SZCHPH
SZCHPH
GPS -čipy

Autor: Peter Matalík

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

MM
Martin Macej
18.08.2026, 11:53

Zdravím páni.

Pripojím sa k téme, lebo presne ako ste napísali o polohe atd sa hovorí velmi vela.

Toto monitorovanie je super z hladiska natahovania čiar a podobne, lebo žiadny, žiadny holub neletí po priamke. Vítazia tie holuby ktoré maju kvalitu, su vo forme a v dobrom zdravotnom stave. Teraz sa da zistiť kadial a ako lietaju, ale nikdy to nebude po tej istej čiare, silnejší vietor tiež hrá rolu.

Z hladiska čakania na prve holuby to neni pre mna. Najradšej mam chvile ked si sadnem niekedy aj hodinu pred doletom a pozorujem nebo či náhodou už nedoletia a odkial doletia. Nepozeram ani do telefonu na hlasenia ostatných. Toto čaro by malo ostať akosi zachovane, skryte i ked nasledne by som si rad pozrel kadial tie moje holuby leteli, najma z dlhých tratí...

O kupe zatial neuvažujem, necham to na iných nech robia osvetu o putovaní našich chovancov.

Milan Blahovský
Milan Blahovský
18.08.2026, 09:31

Peter, to máš tak, všetko pre má v živote aj svoje proti.

Kedysi bola doba, kedy chovatelia mali iba jednu hodinu na konštatovanie holubov a chodili do nej nosiť pliešky, sú mnohé príbehy kedy pri behu či jazde na bicykli stratil pliešok a kým ho našiel bol ďalší holub u niekoho..., následne prišli gumičky...

Vzdialenosti z miesta štartu holubov sa merali na miestny kostol a od neho sa odpočítavali vzdialenosti chovateľov a upravovali pri výpočtoch rýchlosti jednotlivé vzdialenosti holubníkov.

Prišla doba EKS a to povestné čaro príletu holuba , jeho strmhlavý let na letáč, stiahnutie gumičky a odklepnutie hodín sa zmenilo za zvuk , ktorý pripomína pokladňu v hypermarkete. Niektorí sú v práci namiesto čakania holubov, lebo víkendový vlak do Pardubíc bol vymenený za kamión a preteky sa letia v týždni, lebo fúka priaznivejší vietor ako v sobotu či nedeľu...

Kým sa niekedy postavila rovnaká latka pred sezónou všetkým majstrom ( podala sa evidencia tuším 40 či 60 holubov ? ), dnes o sile holubníka rozhodujú ekonomické faktory chovateľa a to, že stačilo 12 víkendov na výkony holubov okolo 4-5 tisíc km, dnes ich potrebujú chovatelia aspoň 17 či 20 pretekov....občas mám dojem, že sme ekonomicky najsilnejšia časť populácie SK...

Takže jednoducho doba prináša svoje klady aj zápory a uvidíme čo prinesú tie GPS trackery ? Súhlasím, že opadne moment prekvapenia z doletu holuba a stúpne nervozita z jeho poruchy orientácie, ale aspoň nám niektoré veci budú zrejmejšie. Jednoducho chovatelia si mysli, že holuby letia po priamke a ak chýbajú, či meškajú, je to preto, lebo súperi majú lepšie položený holubník oproti štartovaciemu miestu , lebo kolegovi to lepšie dofúklo a mal v preteku výhodu, preto budeme na jeseň písať žiadosť o prestup do iného OZ a hľadať pre svoje pomýlené holuby ideálnejšie podmienky...

Progres nezastavíš ( verím, že PS áno...-:)))), a myslenie niektorých chovateľov nezmeníš, je to všetko v nás či sa realite prispôsobíme, alebo nás doba pohltí a po nás ostanú už iba ročenky...

PM
Peter Matalík
17.08.2026, 21:59

Rozprával som s M.Blahovským o strastiplnej ceste mladého holuba a rozoberali sme budúcnosť týchto experimentov.Spomenul ,že jeho priateľ nasadil GPS na 700 km.Videl holuba na displeji,že cca 5 min .je doma.Zamyslel som sa .neprídeme o ten pocit vzušenia prekvapenia,adrealínu?Či nenastanú ešte väčšie škriepky o vypúšťacích miestach ,vetroch,prerave,na čo všetko holúbari sa vyhovárajú.Holubársky šport na špičkovej úrovní, je tvrdá rehoľa.Keď máš rodinné problémy ,zdravotné,alebo pocit vyhorenia.jeťažko sa naštartovať,ale to už je mimo "misu".

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.