SZCHPH
SZCHPH
TOPIGEON - oznam

Autor: Milan Blahovský

TOPIGEON - oznam
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Milan Blahovský
Milan Blahovský
04.02.2026, 19:31

Vážení přátelé,

pokud zvažujete nákup originálních čipových kroužků Topigeon pro rok 2026, tak je lze objednat, a zároveň zaplatit za ceny eshopu pouze v tomto měsíci, nejpozději do 20/02/2026. Potom bude vyexpedována hromadná dodávka objednaných čipů od výrobce, tj. dodání vámi objednaných čipů (bez ohledu, jestli jste je objednali a zaplatili dnes, nebo až poslední den tj. 20/02/2026) bude nejpozději do 13/03/2026. Nestačí čipy jen objednat, objednávku je nutné zaplatit. Pouze zaplacené objednávky budou dodány. Pokud z nějakého důvodu neobjednáte čipy ve výše uvedeném termínu, je samozřejmě možné dál čipy dodat, ale bude se k ceně čipů vaší individuální objednávky připočítávat hodnota dopravy z Taiwanu, tj. čipy budou výrazně dražší.

Pokud si čipy nebudete osobně vyzvedávat, objednávejte je prosím přímo na eshopu - https://www.topigeon.cz/?product=cipy-50ks a plaťte podle instrukcí na eshopu. Prosím dejte si pozor, abyste peníze v Kč převáděli na CZK účet, a peníze v EUR na EUR účet. Nebo plaťte kartou, tam je to jedno.

Pokud si čipy budete chtít u mě osobně vyzvednout, tak zaplaťte částku 2150 Kč na č. účtu - 602175561/2010 v.s. vaše číslo chovatele, resp. částku 89 EUR na č. účtu - IBAN: CZ5920100000002201752945; BIC: FIOBCZPPXX, reference platby: vaše číslo chovatele.

A ještě jednou připomínám nutnost aktualizace firmware ve vašich hodinách. Bez aktualizace nelze košovat na závod v roce 2026 a dál.

Letu zdar,

Petr Čihák

Milan Blahovský
Milan Blahovský
26.01.2026, 10:19

Tak ako majitelia Topigeon hodín , podarilo sa to upgradovať či driemkame ďalej ? Pri nasadzovaní na prvý pretek môže byť neskoro...

Milan Blahovský
Milan Blahovský
20.01.2026, 19:54

Vážení přátelé,

Před sezonou 2026 je nutné nahrát do hodin nový firmware. Platí pro všechny hodiny bez rozdílu. Firmware si můžete do hodin nahrát buď sami postup je u mě na youtube kanále viz. https://www.youtube.com/playlist?list=PLQjLZ4VLEWRKRBNm-E4f3ztGbht88X-4z . Pokud si budete hodiny upgradovat sami určitě kontaktujte mne nebo p. Blahovského e-mailem, pošleme vám odkaz na stažení firmware pro vaše hodiny. Pokud si myslíte, že to sami nezvládnete, tak uživatelé z Česka kontaktujte mne e-mailem  petr.cihak@topigeon.cz nebo telefonicky (raději zprávou) na 602 175 527 . Slovenští uživatelé kontaktujte Mgr. Milana Blahovského e-mailem romulus2777@gmail.com nebo telefonicky +421905207742. Nahrání firmware vyjde jednorázově na 500Kč/hodiny (neplatí pro ty uživatele, které jsem již letos nahrával, tam to udělám zdarma). Aktivace hodin pro online napojení do aplikace a na mypigeons vyjde na 200 Kč jednorázově/hodiny. Pokud chcete aktivaci včetně dodání datové karty na jednu sezonu vyjde to na 1500 Kč.  Reinicializace hodin na jiného chovatele nebo úpravy adresy vyjde také na 500Kč/hodiny.  Cenník je shodný pro slovenské uživatele, kterým to bude provádět p. Blahovský, ale ceny jsou v EUR. tj. 21 EUR za nahrání firmware. 9 EUR aktivace služeb online, 21 EUR reinicializace hodin.

Letu zdar,

Petr Čihák

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.