Úvaha

Peter Turek (22.01.2023, 12:55)
Sedemdesiat percent dospelých sa včera lyžovalo,je možné že mnohí celý deň čistili holubníky a boli aj takí,ktorí vyčistili holubník,zalyžovali a našli si aj pol hodiny na to,aby sa zaujímali aspoň o tú časť budúcnosti,ktorú môžu čiastočne ovplyvniť,pretože v nej hodlajú stráviť zvyšok svojho života.Patríme do niektorej z týchto skupín?
Július Krško (22.01.2023, 13:33)
Čistil som, nakupoval som, volil som a predsa to nestačilo. Veľa ľuďom len ústa chodia aký sú nespokojný, ale pre nápravu nespravia krok, nepohnú prstom. Tak im treba! Viem že bol nevhodný termín aj počasie, ale mohli sa vzoprieť. Alebo im vyhovuje táto patová situácia.
Miroslav Pohorelec (22.01.2023, 14:37)
Páni, zmýlili ste si inštitúciu !
Ladislav Krela (22.01.2023, 15:28)
A nielen inštitúciu!!!
Peter Baňacký (22.01.2023, 20:11)
U nás na Slovensku je to asi tak chceme zmenu: áno viď posledné voľby do parlamentu zmena nastala ale ako to dopadlo nech si každý odpovie sám, ok nevyšlo to tak si urobme ďalšiu zmenu ale voliči sú už z toho znechutený očakávajú od zmeny posun k lepšiemu a nie len sľuby no zatiaľ sme sa k tomu nedopracovali akurát sa míňajú peniažky aspoň nejaké plus....
dopredu sa ospravedlňujem viem že tato téma sem nepatrí a tiež nie každý so mnov musí súhlasiť
PB.
Peter Turek (22.01.2023, 22:49)
Na prvý to sem nepatrí,avšak niekedy to vyzerá tak - názorovo,akoby sa športové poštové holubárstvo v inom svete a pozemské aktuálne problémy,ako ceny energií,pohonných hmôt,potravín,krmív,zárobkov sa holubárov netýkali.Včerajšia akcia a účasť na nej je podstatná z iného dôvodu.Aktivita alebo pasivita,to je podstatné a sledované.Pasivita znamená - nezáujem,ľahkú ovládateĺnosť a stratu vlastných hodnôt.Aj chovateĺských.Nechovať,obmedzovať,nezásobiť sa vlastnými potravinami.Obmedzenie chovu úžitkových zvierat,nákupy v supermarketoch s DPH,neraz pochybnej kvality a úplnú odkázanosť.Kto chce vidieť,vidí.A stačí prerušiť dodávky el.energie a nepriviesť do supermarketov...To je však už čierny scenár,čo nie je cieĺom príspevku.Dôležité je uvedomiť si,ako sa kto dokáže postaviť za svoje.Zanedbanie výchovy k hodnotám,je tu zrejmé.
Barbirik Igor (23.01.2023, 16:06)
Som toho názoru že aj takáto téma sem patrí
Dianie v tomto štáte sa týka všetkých občanov aj nás chovateľov či sa to niekomu páči alebo nie

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené