Dalibor Duľa
(05.01.2025, 09:52)
Touto cestou by som sa chcel poďakovať a vysloviť poklonu všetkým zúčastneným na CV PH v Trenčíne .Verím, že spokojnosť je aj na strane predajcov, prezídia, organizátorov i širokej verejnosti.
Jaroslav Benka
(05.01.2025, 10:32)
dobré zorganizované .
Stanislav Matuška
(05.01.2025, 11:17)
Dalibore, ty musíš jménem pořadatelů prodejcům poděkovat. Protože inkasovat za prostor pro náš One Loft Race TALENT QUATRO, ve kterém jsme fungovali, 778 euro, to je opravdu silná káva. Přitom jsme si většinu zařízení přivezli s sebou - reklamní stěna a 2x roll up. Bez elektrické přípojky. Vy jste dodali prostor, dvě židle, stůl, dva podstavce pod klece a 6 výstavních klecí. Boční stěna ani nadpis nebyly objednány a nepotřebovali jsme je.
Tolik neplatíme ani v holandském Houten a to je akce na mnohem vyšším stupni. Mnohonásobně více prodejců, mnohem více návštěvníků a mnohem vyšší kupní síla tamních obyvatel. V Hluku přibližně stejně velký prostor nestojí ani polovinu této částky. Spíš tak třetinu vaší ceny. Já nerad brečím, zaplatil jsem, ale naposledy. Takovou praxi nemíním příště podporovat. Ještě, že jsme měli pěkné ubytování v Penzionu Veverička umístěném v krásném prostředí trenčianského lesoparku.
Standa Matuška, Bohdana Grúzová a Bohdana Matušková.
Dalibor Duľa
(05.01.2025, 11:25)
Ahoj Stando,nič v zlom v objednávkovom formulári si mal zadané čo koľko stojí a nasledne ideš reklamovať cenu?
Ty vlastníš TS a tiež máš dané ceny a nikto Ti do toho nehovorí,buď to akceptuje alebo nie,dúfam že Ty neprevádzkuješ TS zadarmo.
Stanislav Matuška
(05.01.2025, 12:42)
Jenže startovné v TS je přímo úměrné výhrám. Čím vyšší startovné, tím vyšší výhra. Nesmíš plést jablka s hruškami. Nemohu si například dovolit nastřelit startovné za jednoho holuba na 1000 euro. Nebo mohu a nikdo si holuby nepřihlásí. To je ta neviditelná ruka trhu, jak říkával v devadesátkách náš předseda vlády Klaus. Tak třeba zubař u nás si nikdy nemůže vydělat takové peníze, jako zubař v Německu. Uklízečka v Belgii má nesrovnatelně vyšší plat než uklízečka na Slovensku atd.. Ruku v ruce s tímto rozdílem jde všechno ostatní. Tedy i ceny za prodejní stánky nebo za reklamní plochy.
Moje požadavky nešly zadat do formuláře. Já jsem potřeboval pouze plochu a jak jistě víš, měli jste s tím jisté potíže. Divil jsem se, protože jsem se s takovými potížemi nesetkal nikdy a nikde v Evropě. Nakonec se plocha našla. Já cenu nereklamuji, já upozorňuji na její výši ve srovnání s cenami v regionu. Dělal jsem ve svém životě mnoho výstav, tak mám jakýsi přehled. Nebudu se dále rozepisovat. Zkušenost jsem si zaplatil a vyvodil z toho závěry. Pojedeme raději do lacinějšího Holandska.
Jaroslav Benka
(05.01.2025, 20:47)
V tej demokracii je všetko dráhe ako za súdruhoch - dráhy súdruhovia a súdružky.
Martin Žemba
(05.01.2025, 23:13)
Zdravím po prečítaní príspevkov ktoré sa tu ocitli má ako nestranného napadá len jedno po vojne je každý generál ...ak to bolo ako napísal p.Duľa ,že podmienky boli jasne napísané vopred nieje o čom ..toľko k tomu viac sa nemiešam ..ja by som sa chcel skôr poďakovať organizátorom,že som konečne našiel svojho holuba v dobrom stave mal tam vodu a veci potrebné veď predsa CV nieje trest ,ale zásluha ešte raz ďakujem s pozdravom Žemba
Pavol Holka
(05.01.2025, 23:43)
Keď mám byť úprimný, veľa na výstave v Trenčíne ani v minulom roku ani v tomto sa chváliť nedá. Podpora zväzu nula bodov ako vždy vo všetkom. Len platíme a platíme a platíme. Bežným členom ako ja zväz nedal nikdy nič. Aspoň tá celoštátna výstava by mohla mať oveľa väčšiu podporu od zväzu, veď čo je väčšia vizitka zväzu než celoštátna výstava? Dovolím si tvrdiť že naša regionálna v Močenku bola lepšia. Nuž nevadí. Všetko dobré chovateľom a letu zdar.
Peter Turek
(06.01.2025, 09:25)
Prosím veľmi dobre prečítať a previesť vlastnú analýzu.Do desiatich rokov,nové Švajčiarsko...Máme ho tu.V zime aj u nás občas napadne sneh,ako vo Švajčiarsku...
Vladislav Havel
(06.01.2025, 13:04)
Na Slovensku je to tak, konsolidujeme, ceny sa od januára zvyšujú , na CV v Hluku vstupné 8 eur, v Katoviciach CV a holubiarsky jarmok 10 eur a na Slovensku 15 eur. Nedočítal som sa zo zápisníc, kde bol schválený výstavný výbor, Z ústnej informácie som sa dozvedel, že organizátorom výstavy bola OZ Spiš, tá ktorej bola SZ CHPH poskytnutá pôžička a tá sa musí nejako splácať .
Ján Zajac
(06.01.2025, 14:45)
Dobrý deň, bol som jeden z organizátorov CV Trenčín 2025. Príspevky na diskusii sa často rok čo rok po CV opakujú, niekto je spokojný iný zasa nie. Nikto nemá rovnaký vkus a požiadavky. Každý by si to mal najprv skúsiť a až potom kritizovať prácu iných.
pán Havel Vás trápi?
- ,,kde bol schválený výstavný výbor" - záleží na tom?,
- ,,výška vstupného 15 eur" - minulý rok CV Trenčín vstupné 15 eur, ak ste tam bol a nezabudli ste?,
- ,,pôžička pre OZ Spiš" - máme ju už tretí rok a splácame ju podľa dohody.
Odporúčam Vám, prečítať si diskusiu z minulého roka, konkrétne od p. Antona Durana zo dňa 6.1.2024 (21:03)
Verím, že som nikoho neurazil.
S pozdravom
Jano Zajac
Luhový Miroslav
(06.01.2025, 16:27)
Ja osobne si myslím,že OZ Spiš tú výstavu zvládla oveľa lepšie ako minulý rok OZ Žilina,ktorá to spravila vyslovene na čo najvyšší zisk.Mne skor vadi výstavný poplatok 170 €.Sú v tom síce 2 lístky na večierok,ale vnútené násilím.Schválené to bolo VZ ,ale vacsina clenov VZ o tom ani netušila čo schválila...za tie peniaze máme poplatky na štartéra na celý rok,ktoré tak strašne chceme eliminovať .
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie
Zmeny boli uložené