BRUSEL 3 - zmena dátumu preteku

František Dohňanský (26.07.2023, 19:46)
Štartovacia komisia RV MSS rozhodla na základe prognózy vývoja počasia na víkend presunúť pretek Brusel na nedeľu 30.7.2023. Nasadzovanie a zber sa uskutoční v piatok v rovnakom čase ako bol plán. Odvoz holubov do Uherského Brodu 29.7.2023 o 18.00 hod. Odovzdajte info čo najskôr svojim členom. Za štartovaciu komisiu Miroslav Uherek. SMS správu som doslovne prepísal, Dohňanský.
Rudolf Čmarada (26.07.2023, 21:32)
Samozrejme, že stymto rozhodnutím nesúhlasím,ale nič s tým nedokážem urobiť.Takto to vyzerá, keď ste na niekom závislí a rozhodnutie sa mení každých 5 hodín.Chcem len veriť, že závod dopadne dobre a nepokazí nám celú sezónu.Ked to dopadne opačne potom si niektorí položte otázku, stálo nám to za to?
Ján Bučo (27.07.2023, 08:38)
Pozdravujem,
Ja si naopak myslím, že ide o správne rozhodnutie. Z dvoch, nie celkom ľahkých volieb, mi nedeľa príde ako schodnejšia. Každopádne, dopravu nemáme vo vlastných rukách a preto nám neostáva nič iné, len akceptovať rozhodnutie organizátora pretekov. Čo sa mi nepáči je, že sa nasadzovanie posúva o deň ďalej. Pre mňa, ako zamestnaného človeka nie je také ľahké vybaviť si voľno a posúvať ho. Ale s tým nič neurobím. Keď chcem nasadzovať, musím sa nejako zariadiť. Otázka, či nám to za to stálo, alebo nie, nie je asi celkom na mieste. Myslím, že ani priatelia z Moravy nechcú svoje holuby vytratiť a nejdú do Bruselu na to aby tam spáchali na svojich holuboch jatky. Povedzme si to na rovinu, z ekonomického hľadiska je pre nás vykúpením, že nám holuby na preteky niekto odvezie. Naopak, medzinárodné kooperácie bude aj v budúcnosti potrebné podporovať. Sami to už dlho neutiahneme. Nepribúda nás a už ani nebude.
Pevne verím, že toto rozhodnutie bude pre nás prínosné a tak ako v predchádzajúcich týždňoch prinesie svoje ovocie.
Všetkým zúčastneným; Letu Zdar!
Jano Bučo

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené