Vážení priatelia,
po presťahovaní sa na novú adresu mám za sebou tretiu sezónu starých holubov. V OZ Bratislava pretekám s celou plejádou špičkových konkurentov a tak rešpekt pred sezónou bol a stále je na mieste.
Výsledky sezóny 2022: - 3. majster stredných tratí OZ Bratislava
- 1. majster Derby ročiakov (6 pretekov 300-400 km!)
- víťaz regionálneho preteku (konkurencia 3 OZ) - DESSAU 555 km - s ročným holubom
... viac info vo výsledkoch OZ Bratislava za rok 2022 –
https://mypigeons.benzing.live/slovakia/sk/results/2022/o-1-01-oz-bratislava/- 10. miesto v rámci Slovenska – majstrovstvo ročných holubov. Niektoré ročné holuby mali koeficienty aj z pretekov cez 550 km
- V sezóne 2022 som s mláďatami nepretekal.
Výsledky sezóny 2023: - Majstrovstvo OZ staré holuby – 4. miesto
- V sezóne 2023 som s mláďatami nepretekal.
Výsledky sezóny 2024: Majstrovstvo krátkych tratí OZ - 1. miesto
Percentuálna úspešnosť preteky starých holubov OZ - 2. miesto
Intermajstrovstvo OZ - 1. miesto (7. miesto na Slovensku)
Retro majstrovstvo OZ - 1. miesto (6. miesto na Slovensku)
Majstrovstvo stredných tratí OZ - 3. miesto
Majstrovstvo OZ starých holubov – 3. miesto
Majstrovstvo OZ mladých holubov - 3. miesto
Umiestnenie v medzinárodnej konkurencii:V medzinárodnej konkurencii sme sa 2x umiestnili v TOP10 rebríčka FCI Grand Prix, a to:
- 5. FCI majster sveta Grand Prix po 23 pretekoch (v konkurencii viac ako 1800 chovateľov) 2018
- 9. FCI majster sveta Grand Prix po 33 pretekoch (v konkurencii viac ako 2200 chovateľov) 2023
Podarilo vyhrať 2 finálové preteky, 1x sme skórovali na 2. mieste (dolet spolu s víťazom), v ďalšom prípade na 6. mieste (dolet spolu s víťazom), 5. mieste (dolet spolu s víťazom) a podarilo sa vylietať aj dvakrát 1. eso a tiež 3. eso.
Ponúkam súrodencov a príbuzných holubov, ktoré dosiahli slušné výsledky v konkurencii OZ i medzinárodnej konkurencii.
Viac info, fotografie resp. videá a rodokmene ponúkaných holubov na linku:
https://sites.google.com/view/danielkrajcik/ponuka-holubovPrajem štastnú ruku pri výbere!
PS: Holuby viem priviezť na CV do Trenčína v sobotu 4.1.2025!