Aukcia mladat - P. Tasary

Daniel Krajčík (27.01.2021, 18:43)


Dávam do pozornosti aukciu mláďat dlhodobo najúspešnejšieho chovateľa na Slovensku v kategórii mladých holubov!
Pán Pavel Tasáry dokázal už niekoľkokrát stáť na pozícii majstra nielen oblastného združenia ale aj na pozícii Majstra Slovenska v kategórii mladých holubov.
Viacero jeho holubov sa už dostalo do TOP3 na národnej úrovni s postupom na vyššiu medzinárodnú výstavu.

Do aukcie pripravil výber z toho naj čo sedí na jeho holubníku. Špičkový materiál, ktorý drvil konkurenciu nielen jeho oblastného združenia. Nejedná sa iba o "papierovú kvalitu", certifikát kvality vystavili súrodenci ponúkaných mláďat!

Holuby najmä pôvodu Heremans nenechávajú nič dlžné svojmu pôvodu aj v slovenských podmienkach. Pozitívom je, že materiál, ktorý sa v predchádzajúcich rokoch dostal od p. Tasáryho na iné slovenské a české holubníky tiež buduje pozitívne meno. Holuby p. Tasáryho a ich odchovy už na desiatkach iných holubníkov zaleteli na pretekoch 1. ceny. Po vhodnom zakrížení pomáhajú aj u chovateľov, ktorí súťažia v kopcovitom teréne na severe Slovenska.

V časti REFERENCIE nájdete viacero príkladov spokojných chovateľov, ktorí dosiahli top výsledky s holubmi od p. Tasáryho.
Veľmi príjemným prekvapením sezóny 2020 boli (okrem iných) výsledky:
- p. Miroslava Mareka z OS Beskydy, ktorý vyhral majstrovstvo OS najmä s holubmi od P. Tasáryho
- nádherný úspech na medzinárodnej úrovni dosiahol Vladimír Žihlavník, keď jeho 1. eso mezinárodnej testovacej stanice v Španielsku bolo vychované z originála od P. Tasáryho

Fotografovanie holubov bolo realizované v novembri 2020, dnes je väčšina holubov prepŕchnutých a chovu schopných.

Výsledky P. Tasáryho sú založené na kvalite importov, kde každý z holubov bol precízne vyberaný.
Už letmým pohľadom na chovnú voliéru u P. Tasáryho možno zistiť, že takmer z každého špičkového holuba línie vd. BULCK, LEO HEREMANS či D.v. DYCK sedí čosi veľmi blízke aj na holubníku v Cabaj-Čápore.
Aj nové importy holubov v.d. BULCK sa ukazujú veľmi pozitívne (napr. 1. eso OZ kat. F roč. 2019) a ukazuje sa, že tieto nové holuby veľmi dobre zapadajú do pôvodnej kostry chovu P. Tasáryho.

Foto a rodokmene holubov i ďalšie info na webe: http://phaukcia.webnode.sk/
Daniel Krajčík (04.02.2021, 12:25)
Koniec aukcie - nedela - 7.2.2021.
Daniel Krajčík (07.02.2021, 09:52)
Dnes o 19:00 ukončenie prvej časti aukcie.

Dnes o 20:00 ukončenie prvej časti aukcie.

Pavol Tasáry za posledné roky zrealizoval niekoľko bonitných nákupov na zahraničných holubníkoch, ktoré ihneď priniesli svoje ovocie na pretekoch mláďat, pretekoch starých holubov (víťaz regionálnych pretekov,náhradník na olympiádu v kat. C) a potomkovia týchto holubov leteli skvele i v testovacích staniciach - viď. 1. eso Derby International Costa Del Sol.
Holuby získané z tohto holubníka získali nepočetné množstvo top umiestnení na holubníkoch na Slovensku, Českej republike, Maďarsku i Poľsku.

Využite šancu získať kvalitný chovný materiál pre sezónu 2021 za zlomkovú cenu v porovnaní s obstarávacími nákladmi, ktoré boli p. Tasárym pri nákupe chovného materiálu vynaložené. 7
Šťastnú ruku pri výbere!

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené