SZCHPH
SZCHPH
Mlady chovatel v okoli Trnavy

Autor: Dušan Konečný

Mlady chovatel v oko...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

martin urban
martin urban
12.02.2016, 23:40
Drzim pristy :D
Michal Petrasek
Michal Petrasek
11.02.2016, 16:58
Dakujem za kontakt,posuniem dalej...Pekny vecer prajem vsetkym
OH
Otto Hybner
11.02.2016, 16:27
Pan Konečny
vedel by som o zopár velmi kvalitných chovateloch základnej organizácii chovateolv v Zelenči.Kankara Antan so synom Marianom,Jožo Zatko,Jano Orešanský,Stano Bachratý je tam aj mladučký chovatel Adrian Černay a eště viacerí kvalitný chovatelia.Nebo v Brestovanoch Janko Chlebik so synom.Ja sam som ochtný šohajovi podarovat zopár holůbat do začátku. ostávam s podravom,Hybner Otto 696 65 Petrov 106,Morava CZ,kúsok od Hodonína,tel.00420 737520972,e-mail Otto.Hybner@seznam.cz.
Dušan Konečný
Dušan Konečný
Admin
11.02.2016, 15:51
email: mebachel@mebachel.sk
tel 0907742082
p. Danka Kučerová

chlapec sa volá Miško, túto sobotu máme už dohodnuté prvé "školenie" u mňa na holubníku, ale určite ocení, ak bude mať niekoho bližšie. Vďaka za pomoc
Michal Petrasek
Michal Petrasek
11.02.2016, 15:42
Zdravim,mohol by som poprosit o kontakt na tu rodinu?Vedel by som o niekom...
Dušan Konečný
Dušan Konečný
Admin
11.02.2016, 11:08
Dnes rano som si nasiel nasledovnu spravu:

Dobrý deň!
Môj 10 ročný syn podľahol čaru chovania holubov. Keďže s manželom vôbec nemáme v tejto oblasti skúsenosti chcem Vás poprosiť o radu. Neviete o nejakom skúsenom holubárovi v okolí Trnavy ktorý by bol ochotný syna do tejto problematiky zaškoliť? Samozrejme za odplatu. Momentálne má syn 2 holúbky - párik - a zniesli mu vajíčko tak sa veľmi teší. Máme ich v pivnici vo veľkej klietke a už spolu s otcom stavajú vonkajší holubník. Rada by som ho v tomto záujme podporila preto verím že mi poradíte J
Ďakujem.

Ja som zacinal prakticky rovnako. Mal som podporu u rodicov, otec mi postavil holubnik (v priebehu casu aj 4 holubniky). V tom veku sa ma ujali chovatelia ZO Kralova pri Senci, dostal som zadarmo mladata, miesta v kosi, obrucky, konstatovacie hodiny za vybornu cenu. A v konecnom dosledku by som povedal, ze to bola pre nasu komunitu dobra investicia a svoj "dlh" som oplatil...

Toto je mozno zaciatok podobneho pribehu. Viete odporucit niekoho, kto by bol ochotny? Chlapec by mal byvat v Trstine alebo okoli.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.