SZCHPH
SZCHPH
čipy,čipy,čipy

Autor: MUDr. Imrich Lábady-Hesková

čipy,čipy,čipy
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ZA
Zdeněk Adamík
10.07.2016, 00:17
Jo na druhý den co jsem to dopsal přilétla druhá he bez čipu. Neřeším to; nemá to cenu. Jen se divím těm co to kradou, že riskují vlastní pověst a možnost být označování za zloději. A klidně potom v hospodě takto označují jisté etnikum a přitom jsou sami stejní!!!
Barbirik Igor
Barbirik Igor
09.07.2016, 21:54
Nový spôsob odobratia čipov ?
Dnes som chcel nasadiť holuba na Goothu sistem mi ho nezobral tak som ho vypustil doma mi to nedalo prečo ho nezobralo a čuduj sa svete holub mal na nohe čip modrý Mega miesto Bricon 5000 asi je to nová metoda.
ZA
Zdeněk Adamík
04.07.2016, 07:34
Tak čemu má člověk věřit? Všude čtu nebo v Tv či rádiu slyším jak ekonomika roste, lidé mají vyšší příjmy a důchody a mají se lépe, na druhé straně čipy se kradou stále více. Je to vůbec pravda?
Mimochodem mi včera také He bez čipu.......
Tibor Balogh
Tibor Balogh
04.07.2016, 06:51
Pozdravujem tiež chovalela ktorý odlahcil moju holubičku č. 326 od čipu....
Tibor Balogh
Tibor Balogh
20.06.2016, 19:11
Nech mu ruka odpadne kto zobral číp z holubičky 215.
Milan Blahovský
Milan Blahovský
20.06.2016, 08:27
Pripájam sa k predchádzajúcemu príspevku a zasielam poďakovanie chovateľovi - žobrákovi, telom aj dušou, ktorý okradol holubicu CZ-13-0265-964 o číp pri návrate z Gothy, Dúfam, že ten kto použije tento číp dopadne trocha lepšie a nebude mu prinášať takú smolu ako doniesol tejto holubici. Určite to bolo iba v tom čípe ty úbožiak....
MUDr. Imrich Lábady-Hesková
MUDr. Imrich Lábady-Hesková
08.06.2016, 18:00
Chcem "poďakovať" ďalšiemu "poctivému chovateľovi, ktorý v 500 km závode v zlom počasí poskytol holubici dúšok vody, stačil zobrať čip a nasadiť dva hnedé bezcenné značkovače a zbedačenú poslať ďalej. Je to ozaj "veľmi holubárske. Prajem Ti, aby tvoje holuby triafali len na takých ako Ty. MUDr.Lábady
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.