SZCHPH
SZCHPH
Zlodeji čipov.

Autor: Liptak Peter

Zlodeji čipov.
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Marian Kupča
Marian Kupča
25.07.2021, 12:35
Zdravim.Po dnešku už aj ja viem aký je to pocit keď sa vráti holub bez čipu.Obzvlášť keď letí z NP Grunberg v reálnom čase umiestniť.Žial tretie umiestnenie už nepridá z tretieho nasadenia.18 01803 653 .No niekde prenocovať musela. Žiaľ vybrala si nesprávne.V týždni sa mi vrátil ročák holub tak isto odľahčený, ktorý dokázal najmä v protivetre letieť druhý na holubnik.Ten bol dokonca aj zatvorený.Takto pribrzdiť holuba v sezóne ktorý sa snaží letieť domov je trestuhodné.Ja hostím v oddelení mláďat zaletené holuby z Poľska,Rumunska,Čecha kde pôjdu keď sú vyčerpané.Z nášho okolia takáto odplata.Avšak najhoršie na tom je fakt že to urobil tiež len holubár.Náš pozdrav Letu Zdar sú v tomto prípade len prázdne slová?Ak to bude čítať ten kto to robí nech sa zamysli!

Ján Fecko
Ján Fecko
05.07.2021, 18:19
Dobry večer, ja mam stratu cca 15 ks holubov, mam tieš tel. čislo vylepene žial ani jedno zavolanie, nič. A pritom lietam na BR čipi , ktore sa nehodia nikomu. ?????
Milan Blahovský
Milan Blahovský
05.07.2021, 10:17
Škoda sa zlostiť nad primitivizmom niektorých, aspoň takto na diaľku teda poďakujem za ošetrenie holubice CZ-18-0265-278 , ktorá sa tento rok už druhý krát vrátila bez čípu, ale vo výbornom stave. Keby som nemal na čípoch telefónne číslo tak sa nedivím, ale dotyčný na 90 % vie komu by sa asi dovolal...( letela z Demminu ak by ťa to náhodou zaujímalo)
Peter Kmec
Peter Kmec
03.07.2021, 12:26
Ďakujem chovateľov, ktorý odľahčil moju holubičky od čipu, inak by z Demmin určite nepriletela, aspoň že si jej nechal bužírku.
Ďakujem Ti hovädo.
Pavol Holka
Pavol Holka
27.06.2021, 19:09
Aj ja sa chcem poďakovať že dáky dobrák zobral mojej holubici SK-20-01007-1137 čip. Dneska sa vrátila v mizernom stave. Mohli ste sa o ňu aspoň lepšie postarať. Mimochodom mala na čipe telefónne číslo. Nech vám to boh oplatí.
Miroslav Spisak
Miroslav Spisak
27.06.2021, 17:25
Tu sa neoplati nieco napisat,okamzite nadavate,urazate,toto je ozaj chore!Majte sa
Jan Vasil
Jan Vasil
27.06.2021, 14:48
Dakujem ubožiak zobral si mi čip holubici SK 2020 03501 815 nevieš čo si mal v rukach daKUJEM
Miroslav Spisak
Miroslav Spisak
27.06.2021, 11:39
Holubky prisli,to je pravda,ale z polrocnym meskanim,pekny den!
Miroslav Dvorák
Miroslav Dvorák
26.06.2021, 21:22
S prepacenim 2.30€ nieje az tak vela, ale Vam ho aspon pustil pkracovat domou.
František Dohňanský
František Dohňanský
26.06.2021, 19:51
Dobrý večer priatelia, upozorňujem zlodejov čipov EKS TAURIS, že čip ktorý holubovi ukradnú, tak ho nepoužijú v inej ZO u ktorej bol priradení ako na začiatku. S pozdravom Dohňanský OZ Trenčín.
Miroslav Spisak
Miroslav Spisak
26.06.2021, 15:43
Je to určite svinstvo, tak ako keď takýto úbožiaci odchytia cudzieho holuba a namiesto informovania majiteľa si holuba načipujú vlastným čipom. Letu zdar.
Liptak Peter
Liptak Peter
22.06.2021, 14:15
Tak ako sa vám dycha ked zoberiete holuboví čip ubožiaci.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.