Tlačové verzie výsledkov

František Dohňanský (11.11.2024, 18:17)
Pozdravujem všetkých holubárov a prosím o preverenie tlačových verzií výsledkov v programe MYPIGEONS. Problém je v tom, že keď som si ich dal vytvoriť, aby som ich spracoval do súborov na tlač výsledkových kníh, tak mi takmer vo všetkých pretekoch chýba prvá strana t.j. asi 20 riadkov a každý pretek začína až úspešnosťou ZO v rámci OZ, ale chýba názov preteku, dátum, štart, majstrovstvo, prílet prvého a posledného holuba. Reklamoval som to už u p. Konečného, ale zatiaľ neúspešne. Myslel som si, že to je iba v našom OZ Trenčín, ale keď som si vytvoril tlačové verzie zostáv u Levíc, je to to isté. Ďakujem za porozumenie a nápravu chyby. S pozdravom Dohňanský výpočtár OZ Trenčín, Levice a MDKS.
Barbirik Igor (11.11.2024, 19:51)
Pán Dohňansky Pán Konečný je mimo diania nemá právomoci do toho zasahovať čo si myslím že je dosť smutné keď chce pomôcť
Barbirik Igor (11.11.2024, 20:12)
Na Slovensku aj na celom svete by sa mali chovatelia tešiť že máme človeka ako je pán Konečný !
Ktorý má najväčšie zásluhy na výpočtovou programe benzing a pre SK chovateľov robí maximum !
Ivan Oravec (12.11.2024, 08:04)
Preverené OZ Senica,OZ Pezinok všetko OK
Milan Blahovský (12.11.2024, 09:25)
Gemer a Komárno, všetko ok - asi preto, že to mali už v polovici októbra ...
František Dohňanský (13.11.2024, 18:41)
Ďakujem za vyriešenie problému p.Konečnému, bola tam iba banálna chyba v údajoch o štarte. Nikdy som nespochybnil prácu p.Konečného, zdĺhavé riešenie problému bolo spôsobené jeho maximálnou vyťaženosťou. Prajem všetkým prispievajúcim pevné nervy a pohodu pri riešení problémov nás holubárov.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené