SZCHPH
SZCHPH
Brusel 1 - MDKS

Autor: Ján Bučo

Brusel 1 - MDKS
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Rudolf Čmarada
Rudolf Čmarada
05.07.2021, 20:44
Vážení kolegovia. Chcem sa Vám všetkým poďakovať za spoluprácu a trpezlivosť pri kontrole a nahlasovani každého doleteneho holuba či už z preteku Esbjerg, alebo Brusel. Som veľmi rád, že tie malé nedostatky sa okamžite vyriešili a nikto sa necíti byť poškodený. Zopakujem len jednu vec, ktorú som napísal pred 2 rokmi, keď sa zaviedla táto forma kontroli.Ti, ktorí s tým nesúhlasili radšej skončili. Myslím, že preteky MDKS sú najobjektívnejšie v rámci celého Slovenska. Toto som napísal a za tým si stojím aj teraz. Keď má niekto iný názor,nech sa páči treba ho zverejniť. Teraz niečo k samotným pretekom,pre tých menej zdatných. Už teraz je jasné, že generálny majster môže získať max. 5 kooficientov,no môže sa stať, že budú stačiť aj štyri a preto potenciálnych víťazov je veľmi veľa.O všetkom sa rozhodne až v poslednom závode.Vsetkym prajem dobrú prípravu a šťastnú ruku pri výbere na rozhodujúci závod. Zostávam s pozdravom.
Rudolf Čmarada
Rudolf Čmarada
04.07.2021, 10:14
Gratulácia patrí p.Vohlarikovi , ktorý dokázal pripraviť rociaka na túto vyše tisícku.Som si istý, že to nieje len o šťastí, ale aj o vedomostiach tohoto chovateľa. Zostávam s pozdravom.
Rudolf Čmarada
Rudolf Čmarada
04.07.2021, 06:45
Prvý hlásený holub pána Lazo NS V.Bierovce. Gratulujem a len tak ďalej.Letu zdar.
Ján Bučo
Ján Bučo
03.07.2021, 08:11
Pozdravujem priatelia,
Preteky Brusel 1 odštartované dnes o 8,45.
Letu Zdar
Ján Bučo
Ján Bučo
02.07.2021, 12:47
Po hlasovaní výboru odsúhlasený štart na zajtra, 3.7. o 8,00 hod. pomerom 4:1
Letu Zdar!
Jano Bučo
Ján Bučo
Ján Bučo
02.07.2021, 10:26
Pozdravujem priatelia,

Na Brusel 1 zo Slovenska putuje 208 ks od 50 chovateľov.
Počasie vyzerá tentokrát omnoho sľubnejšie. Predpokladaný čas štartu je medzi 10,30 - 11,30 hod. podľa aktuálnej situácie a vyjadrenia štartéra.
Letu Zdar!
Jano Bučo
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.