Jozef Olexík
(16.11.2024, 22:12)
Vážení chovatelia,
v mene výstavného výboru ZO Klin - OZ ORAVA, Vás pozývam na výstavu Regiónu JÁNOŠÍK
(OZ Orava + OZ Čadca + OZ Terchová + OZ Ružomberok + OZ Martin),
ktorá sa bude konať v dňoch 30. novembera - 1. decembera 2024 v priestoroch kultúrneho domu obce KLIN.
Spolu bude vystavených 198 kusov najlepších holubov Regiónu.
Výborné občerstvenie a bohatá tombola samozrejmosťou.
Program výstavy:
Sobota 30.11.2024
7.00 hod. Preberanie holubov
9.00 hod. Posudzovanie holubov
11.00 hod. Otvorenie výstavy
15.00 hod. Schôdza regiónu JÁNOŠÍK
16.00 hod. Vyhodnotenie OZ Čadca
17.00 hod. Vyhodnotenie OZ Martin
18.00 hod. Vyhodnotenie OZ Ružomberok
20.00 hod. Ukončenie prvého dňa výstavy
Nedeľa 01.12.2024
8.00 hod. Otvorenie výstavy
10.00 hod. Schôdza OZ ORAVA
13.00 hod. Vyhodnotenie regionálnej výstavy
14.00 hod. Vyhodnotenie oblastnej výstavy ORAVA
15.30 hod. Losovanie tomboly
17.00 hod. Ukončenie výstavy a výdaj holubov
Veríme, že sa k nám pridáte, bude to skvelá príležitosť na nadviazanie nových priateľstiev, výmenu skúseností a milých stretnutí.
Tešíme sa na vašu účasť!!!
Výstavný výbor ZO Klin
Anton Durana
(17.11.2024, 08:19)
Pozdravujem ,s prekvapením čítam o tejto no regionálnej výstave Regiónu Jánošík,na Hornej Orave ,ktorého súčasťou je aj moja domovská organizácia OZ Terchová.Tato výstava sa má konať v dňoch 30.11.-1.12.No a keď si pozriem stránku OZ TERCHOVA na nej je pozvánka na Oblastnú výstavu ktorá sa uskutoční 30.11.v Belej pri Varine.Neviem či je to naozaj tak , že sa tieto organizačne prepojené organizácie takto dohodli ak áno tak prosím vydať harmonogram na kyvadlovou dopravu,ak nie tak potom....za mňa navrhujem OZ Terchová vystúpiť z Regiónu Jánošík,alebo to zle chápem? Však v dnešnej dobe má každý auto to sa dá,a holuby ktoré môžu byť vystavené tam aj tam,no tí si to preleti, že...Robím si srandu?nie.Len uvažujem,že v tejto dobe je všetko možné.Letu zdar a chovateľom zvlášť.
Anton Durana
(17.11.2024, 13:41)
Pozdravujem, ešte raz,po zverejnení môjho príspevku som dostal vysvetlenie od predsedu regiónu Jánošík p.Pajtu o konaní regionálnej výstavy v Klíne na Orave. Pán predseda ma informoval, že táto výstava a jej termín bol dohodnutý na regionálnej pschôdzi už v máji 2024,t.j.na začiatku letovej sezóny 2024,a naša rozumej OZ Terchová zaplatila v stanovenom termíne poplatok , ktorí bol dohodnutý a uložený ako povinnosť pre členské organizácie RZ takže zasa zlyhala komunikácia a ja ako radový člen som odkázaný reagovať len na výstupne informácie v tomto prípade zverejnené napr.na tomto mieste.To , že nie som informovaný na to sa nesťažujem ani mi to nevadí,ale myslím si , že delegovany členovia by sa mali dohodnúť aspoň na takej významnej udalosti ako je v tomto prípade Reg.vystava.A ten výstup by mal byť aj obrazom ich kvality.Tolko ako vysvetlenie.A apel? Dohodnúť sa je také ťažké?Myslím , že nie.
Anton Durana
(17.11.2024, 18:16)
Ráno, keď som písal môj prvý príspevok po prečítaní termínu výstavy v Klíne mal som potrebu reagovať hlavne preto, že na tej výstave budú chýbať holuby celkových víťazov regiónu Jánošík PP.Tavačiaka a Dajka Radočaniho ,sú totiž z mojej ZO Stráža,prirodzene sa z toho tešíme všetci .To som však nevedel, že sa nechcené stanem mediátorom tejto diskusie.A stalo sa.Reakcie prebiehali telefonicky, keď som volajúcich požiadal aby svoj poznatok ,alebo stanovisko napísali sem do diskusie oponovali , že nie sú prihlásený.A keď som s dovolením p. Pataja zverejnil jeho stanovisko,po tlf.rozhovore s predsedom OZ Terchová p.Tavaciakom uvádzam aj jeho stanovisko:Áno dohodli sme sa ,že usporiadateľ výstavy zverejní termín poriadania Regionálnej výstavy do konca mája 2024, keďže tak neučinil,tak my sme sa rozhodli našu výstavu uskutočniť 30 .11.2024 čo sme aj zverejnili na stránke OZ Terchová.A to v dostatočnom predstihu.Este chcem dodať tiež telefonicky apel p.Viktora Holúbeka,ktorý žiadal OZ Terchová aby v Tom čase výstavu nerobili.Pocas tejto diskusie mi totiž napísal SMS v tomto znení,v záujme aby sa Región Jánošík udržal a "nerozbijal". Takže,napísal som príspevok,splnil som teda aspoň dúfam žiadosti o zverejnenie stanovísk a dúfam , že vzájomná a ústretová komunikácia bude v budúcnosti lepšia a hlavne osožná pre našu záľubu v športovom holubiarstve.Prajem pekný večer a úspešný i pokojný priebeh vystav.
Radočáni Dalibor
(17.11.2024, 19:13)
dobrý večer, chcel by som sa spýtať kompetentných čo majú na starosti región sever pána Pajtu a pána Kureka. Prečo sa preložila schôdza región sever z nedele z 10:00 na sobotu 15:00, preto aby tam nebol žiadny člen výboru Terchová kvôli oblastnej výstavy Terchová ,že mame vyhodnotenie výstavy o 15:00 a to je spolupráca oblastného združenia Terchová a spolupráce OZ Orava. Ďakujem s pozdravom Radočani
Radočáni Dalibor
(17.11.2024, 19:15)
oprava: nie región sever ale región Jánošík ďakujem za porozumenie
Filip Kurek
(19.11.2024, 07:57)
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie
Zmeny boli uložené