Výzva k členom OZ CHPH Spišská Nová Ves

Ján Palguta (12.07.2020, 20:07)
Na požiadanie p. Vlastimíra Pomajdíka zverejňujem túto jeho nasledovnú výzvu:

Vážení členovia OZ CHPH Spišská Nová Ves
Z pozície zaslúžilého člena a čestného predsedu OZ CHPH v Spišskej Novej Vsi touto cestou sa verejne dištancujem od pamfletu, ktorý koluje medzi nami. Dištancujem sa od akýchkoľvek vulgarizmov, osočovania, prejavov nenávisti a urážok ľudskej dôstojnosti. Som členom nášho Zväzu 72 rokov a za toto obdobie som prežil všeličo. Holubári boli vždy pri svojej činnosti svojskí, sú aj dnes, ale všetko má svoju mieru. Vždy som si vážil dobrú prácu funkcionárov a každá činnosť má svoje klady a nedostatky. Všetko sa dá upokojovať dostupnými cestami, pokiaľ vznikne problém a poznajú ho všetci členovia. Každému sa však vyhovieť nedá a to platí aj o nás holubároch.
Obraciam sa na Vás členovia nášho OZ v Spišskej Novej Vsi, aby ste jednali , posudzovali a rozhodovali tak, aby bola zachovaná ľudská dôstojnosť a zmysel našej záujmovej činnosti.
Obraciam sa na naše vrcholové orgány, aby veľmi zodpovedne riešili i tú skutočnosť, že prežívame hektické obdobie. Holubárstvo v Spišskej Novej Vsi má 95 ročnú históriu a nemožno to prehliadnuť. Len vzájomná úcta, pochopenie a tolerancia nám môžu pomáhať v našej záľube – pri poštových holuboch.
Nech nám to lieta - Vlastimír Pomajdík – Spišská Nová Ves

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené