Ponuka holubov rakúskeho majstra Michaela Rudorfera

Daniel Krajčík (06.01.2020, 11:21)
Dávam do pozornosti ponuku holubov rakúskeho majstra Michaela Rudorfera.

Fotografie a ceny na linku: https://phaukcia.webnode.sk/

POZOR - ide o predaj za fixné ceny, kde platí - "kto prv príde, ten prv melie".


Michael Rudorfer preteká výborne na národnej úrovni. Niekoľko titulov v TOP 10 národného majstrovstva svedčí o tom, že Michael dlhodobo dosahuje špičkové výsledky. Najúspešnejšie je posledné desaťročie so skutočne fenomenálnymi výsledkami.

Náš názor na rakúske holuby sme si za posledné roky museli riadne upraviť. Výborné výsledky dosahujú Rakúšania v testovacích staniciach a vďaka nulovej jazykovej bariére a priateľským vzťahom je na rakúskych holubníkoch to najlepšie čo sa dá v Nemecku a v západnej Európe kúpiť. Rudorferove holuby urobili aj na našich holubníkoch už kus dobrej roboty, viacerí chovatelia už z jeho originálov vychovali už nejedno eso. Holuby sa osvedčili aj v horských oblastiach.

Michael preteká s holubami Flor, Drapa Prange, Rosi Ekelhardt. Verbeek, ... a stále a neúnavne hľadá a testuje.
Jeho holuby vynikajúco pretekajú nielen na Slovensku ale aj v Českej republike. Častokrát vidieť jeho originály v rodokmeňoch holubov, ktoré SK a CZ chovatelia posielajú ďalej do TS a mnohým už urobili radosť popredným výsledkom.

Jeho 3 víťazstvá na finálových pretekoch v testovacích staniciach na Slovensku!!! z neho robia skutočného majstra svojho umenia, ktorý dosahuje top výsledky v konkurencii niekoľko stoviek resp. tisíc holubov v testovacích staniciach na finálových pretekoch cez 400 resp. 500 km.
Keď to jeho holub dokázal prvýkrát, človek si povedal - "mal šťastie". To čo jeho holuby dokázali v Tatry Derby, kde v poctivých pretekoch sa zrodili 2 veľké víťazstvá ... to už za náhodu a šťastie nemožno označiť.

Michael Rudorfer ponúka výber z toho najlepšieho čo na jeho holubníku sedí.
Pôvodne holuby mali zostať v pretekovom a chovnom tíme Michaela Rudorfera na r. 2020, v posledných týždňoch však prišlo rozhodnutie trochu zvoľniť tempo a preto znižuje stav v chove i pretekovom mančafte.

Ako vidíte, holuby nie sú na fotkách veľmi "sexi", Michael je však najmä chovateľ a nie fotograf holubov. Aj v minulých rokoch všetky holuby v realite vyzerali oveľa lepšie ako na fotografiách.


Šťaštnú ruku pri výbere!!!
Jozef Korec ml. (07.01.2020, 18:24)
Len na usmernenie výberu zo skúseností : Ekelhardske holuby hrajú významnú rolu u pána Rudorfera (ja nedám na ne dopustiť), v ponuke sú veľmi zaujímaví jedinci, potomkovia ,,09-455",ktoreho brat u mňa je,, 143 "momentálne chovný č. 1. Tri dcéry v roku 2018 2.,7.,esá OZ um. 10,9,9 krát, všetky tri sú sestry,, 286" 2014 najvýkonnejší ročiak SR (15/14 -5522km).,,143 a 455" sú polobratia mojej,, ČK 462" 2 krát 1.c Reg. Môj olympionik,, 361"je vnuk Nár. esa,, 04 --459"a jeho syn,, 351" bol 2011 - 5.najv.rociak SR, 2012 1.Kat.C +1.Kat. výkon OZ. Momentálne najlepšou ročkou na holubniku je 1/2 Ekelhardt a C. Verbeeck (4.eso OZ). V ponuke je aj,, 03-379"eso krát,, 11-191"-dc.,,66 A. Weber", veľmi zaujímavé (ja som priniesol pred rokom takého). Kto si pamätá, tak som už kedysi písal už o tom,,455"najlepší holub akého som v ruke mal, skala, ktorá neváži nič. Šťastnú ruku pri výbere. Korec ml.
Daniel Krajčík (09.01.2020, 18:35)
Posledných 12 ks - znížené ceny -> https://phaukcia.webnode.sk/

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené