Poďakovanie

Peter Turek (19.06.2023, 11:46)
Úprimné poďakovanie manželom Kolačkovským zo Spišského Podhradia.Pán Kolačkovský našiel poranenú holubicu na parkovisku,ošetril,oznámil a vyvinul značné úsilie,aby sa holubica dostala k pôvodnému majiteľovi.Počas jeho neprítomnosti,sa o všetko starala pani manželka.Na prvý pohľad normálna vec - hlásenie zalétlého holuba,avšak pri množstve zalétlých v momentálnej dobe,venovať sa toľko jednému holubovi,to sa pri dnešných špecifických medziľudských vzťahoch,len tak nevidí.Predsa len - generácia tzv.seniórskeho veku za niečo stála,niečo vybudovala.Príklady pre mladých sú medzi nami.
Milan Blahovský (24.06.2023, 17:43)
Poděkování p. Barabas :

Tímto bych chtěl veřejně poděkovat panu Barabasovi z OZ Spiš, za vzornė nahlášení naší holubice , která letěla minulý víkend z Moravského závodu Gottingen 554 km a zavítala až do Tater.
Dále děkuji za ošetření a ochotu při zprostředkování dopravy holubice na svůj domovský holubnik.
Za Fajmon Team - Ondřej Fajmon
Jaroslav Mojzeš (26.06.2023, 08:32)
Aj touto cestou by som sa chcel poďakovať top chovateľovi Víťovi Korenkovi za ošetrenie a vypustenie mojich holubov vracajúcich sa z preteku. Kiež by sme všetci boli ako on hneď by tých strát bolo oveľa menej.
Michal Vrabeľ (30.06.2023, 19:49)
Taktiež by som sa veľmi rád poďakoval rodine z Novej Ľubovne (Neholubári) ktorý nahlásili na FB Skupine nášho holuba . Ktorý vysilený ostal v deckom domčeku … Kto vie koľko našich holubov takto hľadá po dvoroch rodín krmivo a snahu prežiť . Taktiež by nebolo do budúcnosti zlé uvažovať nad kódovaním výsledkov . Keďže sa u nás dá pomerne veľmi jednoducho kto sa tomu trochu rozumie zistit o akého holuba ide a aké výsledky nalietal resp. dosiahol …. Určite by naše holuby mali možno väčšiu šancu návratu domov ak nenatrafia na tých správnych chovateľov k ktorých píšete vyššie ..

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené