Nádej

Rudolf Čmarada (16.10.2021, 07:54)
Aj keď sme väčšinou už v pokročilom veku som rád, že sa sem tam nájdu mladí zanietení, ktorých tento náš krásny koníček ohúril natoľko, že sa rozhodli pokračovať v našich šľapajách a to je veľmi potešujúce.Dovolte mi, aby som Vám predstavil p.Palka Karela zo Zelenča a zaželal mu hlavne veľa trpezlivosti, pretože,prehier bude vždy viac ako víťazstiev,ale to víťazstvo o to viac poteší.To Ti prajem nie len ja,ale aj všetci ostatní, ktorých si pozval na krstiny Tvojho pekného chov.zariadenia.Dakujeme za pozvanie a za veľmi príjemnú atmosféru. Všetci Tí držíme palce, aby si vydržal pri tomto krásnom, ale veľmi náročnom koníčku.Palko, nech Ti holuby robia radosť,ver mi, že to je to najdôležitejšie. Zostávam s pozdravom.
Ivan Oravec (16.10.2021, 08:01)
Rudolf Čmarada (17.10.2021, 07:07)
Chcem len uviesť na správnu mieru, že Pán Karel je hrdý majcichovcan , že teda býva v obci Majcichov a svoju holubarsku kariéru rozbieha v ZO Zeleneč.To len pre tých ktorí sa dopitovali odkiaľ pán Karel pochádza.Zostavam s pozdravom.
Rudolf Čmarada (31.10.2021, 12:05)
Chcem sa aj touto formou poďakovať tým delegátom, ktorí hlasovali za niečo nové, inovatívne čo sa týka hlavne chovateľov dobrých a slabších, že budú mať svoju vlastnú súťaž v rámci OZ Trnava.Som presvedčený o tom, že aj táto forma súťaže im dodá energiu a budú sa znovu tešiť z holubarcenia.Je tu nádej, že aj noví funkcionári, ktorí vzišli z konferencie OZ si osvoja svoje povinnosti a povedú OZ tým správnym smerom t.j.mat znovu radosť z pretekania.Vsetkym Vám držím palce vo Vašej neľahkej práci a zostávam s pozdravom. PS. Pre tých čo sa chceli hrať len na vlastnom piesočku.Pozrite sa dnes do zrkadla a opýtajte sa sami seba, čo ste urobili pre druhých, pretože hodnota človeka sa nepočíta podľa toho, čo urobil pre seba, ale podľa toho čo urobil pre druhých !!!!!
Peter Turek (31.10.2021, 17:36)
Pán Čmarada-veľmi dobrá posledná veta,čo však prináša neraz v živote?Obrovské sklamanie.A to nie som pesimista.Práca pre druhých,znamená zodrať sa a v závere ostať sám.V kontexte dnešnej doby,je to veľmi aktuálne...
Rudolf Čmarada (12.11.2021, 22:04)
Pán Turek,áno máte pravdu, že práca pre druhých znamená zodrať sa.Ja ale pripomeniem, že na takýchto ľudí si človek rád zaspomína aj keď už nebudú medzi nami,no a na tých druhých sa veľmi skoro zabudne,to mi dáte asi za pravdu.Zostavam s pozdravom.
Peter Turek (13.11.2021, 07:34)
Plný súhlas.Každá generácia by mala pracovať tak,aby pozdvihla úroveň života nasledujúcej generácie.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené