre ostatných hlavne mladých chovateľov by som chcel vyzdvihnúť "raketový nástup" mladého chovateľa z našej ZO Veľká Lomnica Michala Petráška, ktorý ešte na jar 2015 nemal postavený ani holubník a o necelý rok v Bukuresti už mal dvoch holúbkov v kategórii Štandard mladé, ktoré nás aj výborne reprezentovali (jeden z nich bol od Mirka Barana tiež z našej ZO).
Ján Viglaš
Ján Viglaš
30.01.2016, 09:31
Výbor OZ CHPH Terchová blahoželá k výbornému výsledku pre Cvacho duo. Ku gratulácii sa pridávajú aj ZO Terchová a ZO Gbeľany.
Peter Matalík
Peter Matalík
30.01.2016, 08:17
Peter ,krásny úspech krásneho holuba,ktorého sme obdivovali na Reg.výstave v Brezovici nie len po športovej ,ale aj exteriérovej stránky.
Michal Petrasek
Michal Petrasek
30.01.2016, 00:25
Chcel by som sa pripojit ku gratulaciam....PEKNY uspech v STANDARDE,ale hlavne PARADNY spech ing.Petra Greka!!!Gratulujem...
Peter Tokoš
Peter Tokoš
29.01.2016, 22:40
Ospravedlňujem sa, nie holubica ale krv holubice pochádza z nášho regiónu Záhoria.
Peter Tokoš
Peter Tokoš
29.01.2016, 21:56
Ešte aby som nezabudol, holubica na 2. mieste v kategórii mladých pochádza z nášho regiónu Záhoria od pána Tokoša a Iršu. A tým by som chcel pogratulovať pánovi Vybíralovi k veľmi peknému úspechu.
Peter Tokoš
Peter Tokoš
29.01.2016, 21:44
Ďakujem za spomenutie Jána Čecha, skromného chovateľa zo Štefanova, ktorý holubom venuje veľa času a za úspech, ktorý dosiahol na európskej výstave je veľmi vďačný. A gratulujem aj všetkým víťazom.
Milan Blahovský
Milan Blahovský
29.01.2016, 18:26
A aby toho nebolo málo tak 1.miesto aj Ján Čech v kategorii Štandard ml. H
Prvenstvo v tímoch je tým pádom samozrejmosťou...
Keď už nám v tých športových proti severným susedom sa nejde presadiť ( česť výnimke ) tak to zachránili "fešáci".
Milan Blahovský
Milan Blahovský
29.01.2016, 18:19
Pridávam sa ku gratulácii pričom netreba zabudnúť na excelentný výsledok v štandarde !!!!
H
1.Vlad.Havel
2.Ladislav Bačo

Ha
1.Tibor Cvacho duo
3.Tibor Cvacho duo

Ľubomír Hovančík
Ľubomír Hovančík
29.01.2016, 15:42
Blahoželám k zlatej medaile: Petrovi Grekovi a Marekovi Skrbekovi.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.