Martin Kavecký
(26.07.2024, 10:44)
Ponuka starších chovných holubov a mladých po vdovcoch čo zvladli celý tažký program.
tel.:0902356474
Martin Kavecký
Jozef Takáč
(29.07.2024, 10:15)
program sa ešte neskončil klamár..........
Daniel Tomáš
(29.07.2024, 12:39)
Pán Takáč neviem čo vás oprávňuje na tento príspevok čo ste tu napísal. Kavecky Ľubo a Martin sú moji priatelia a u nás je slovo priateľ rodina. Poznám ich dosť dlho a dobre na to, aby som tu na takéto bludy musel okamžite reagovať. Podctivejšieho holubara by som len ťažko hľadal,ako je Ľubo. On venuje holubom všetok čas,nie voľný čas ale všetok . Zamiename si spolu holubov a niektoré sme si zakúpili spolu. Ak mám chvíľu a som doma,tak tam sedím na každom závode. A veľmi ma mrzí, že ste to tu napísal,lebo sa to nezakladá na pravde a vy to dobre viete. Ja viem, že to není z vašej hlavy a niekto vás navádza na zlo. Aj to čoskora vyplýva na povrch. Je,alebo sú to ľudia z tej istej základnej organizácie ako sú Kavecky. Pán Takáč stále je čas na zmier a podania si rúk. K čomu je toto dobré. Stačí sa pozrieť ako náš koníček každým rokom ide do stratena a ešte si sami strpčujeme život. Ďakujem vám za pochopenie a prosím už také veci nepište. Nechce sa mi reagovať ďalej a doťahovať sa o nepravdivých informáciach. Nie nadarmo sa hovorí, že pravda potrebuje pol planéty na to,aby dobehla lož. Ale koľko zla a nešťastia sa za ten čas napácha. S pozdravom pán Takáč
Jakub Dorinsky
(29.07.2024, 19:25)
Nedá my nezareagovať na tento príspevok pretože tak nepriamo sa týka aj mňa respektíve nás mňa s otcom . Za prvé Pán Takáč nepíšte blbosti že program sa neskončil , program v našej OZ sa skončil minulý víkend tak Pán Martin Kavecky správne napísal po ukončení ťažkej sezóny . Posledný Bayreuth sme ako OZ mali len do Regiónu Sever a neplatil do OZ a taktiež ani do Majstrovstva Slovenska . Teraz idem k príspevku Pána Tomáša pretože napísal že niekto hucka Pána Takáča z našej ZO Kľače ... My sme to určite není nemáme na to dôvod za prvé a za druhé beriem to športovo a zablahoželám Pánom Kaveckím za Majstrovstvo v OZ Bytča ... intuícia my vraví Pán Tomáš na to že myslite nás kto navádza Pána Takáča na zlo .... A to jednoznačne nieje pravda .... A ak si myslíte že to je inak nech sa páči môžte ma kontaktovať . 0911928361 . S pozdravom . Letu Zdar .
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie
Zmeny boli uložené