Ján Bučo
(26.01.2025, 12:13)
Dobrý deň,
Rodina p. Dušana Pučka odpredá vzhľadom na jeho zlý zdravotný stav pretekové holuby. Ide o chov so zameraním na maratónske preteky. Počet holubov a bližšie informácie vám poskytnem po 2.2.2025 na čísle 0907847774.
Vzhľadom k háklivosti danej témy a nepriaznivému zdravotnému stavu pána Pučka jeho manželka prosí, aby ste ho nekontaktovali. Všetky relevantné informácie vám sprostredkujem ja na budúci týždeň.
Ďakujem za pochopenie.
Letu Zdar!
Jano Bučo
Ján Bučo
(02.02.2025, 13:09)
Pozdravujem priatelia,
Z chovu pána Pučka je u mňa cca 45 ks holubov. Ide prevažne o holuby ročníka 2022-2024. Bohužiaľ nemám ku nim žiadnu dokumentáciu. U mňa na holubníku môžu ostať do budúcej nedele. Dovtedy je možné si ich rezervovať a na budúci víkend si ich prevziať. Po nedeli 9.2. bude zvyšok nepredaných holubov zlikvidovaný. Cena za kus je 15-20 €. Celý výťažok z predaja bude odovzdaný jeho rodine.
Holuby je možné rezervovať si telefonicky alebo e-mailom na: 0907847774 , janbuco@gmail.com
Anton Durana
(03.02.2025, 09:25)
Mlčky,čitam a je mi smutno,P.Buco,prejavujem Vám obdiv a uznanie za prácu ,ktorú robíte pre kamaráta.Pozdravte Dušana a jeho manželku,modlím sa nich.Pokial možno,nech mu je dovolené žiť v pokoji a bez bolesti.Veď ešte v Novembri min roku sme sa s úsmevom na tvári rozprávali v Žilinskom Hyp.Tescu...Vieš dávam si robiť nové zuby,tak trošku suslem...Ahoj Duško.Anton.
Ján Bučo
(06.02.2025, 14:23)
Pozdravujem priatelia,
Ostalo voľných posledných 5 samcov. Všetky objednané holuby sú zabezpečené a odber je možný v sobotu 8.2. dopoludnia, prípadne v nedeľu po predchádzajúcej dohode.
Letu Zdar!
Jano Bučo
Tomáš Matys
(06.02.2025, 19:10)
Chcel by som sa touto cestou poďakovať všetkým, ktorí prejavili záujem o holuby od Dušana. Jeho maratónske dielo,tak nájde pokračovanie a verím že aj úspechy. Dušan je človek priamy a cieľavedomý,a to aj uplatňoval v chove holubov,no každá víťazná,či neúspešná séria raz končí. Zdravie nás,aj našich zverencov je podstatná časť úspechu a Dušana to zdravie zradilo,no "vychoval" pokračovateľov akým je aj Janko Bučo a tak mi ako človekovi, ktorý pozná oboch nezostáva nič iné ako poďakovať starému maratónskemu matadorovi za jeho prácu a Jankovi za obetavú pomoc pri predaji holubov. Dušanovi samozrejme prajem pekný holubársky dôchodok.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie
Zmeny boli uložené