Martin Urban
(22.09.2024, 20:44)
Predám 30 kusov Ph po zosnulým Jánovi Urbanovi Holuby slúžili na chovné účely ,5€KS ...holuby sú aktuálne vo fáze pierenia a majú antibiotikami, sú bez liekov a ...ps aj dcéra sa teší na polievku
Martin Urban
(22.09.2024, 20:53)
Majú antibiogram na citlivosť liekov vykonaný Štátnym ústavom v dolnom Kubíne a sú odcervene ...antibiotikami je preklep
Martin Urban
(30.09.2024, 18:26)
Poviem to tak,ze je mi ľúto že pýtam symbolickú cenu 5e , za to co sa budovali na holubniku 25 rokov a to za kus.... ako zohnať niečo také je umenie ale kúpi aj somár somara drahšie .....ako v pohode beriem to športovo jednoducho nie sú chovatelia ktorý hľadajú a skúšajú ale chovatelia ktorím ide o mená ....takže vandrobays to spraví že lepšia polievka alebo cenkovce , že viacej mastných očiek v polievke .....ps to co ja dnes mam zadarmo ty máš za symbolickú cenu 5€ žerú seru pijú celý rok .... to co zjee moja dcéra mi nieje jedno ale eko bio rausch takže možnosť do 15.10.2024 a kontaktovať na 0944413242 simbolicka cena pre začiatočníka a ja sem vaši pi taký nevidel ale verím ze je máte.....
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie
Zmeny boli uložené