Žial najdú sa aj takí možno chovatelia, ktorí sú schopní nielen zobrať holubovi čip, ale odstrániť aj rodový krúžok. Neviem pochopiť, čo takýmto skutkom sledujú.
Autor: Rudolf Komár
Žial aj takí možno chovatelia sa nájdu, ktorí odstránia holubovi nie len čip,.ale aj rodový krúžok. Skutočne nerozumiem takým ľuďom, čo tým chcú dosiahnúť.
Dobrý deň,pridám aj moju holubicu 2024-02211 - 815 ,ktorej nejaký dobrák s našich kruhov vymenil čip.Dal si prácu aby prelepil aj menovku s T.č..Dal si jej nefunkčný číp.Ak nemáš 1,80 zatelefonuj a ja Ti kúpim a pošlem 10 čípov.Mohol si zatelefonovať a mohol si mať viacej osohu ako čítat tieto slova o zlodejoch v našich kruhov.Hanbí sa.
Touto cestou by som chcel podakovat neznámemu tiež chovatelovi .Za to že odlahčil moju holubicu č.2024-01005-653.Ktorá sa vracala z dnešného nácviku z Trnavy.Prišla v poríadku.Ked ti chýbalo ero sedemdesiat.Tak si mal zavolat na tel číslo ktoré tam mala nalepené.Bol by som ti poslal na učet.Akurát si mi pridal starosti znovu načipovat behat za tým a vytlačit všetko znovu. Dakujem a nech sa ti darí aj nadalej ved vieš ako ty chudák.