Prianie do nového roku

Vladimír Michalčík (31.12.2020, 19:52)
Nech prichádzajúci nový rok náplní vaše srdcia nádejou, otvorí vám nové možnosti a prinesie vám veľa prislubov pre lepšiu budúcnosť. Želám vám krásny nový rok, v ktorom zahodite za hlavu všetky vaše starosti a holubi v roku 2021 vám spravia veľa radosti. Aby boli v novom roku iba slzy šťastia v oku. Su slová, ktoré nikdy nepovieme, su lásky, ktoré neziskame, su chvíle, na ktoré spomíname, sú priatelia, na ktorých nezabúdame a sú holubi s ktorými vyhravame. Šťastný nový rok vám praje Vlado a Jožko.
Július Vida (01.01.2021, 12:30)
Pripájam sa k tomuto peknému a úprimnému prianiu a prajem všetkím chovateľom, ktorí to myslia s naším športom dobre veľa zdravia, šťastia a pohody v pracovnom a súkromnom živote.
Daniel Krajčík (02.01.2021, 02:19)
Prajem všetkým chovateľom poštových holubov v novom roku 2021 veľa zdravia, radosti, pohody, spokojnosti a lásky k holubom.
Nech čo najskôr ustúpi pandémia a my sa môžeme opäť slobodne hýbať a venovať sa nášmu koníčku. Chýbajú nám sociálne kontakty, neuvidíme a nepozdravíme sa tento rok ani na celoštátnej výstave, olympiáde ... bohužiaľ.
Ale to najdôležitejšie - návštevu holubníka - nám ešte nikto nezakázal. To je naše šťastie a aj keď sme izolovaní, máme "svoje operené svety" v holubníkoch!
Všetko dobré a čoskoro Letu zdar!

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené