Pozvánka na výstavu OZ CHPH Trenčín, OZ CHPH Senica a Regiónu Považie, Senica a Topolčany

Andrej Benča (11.12.2019, 07:04)
Dobrý deň vážení chovatelia,

základná organizácia chovateľov poštových holubov v Hornej Súči Vás čo najsrdečnejšie všetkých pozýva na oblastnú výstavu OZ Trenčín, spojenú s oblastnou výstavou OZ Senica a taktiež výstavou Regiónu Považie, Senica a Topolčany, ktorá sa bude konať dňa 14.12.2019 (t.j. sobotu) so začiatkom o 09:00 v obci Horná Súča v priestoroch spoločenskej sály Agrosúča a.s..
Na výstave bude vystavených približne 300 holubov, pripravená bohatá tombola, občerstvenie samozrejmosťou a predajcovia produktov pre Vašich miláčikov: p. Magušin, p. Motlo a p. Zenek.
Nenechajte si ujsť možnosť vidieť najlepšie holuby najväčšej oblasti na Slovensku a víťazov spoločných pretekov Regiónu Považie, Senica a Topolčany.
Ženy a deti vstup zdarma. Na Vašu účasť sa tešia usporiadatelia ZO CHPH Horná Súča.

Za výstavný výbor Ondrej Koprivňanský
Peter Psotný (13.12.2019, 13:13)
Vážený chovatelia,
pozývam Vás na oblastnú výstavu OZ Trenčín, spojenú s oblastnou výstavou OZ Senica a Regiónu Považie, kde vystavujú holuby i chovatelia OZ Považská Bystrica a OZ Topoľčany.Výstava sa koná v Hornej Súči areáli Agrosúča v sobotu 14.12.2019 so začiatkom o 09,00 hod.
Na výstave budú tradičný predajcovia produktov pre Vašich miláčikov: p. Magušin, p. Motlo a fi. Zenek.
Organizátori pre Vás pripravili bohatú tombolu a dostatok občerstvenia s ponukou predaja domácich mliečnych produktov firmy Agrosúča.
Na výstave budú všetci víťazní holuby z Regiónu i celoslovenský víťaz VCS Gotha.

Peter Psotný výcvikár OZ Trenčín

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené