GEMERY-JENDRICHOVSKY

Miroslav Gemery (17.03.2023, 21:59)
Dobry vecer pan Jendrichovsky.Teraz som dosiel z prace,tak som nemal moznost sa vyjadrit preto aj vytvaram novu temu,lebo predchadzajuca je o uplne niecom inom.Dnes uz nie ale zajtra rano sa vyjadrim k Vasim zavadzajucim informaciam ktore ste napisal do temy AKO DALEJ?...!!!
Miroslav Gemery (18.03.2023, 08:33)
Tak dobre rano Peter ale od tejto chvile dobre ranko pan Jendrichovsky.V skratke sa chceme vyjadrit k Vasmu clanku a kedze nechceme miesat jablka s hruskami tak otvarame novu temu.K mojmu prestupu k vam do OZ Sabinov chcem povedat len tolko ze moj brat Peter nebol v tom case clenom SZCHPH a hlavnou pricinou prestupu bolo si zmerat sily s vacsou konkurenciou hlavne na dlhe a super dlhe trate.Dalej uvadzam ze tak ako sme sa dohodli pred vstupom do vasej ZO sme platili a platime kazdy rok najomne vo vyske 40 euro tak ako aj ostatny clenovia ktory nemaju podiel na majetku.Na vyrocnej schodzi bol poplatok od nastavajucej sezony zruseny hlasovanim clenov a my sme sa tohto hlasovania zdrzali nakolko sme boli ochotny najomne platit nadalej.Tymto vyzyvam predsedu aj pokladnika ZO Sabinov aby v tejto teme zverejmili ci sme dlznici voci ZO Sabinov.Pan Jendrichovsky ak mate vedomost ze v ZO Sabinov boli porusene pravidla pri nasadzovani a konstatovani holubov tak to tu zverejnite nakolko ste v tom case bol predseda OZ Sabinov a aj o Vasej KAUZE o priradeni dvoch uplne totoznych cipov na jedneho holuba.
Peter Jendrichovský (18.03.2023, 10:16)
Ahoj Miro, tak deda v "skratke": - s kym si raz tykam, budem mu "tykat" do konca zivota. Ano, zaplatil si - ked sa dobre pamatam 4 x 40 EUR, kazda platba bola zaznamenana v pokladnicnej knihe Spolku, ktoru som odovzdal predsedovi spolku. Clenovia ZO Sabinov - v pracovnom pomere prispievali celkovo sumou 480 EUR (v splatkach) a dochodcovia 180 EUR (v splatkach) a plus brigadnicka cinnost! Ked je ta suma od neclenov podla Teba OK, tak nemas predtavu o hodnotach! Nikde som nenapisal, ze Ty si nezaplatil niektory rocny poplatok, ale co tomu predchadzalo v poslednych rokoch vedia ostatni clenovia ZO. Ja som pisal o problemoch pri kosovani holubov, nie o konstatovani! A ked sa uz nepamatas na tie "sceny", tak mas kratku pamat, co niekomu v zivote vyhovuje. Pred poslednou vyrocnou schodzou som dostal otazku ci by mal byt poplatok dalej - doslova vymahany od neclenov Spolku, povedal som, ze do Spolku uz "nechodim" a mne uz na tom nezalezi a ak to ma napomoct fungovaniu ZO, tak to zruste. A tema "dva cipy" bola aj tu na diskusii rozobrata a opisana od "a po z". Z mojej strany - koniec.
Milan Blahovský (18.03.2023, 11:59)
Páni, bývate od seba cca 10 km, je problém si sadnúť niekde na pivo a prebrať si minulosť ? Takéto debaty sú viac na škodu holubárskemu športu ako jeho progresu. Myslím si, že spoločnosť je už aj tak dosť rozoštvaná vplyvom politikov a niektoré naše témy sú iba toho dôkazom. Je to cielené a možno si ani neuvedomujeme ako nás rozhádaných dokážu manipulovať a ovládať. Nedávajme im preto priestor a tvorme pozitívne vzťahy v týchto diskusiach a nie to čo náš šport dehonestuje.
Ospravedlňujem sa, ak som nevhodne vstúpil do témy, buďte zdraví obaja.
Miroslav Gemery (18.03.2023, 14:24)
Pan Jendrichovsky chceme uviest niektore veci na pravu mieru.Nie 4-krat ale od roku 2017 je to 6-krat po 40euro.Budte konkretny co predchadzalo nezhodam medzi Vami a nami.Mozno sa Vam nepacil mas nazor na prijatie clenov ZO Stara Lubovna do OZ Sabinov(a mozno aj nieco ine) ked sme tvrdili ze by mali k nam prestupit bezplatne nakolko nase auto prechadzalo cez Staru Lubovnu a nasa oblast by nic nestratila prave naopak ziskala by novych clenov a za viac nasadenych holubov aj nemalu finanncnu hotovost.Vsetci dobre vieme ze prepravne auto sa nesplacalo jednorazovym vkladom kazdeho holubara rovnakou ciastkou ale bolo to zahrnute do poplatku za nasadene holuby na preteky.Takze najviac za auto zaplatili holubari ktory nasadzovali najviac holubov pocas celej sezony a kludne sa pozrite ktory to boli.
Jaroslav Benka (19.03.2023, 07:43)
Váš spor nie je podstatný - ten si riešte na svojom poli p. Jendrichovský.
Jozef Gallovic (23.03.2023, 18:10)
Dobrý deň, nakoľko niesom často na DF SZCHPH , ale po prečítaní článku zaujmem svoj názor na daný problém. Ing. Jendrichovsky prestal lietať s holubami v OZCHPH Sabinov a venuje sa testovačkam asi po celom svete. V ZO CHPH v Sabinove sa už neangažuje,čo prispelo k stabilizáciu a ukľudneniu medzi. chovateľmi v Zo SB. K Ing. Jendrichovskemu sa ja osobne nebudem vyjadrovať , pretože som s ním mal spor , ktory bol riešený na úrovni SZCHPH Bratislava. Aj napriek tomu mu prajem úprimne pevne zdravie.
Pokiaľ sa týka bratov Gemeriovcov su to správny chlapi, ktori neodmietnu, ak ich niekto požiada o pomoc. Je pravdou, že ročne len za nasadené holuby platia do OZ CHPH Sabinov minimálne 1000,. EUR a tak pokiaľ predsedoval v OZ SB Ing. Jendrichovsky tak na jeho chybne rozhodnutia sa nebáli Gemerivci ozvať a povedať svoj názor. Pán Ing. Jendrichovsky ťažko prijímal iny názor, ako bol vydaný jeho, preto vznikali konflikty a napätie medzi chovateľmi. Chcel by som touto cestou poprosiť pána Ing. Jendrichovskeho, ze za obdobie lietania s holubami tj. 5 rokov v OZ , nenadobudol take vedomosti , aby dával rady na riadenie OZCHPH Sabinov.
Jaroslav Mojzeš (24.03.2023, 14:11)
Zdravím všetkých, po prečítaní všetkých príspevkov k danej téme mi nedá nereagovať. A síce za mňa a verím že aj za väčšinu členov ZO Sabinov sme Petrovi Jendrichovskému všetci vďačný za to že máme vlastnú klubovňu a že ju máme v takom zrekonštruovanom stave ako máme. Je pravda že sme na nej pracovali všetci spoločne každý v rámci svojich možností ale najväčší podiel pri obstaraní a aj pri rekonštrukcii mu právom patrí. A všetko ostatné čo tu zaznelo si myslím že nepatrí na túto diskusiu a poprosim admina aby celú túto tému zmazal. Všetky tieto veci si dúfam budeme vediet prebrať a vysvetliť na nejakom spoločnom guláši kde sa dá veľa veci dovysvetľovať a vyjasniť a urovnať.
Miroslav Gemery (24.03.2023, 15:39)
Dobry den prajem.Tuto temu urcite a v ziadnom pripade netreba mazat.Kazdy clen nech si urobi vlastny nazor a nie pravde zatvarat usta. A ak su v klube ZO Sabinov taky ktory s nami maju problem tak si vieme s nimi sadnut za jeden stol a veci vyriesit.S pozdravom Peter a Miro.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené