V priebehu niekoľkých hodín budem spätne tým, ktorí posielali mne zoznamy, zasielať zoznamy holubov na CV pre jednotlivé OZ. Doplňte si na svoje karty čísla klietok uvedené v zoznamoch a tým zjednodušite a sprehľadnite umiestnenie holubov pri preberaní v sobotu.
Autor: Milan Blahovský
Showing 1 to 20 of 22 results
Človek aby sa už bál niečo zo súkromného života sem uviesť, lebo holubári si myslia, že len pre nich žijem...
Takže na vysvetlenie : To, že ma čaká piatkový ples s priateľmi neznamená, že to bude ples ( spoločenský včer ) s holubármi. Ten bude až v sobotu večer, teda nestojte pri dverách Piano klubu v piatok, asi vám ešte hrať nebudú...Ja budem s manželkou v Spišskom Podhradí na mestskom plese v tom čase. Verím, že sme sa už pochopili, prajem pekný deň.
CELOŠTÁTNA VÝSTAVA POŠTOVÝCH HOLUBOV TRENČÍN 17. – 18. január 2026
!!! POZOR – výstava pre návštevníkov je otvorená nie v sobotu, ale V NEDEĽU !!!
Program:
**********************************************************************************************
SOBOTA – 17.1.2026
07.00 - 10.00 hod. - preberanie holubov – podstatná informácia pre OZ!
10.15 - 13.00 hod. - posudzovanie holubov – podstatná informácia pre chovateľov, ktorí budú pripravovať holuby do kategórie štandard!
19.00 - 02.00 hod. - spoločenský večierok Piano klub Trenčín a ocenenie víťazov národných súťaží MS, IM, Retro 2025, NP, MJK, Katovický memoriál a NP Berlín 2025 – podstatná informácia pre ocenených!
Ocenení chovatelia na galavečierku, ktorý sa organizuje pre vyhodnotenie týchto súťaží!:
Fiala Alexander + Tomáš – MS SR stredné trate 2025; INTERMAJSTROVSTVO 2025
Žilka Adrián + Kristína – MS SR stredné trate 2025
Varmus Miroslav + Jakub – MS SR stredné trate 2025; RETRO-SÚŤAŽ 2025
Beňák Vladimír – MS SR DT a SDT 2025
Luhový M + M – MS SR DT a SDT 2025; NP Hille 2025; NP Altenglan 2025
Moravčík Jozef + Ľuboš – MS SR DT a SDT 2025
Pigeon team Duľa – MS SR ročné holuby 2025
Bednár Jozef st. + ml. – MS SR ročné holuby 2025; INTERMAJSTROVSTVO 2025; RETRO-SÚŤAŽ 2025
Jellúš Boris – MS SR ročné holuby 2025; MS SR mladé holuby 2025
Barbirik Alojz – MS SR mladé holuby 2025
Paták Milan – MS SR mladé holuby 2025
Valíček Ľubomír – INTERMAJSTROVSTVO 2025
Dudák Ondrej – RETRO-SÚŤAŽ 2025
Tomajka Pavol – Chomutov – Katovický memoriál 2025
Duchoslav Ivan – Chomutov – Katovický memoriál 2025
Jakubec Ján + Ivan – Chomutov – Katovický memoriál 2025
Poláček Jozef – NP Tilburg 2025
Tomášov Milan + Jana + Hrinik – NP Tilburg 2025
Poljak Jozef – NP Tilburg 2025
Ing. Gaško František – NP Grunberg 2025
Škor Jozef + syn – NP Grunberg 2025
Bomba Ján – NP Grunberg 2025; Národný pretek Grunberg 2025
Remšík L + L – NP Hille 2025
Novák Pavel + Matej – NP Brusel 2025
Bačík Ján – NP Brusel 2025
JUDr. Peter Vačok – NP Brusel 2025
Hrozen Peter + Peter – GOTHA memoriál J. Kureka 2025; pásmo do 600 km
Korec Jozef ml. – GOTHA memoriál J. Kureka 2025; pásmo nad 600 km
Vajda Ján + Pavol – GOTHA memoriál J. Kureka 2025 – pásmo do 600 km
Oláh Peter – GOTHA memoriál J. Kureka 2025 – pásmo nad 600 km
Hosa Marek – GOTHA memoriál J. Kureka 2025 – pásmo nad 700 km
Dravecký Stanislav – GOTHA memoriál J. Kureka 2025 – pásmo nad 700 km
Halčišák Vladimír – GOTHA memoriál J. Kureka 2025 – pásmo nad 700 km
Tavačiak Vladimír – Národný pretek Grunberg 2025
Hajas Václav + Holúbek Viktor – Národný pretek Grunberg 2025
Ing. Filarský Peter – Národný pretek Neubrandenburg 2025; Národný pretek Wolfsburg 2025
Mikulčík J. + Harmecký J. – Národný pretek Altenglan 2025
Špila F + F – Národný pretek Berlín INTERNATIONAL 2025
Klein Slavomír – Národný pretek Berlín INTERNATIONAL 2025
Šatan Florián – Národný pretek Berlín INTERNATIONAL 2025
V prípade záujmu si možno vstupenky na spoločenský večierok objednať na sekretariáte SZ CHPH a vopred zaplatiť na účet SZ CHPH, cena vstupenky 50,- EUR.
**********************************************************************************************
NEDEĽA – 18.1.2026
08.00 - 16.00 hod. - prehliadka výstavy
12.30 - 13.0 hod. - vyhlásenie výsledkov MS mladých chovateľov, ocenenie víťazov výstavy
16.00 - vydávanie holubov v poradí Východ, stred, západ Slovenska
Je to tak ako píšete p.Ďurana, niekedy neviem čo skôr robiť. Kým si niektorí užívajú sviatky, tak hodiny trávim pri PC v snahe neurobiť nejakú chybu v katalogu, ktorú by mnohí vedeli do očí vykričať. Ďalej práca okolo nového MS či NP , zasadnutie prezídia SZ, v klube výročná schôdza a jej príprava. Navyše dražba mojich holubov či pomoc pri ďalších aukciách dá zabrať a to najmä časovo. Sám neviem prečo nemáme viac informácii okolo CV, ale sme snáď už tak ostrieľaní chovatelia, že si vieme predstaviť jej priebeh a organizáciu , hoci v tentokrát v starom modele - sobota a nedeľa. Mňa osobne čaká ešte pred CV piatkový ples s priateľmi a tak až mám obavy ako to zvládnem. Už nemám 30 či 50 rokov...
No áno,pri novoročnom stretnutí s kamarátom Holubárom sme sa doťahovali, že kedy bude výstava až som nakoniec stratil istotu.Tak keď ma to doma napadlo snoril som na našej stránke a možno som nedokonalé hľadal ,ale nedozvedel som sa o termíne nič.V každom prípade Vám p.Blahovsky ďakujem,je jasné , že v predvystavovej vyťaženosti nemôžete myslieť na všetko.Prajem pokojný a úspešný rok.
Úhrady klietkové poplatky + Galavečierok:
01 Bratislava - OK
02 Senica - OK
03 Ružomberok - OK
04 Terchová - OK
05 Trnava - OK
06 Trenčín - OK
07 Komárno - OK
08 Spiš - OK
09 Šurany - OK
10 Nitra - OK
11 Topoľčany - OK
12 Prievidza - OK
13 Považská Bystrica - OK
14 Žilina - OK
15. Kysucké Nové Mesto - OK
16. Čadca - OK
17. Martin - OK
18. Levice - OK
20 Pezinok - OK
21 Rimavská Sobota - OK
22 Poprad - OK
23 Spišská Nová Ves - OK
24 Košice - OK
25 Prešov - OK
26 Bardejov - OK
27 Michalovce - OK
28 Kežmarok - OK
29 Orava - OK
31 Liptovský Mikuláš - OK
32 Brezno - OK
33 Bytča - OK
34 Dubeň - OK
35 Sabinov - OK
36 Gemer - OK
MDKS - OK
Zoznam oceňovaných chovateľov na galavečierku CV Trenčín 17.1.2026 v prílohe:
Prílohy:
Celoštátna výstava poštových holubov TRENČÍN - 17.-18.1.2026 - uvedené na prvom ozname o zoznamoch holubov...Ale je možné, že pre CV chýba samostatný link - web stránka, kde by sa podali informácie. Možno , že to ešte do CV stihneme.
Prepáčte, že jsem tak smelej a kedy, že bude tá výstava?
Zoznam štandardných holubov pre verejnú kontrolu čísel a pohlaví. v prípade zistenia chyby ma okamžite kontaktujte, oprava je ešte možná.
Prílohy:
Zasielanie zoznamov uzavreté. Všetkým, ktorí vzorne vyplnili podklady ďakujem a ak ste urobili chybu v čísle, pohlaví či hodnotách, tak sa to prejaví v katalógu. Verme, že to bude ale v poriadku. Vystavovaných by malo byť teda 655 holubov ( všetky OZ + MDKS kolekcia ) .
Tak posledný na rade zostali OZ Košice,...
Kolegovia, nepoužívajte ako oddeľovač v des.čísle bodku, ale čiarku...Je to dôležité na usporiadanie údajov. Ja nebudem zasahovať do opráv hodnôt. Píšem to sem druhý krát a napriek tomu som už 3 zoznamy OZ vrátil...
Čo čítate iba oznamy o aukciách ???
Kolegovia, nepoužívajte ako oddeľovač v des.čísle bodku, ale čiarku...Je to dôležité na usporiadanie údajov. Ja nebudem zasahovať do opráv hodnôt.
Showing 1 to 20 of 22 results