MDKS - preteková sezóna 2024

Ján Bučo (29.05.2024, 13:15)
Pozdravujem priatelia,
Dovoľte mi pár organizačných poznámok ku nadchádzajúcej pretekovej sezóne MDKS.
1. Povolenia na štart v Belgicku a komunikácia so štartérmi sú na všetky 4 preteky, vrátane Emdenu, zabezpečené.

2. Bol spracovaný plán zberu holubov na jednotlivé preteky. Je uverejnený na stránke www.longdistance.wz.cz. K jednotlivým časom a miestam sa aktuálne nebudem vyjadrovať, každý má možnosť si plán stiahnuť. Dovolím si upozorniť na to, že na prvé preteky Brusel bude otočený zber z obvyklej trasy ZH - ZA - BY - TN - Šintava na ZH - Šintava - TN - BY - ZA. Následne auto bude pokračovať na sever Moravy. Pôjde totiž o preteky s medzinárodnou účasťou. Letí ho s nami severná Morava. Posledné preteky budeme, ako každý rok viezť z Veľkých Bieroviec, detaily zberu uverejním neskôr.

3. Ku každým pretekom bude vytvorená vždy aj samostatná téma na tomto diskusnom fóre pre pohotové odovzdávanie informácií.

4. Na pretekovú sezónu 2024 sme pripravili nové súťaže na spestrenie pretekov. Informácie o nich uverejním v priebehu pár dní na stránke MDKS a samozrejme Vás o tom budem informovať aj tu, aby ste na stránke nehľadali tieto informácie zbytočne.

5. Hlásenie holubov ostáva v rovnakom móde ako bývalo v minulosti, teda pre členov MDKS hlásenie do výsledkov MDKS do 60 minút. Vzhľadom na to, že preteky Emden a Brusel 1 budú tiež národné preteky, nečlenovia MDKS môžu hlásiť holuby do výsledkov aj cez podstránku SZCHPH. Prosím, hláste holuby len na jednom mieste nech nedochádza k zdvojeniu. Kontrolné gumičky sa budú hlásiť vždy určenej osobe. Jej meno bude uverejnené pred pretekmi.

V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom pretekov ma neváhajte kontaktovať. Prajem Vám úspešnú (nielen maratónsku) pretekovú sezónu.
Letu Zdar!
Jano Bučo
František Dohňanský (30.05.2024, 19:28)
Pozdravujem všetkých, doplním ešte jednu informáciu. Firma Váš holubník Eduard a Robo Buček venovala na každý pretek pohár. Získa ho najmladší najlepšie umiestnený holub ročiak, dvojročný alebo starší holub z daného preteku. Touto cestou chcem p.Bučekovi poďakovať za podporu a zatraktívnenie našej činnosti.
Dobrý Let! Dohňanský František

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené