PATTAYA INTERNATIONAL PIGEON RACE

Miroslav Vidhold (03.04.2021, 09:20)
Vážení priatelia,
na základe oslovenia od koordinátora pre CZ,SK,SUI,D,A p.M.Steffla pre OLR Grand prix Pattaya Thajsko ,podávam nasledujúce informacie pre záujemcov o účasť v tejto OLR.
Základné informácie sú preložené prekladačom,takže za prípadné chyby sa ospravedlňujem.Termíny zvozu holubov sú orientačne v strede mája,v strede júna a začiatkom júla.Presné informácie by boli dohodnuté na základe množstva prihlásených holubov.Záujem a počet holubov resp.družstiev mi môžte nahlásit na tf..č.0905665592

Podmienky pre vstup:

Zbieranie holubov Od 1. marca do 31. júla 2020
Uchádzači musia vyplniť prihlášku a predložiť ju spolu s osvedčením o pôvode príslušnej osobe alebo organizátorovi súťaže. V prípade, že žiadateľ nie je skutočným vlastníkom holubov, musí si tento žiadateľ zaobstarať súhlas s odoslaním holubov alebo autorizačný list od majiteľa holubov. Holuby je možné zasielať lokálne aj medzinárodne. Chovateľ / účastníci si musia pozorne prečítať podmienky a akceptovať pravidlá stanovené organizáciou. Tieto holuby musia mať vek približne 45 - 60 dní. Tieto holuby musia mať pripevnené pridelené krúžky pre holuby, ktoré sú špecifické pre konkrétnu krajinu. Pre účastníka / chovateľa, ktorý sa chce umiestniť v našom Grand Prix Race, musia mať tieto holuby krúžky certifikované FCI. V niektorých krajinách alebo oblastiach, v ktorých existuje podozrenie na epidémie, kde sa choroby môžu ľahko šíriť alebo sú nákazlivé, nebudú tieto holuby povolené zúčastniť sa Pattaya One Loft Race bez výnimky. Registračný proces je ukončený, akonáhle je v našom systéme zaregistrovaný názov tímu. Dodatočná zmena alebo úprava registrovaného mena nie je povolená. Pri registrácii prosím starostlivo zvážte meno svojho tímu.

2.POPLATOK

Poplatky za prihlášku sú 550 USD za holuba. Účastník / chovateľ uhradí organizátorovi zálohu vo výške 550 USD ako príspevok na chov prvého holuba; pričom sa takáto platba uskutoční za 1 holuba / tím.
Z predložených holubov z príkladu 20 bude zaplatená záloha 550 USD (na základe uvedeného názvu registrovaného tímu). V prípade, že počas tréningu bude holub chorý, mŕtvy alebo stratený, organizátor bude informovať účastníka / chovateľa o takomto incidente; pričom účastník / chovateľ môže holuba vymeniť za nového. Náhradné obdobie je medzi 1. marcom a 31. júlom 2020. Organizátor v žiadnom prípade nenesie zodpovednosť za chorobu, úhyn alebo stratu holubov. V prípade účastníka / chovateľa, ktorý pred kvalifikáciou na 120 km nezostane žiaden holub. Poplatky za prihlášku vo výške 550 USD za tím budú vrátené. Po absolvovaní kvalifikačného kola na 120 km účastník / chovateľ zaplatí poplatky za prihlášku podľa počtu vrátených holubov, mínus preddavok, ktorý už bol zaplatený. To aktivuje kvalifikované holuby pre 3 nasledujúce preteky. Napríklad, ak sa 18 z 20 holubov vrátilo po kvalifikačnom kole na 120 km, účastník / chovateľ zaplatí poplatky za prihlášku za zvyšných 17 holubov. Náklady na dopravu a prepravu zaplatí zberateľovi holubov účastník. Iba thajský baht (THB) a americký dolár (USD) sú prijateľné pre platbu. Akýkoľvek nevyrovnaný zostatok musí byť vykonaný v rovnakej mene, v ktorej bola predtým zaplatená. Ceny budú vyplatené v rovnakej mene ako poplatky za prihlášku. Na výmenu thajského bahtu za americký dolár použije organizátor výmenný kurz uvedený v Thajskej banke.

Ceny v pretekoch:
https://www.pattayaoneloftrace.com/en/competition/prize



Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené