Vážení přátelé,
Před sezonou 2026 je nutné nahrát do hodin nový firmware. Platí pro všechny hodiny bez rozdílu. Firmware si můžete do hodin nahrát buď sami postup je u mě na youtube kanále viz. https://www.youtube.com/playlist?list=PLQjLZ4VLEWRKRBNm-E4f3ztGbht88X-4z . Pokud si budete hodiny upgradovat sami určitě kontaktujte mne nebo p. Blahovského e-mailem, pošleme vám odkaz na stažení firmware pro vaše hodiny. Pokud si myslíte, že to sami nezvládnete, tak uživatelé z Česka kontaktujte mne e-mailem petr.cihak@topigeon.cz nebo telefonicky (raději zprávou) na 602 175 527 . Slovenští uživatelé kontaktujte Mgr. Milana Blahovského e-mailem romulus2777@gmail.com nebo telefonicky +421905207742. Nahrání firmware vyjde jednorázově na 500Kč/hodiny (neplatí pro ty uživatele, které jsem již letos nahrával, tam to udělám zdarma). Aktivace hodin pro online napojení do aplikace a na mypigeons vyjde na 200 Kč jednorázově/hodiny. Pokud chcete aktivaci včetně dodání datové karty na jednu sezonu vyjde to na 1500 Kč. Reinicializace hodin na jiného chovatele nebo úpravy adresy vyjde také na 500Kč/hodiny. Cenník je shodný pro slovenské uživatele, kterým to bude provádět p. Blahovský, ale ceny jsou v EUR. tj. 21 EUR za nahrání firmware. 9 EUR aktivace služeb online, 21 EUR reinicializace hodin.
Letu zdar,
Petr Čihák