SZCHPH
SZCHPH
Poďakovanie chovatelom

Autor: miroslav vidhold

Poďakovanie chovatel...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Milan Blahovský
Milan Blahovský
29.06.2016, 14:44
Máš predajňu krmív, tak nejako to už ustojíš, u mňa sú rumuni na výlete tiež. Poslal som ti SMS ohľadom PL holuba , nereaguješ.
Buček Eduard
Buček Eduard
29.06.2016, 14:14
Milan u mňa na volieré sedia od minulej nedele 3 kusy . Napájačku majú aj krmivo a odletieť nechcú. Tak neviem či ich ešte krmíť.
Dva majú čip, jeden gumu.
Milan Blahovský
Milan Blahovský
29.06.2016, 11:55
Rád by som sa opätovne poďakoval chovateľovi, ktorý ošetril môjho ďalšieho holuba z inkriminovaného preteku Chomutov. Doletel včera a na krúžku mal tel.číslo 0910 624 883 - nálepku. Rád by som vedel nejaké informácie o jeho pobyte a osobne poďakoval, ale žiaľ nedvíha. Nevie náhodou niekto z vás komu dané číslo patrí ??? Holub prišiel v poriadku ( aj s čípom , čo je po 16 dňoch tak trocha aj rarita ).
Milan Blahovský
Milan Blahovský
16.06.2016, 10:56
Poďakovanie patrí aj poľskému chovateľovi Ryszardowi Slugockemu z Racziborza, ktorý ošetril a vypustil moju výbornú holubicu z preteku Chomutov. Odmena ho neminie...
Luhový Miroslav
Luhový Miroslav
15.06.2016, 12:19
Chcem poďakovať poctivému chovateľovi ,ktorý ošetril môjho holuba 854 a vypustil ho aj s čipom.Holub prišiel v poriadku vo veľmi dobrom stave.Nenapísal ale na seba kontakt ani meno tak pokiaľ si tento oznam prečíta nech ma kontaktuje.
Ešte raz díky.
miroslav vidhold
miroslav vidhold
02.06.2016, 10:31
Vážení chovatelia,
touto cestou by som sa chcel poďakovať chovateľom Vladovi Dobákovi za ošetrenie môjho ročného holuba z preteku Dačice a taktiež za oznámenie mi miesta zaletenia a chovateľa,u ktorého túto nedeľu "skončil" ďalší ročný holub.Za nahlásenie a doručenie tohto holuba tiež ďakujem pánom chovateľom Hriníkovi zo Žiliny a Tomašovovi Milanovi.

Miroslav Vidhold,Dobrá Niva
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.