SZCHPH
SZCHPH
VCS Gotha

Autor: Peter Matalík

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

MB
Milan Blahovský
24.08.2009, 20:36
http://www.taps2006.wz.cz/zostavy/poradie.pdf Omylom bol súbor zmazaný z web stránky. Celkové poradie je ale stále neoficiálne. Po zasadnutí prezídia SZ dňa 15.9. sa rozhodne o definitíve.
PV
Peter Velič
24.08.2009, 20:03
mám otázku či je už vypracovane celkové poradie VCS pod linkom sa nič nezobrazí.
MB
Milan Blahovský
23.08.2009, 18:30
Asi vám to letelo pomaly :o)))))))))))))))))))))))
MH
Marek Hnilicka
23.08.2009, 13:38
V Čechách se letěl 2.7.2009 NZ Oostende, asi je trochu brzy, ale u nás stále ještě nejsou zmámé výsledky.....
MB
Milan Blahovský
26.07.2009, 22:11
Tento odkaz je urobený: ak si klikneš na www.postoveholuby.sk/majstrovstva/vcs2009/gotha.htm
IO
Ivan Oravec
26.07.2009, 21:24
http://www.taps2006.wz.cz/zostavy/poradie.pdf
ML
Miroslav Luhovy
26.07.2009, 20:09
Milan,a kde sa dá nájsť to celkové poradie?
MB
Milan Blahovský
26.07.2009, 08:20
Aktualizované celkové poradie holubov VCS - 20 % spolu 4002 ks
Miroslav Ďurana
25.07.2009, 20:53
Milan za odpoveď ďakujem a to či bol hlásený,alebo nie ,to Ty určite neovplyvníš. To,že si ich spracoval na základe podaných informácii Ti určite nemôže nikto vyčítať,len poďakovať,ale je čo aj riešiť.
MB
Milan Blahovský
25.07.2009, 20:25
Miro, sú dve možnosti, počkať až sa potvrdia či vyvrátia dohady o hlásení či nehlásení prvých holubov, či sa u nich uskutočnila kontrola alebo spracovať podklady ako prišli a potom doladiť poradie. Tá prvá zrejme bude trvať ešte nejaký týždeň a tá druhá je si myslím vcelku solídne spracovaná ako doteraz ešte nebola ( časovo). Môj počítač nepozná ľudí, ktorí nesplnili propozície VCS a ťažko mu je takto ako naznačuješ rozhodnúť. Výsledky sú urobené asi takto - všetci sme si rovní. Po zasadnutí prezídia verím, že budú dotiahnuté veci do takého záveru, že budeme naozaj všetci rovní.
Miroslav Ďurana
25.07.2009, 13:52
Milan iba krátku odpoveď bol ten holub p. Holeca hlásený ,alebo sme zasa robili výsledky rovný a rovnejší.Ďakujem.
MB
Milan Blahovský
25.07.2009, 06:45
Štart preteku KDTVR - GOTHA - 25.7. preložený na nedeľu 26.7.
SJ
Stanislav Ježo
24.07.2009, 19:37
Aha Ďakujem to je po pasmach ,,:DDDd,,
MB
Milan Blahovský
24.07.2009, 19:34
Ak si zrátaš jednotlivé pásma tak ti vyjde 20122 ks, pôvodne to bolo 20123 , neviem kam sa stratil ten jeden...
SJ
Stanislav Ježo
24.07.2009, 18:21
Kolko bolo vlastne vypustenych holubou na preteku VCS Gota ,, sloveskych ,,
PM
Peter Matalík
24.07.2009, 12:43
Richard. Ako už Milan písal sme pripravení so štartom aj na nedeľu,ak treba aj v pondelok. Vodiči sú zabezpečení poučení,taktiež krmivo pre holuby.Podľa mnohých chovateľov sa na stratách z Gothy 1 podielal aj prepravný vozík,ktorý sa nemôže rovnať nášmu autu./Krmenie a napájanie ,stredná chodba,ventilácia a v nepodstatnej miere krmenie za tmy pri osvetlení./Nie je pravda,že sa nekonzultuje o štarte /aj s vašimi funkcionármi/,len sme tým nechceli zaťažovať celé Slovensko.Potom by si fakt niektorí mysleli,že si Matalík a Blahovský prihrievajú polievočku.počkajme si na vývoj počasia,veď štart máme v svojich rukách nie ako pri závode Kiel.Čo sa týka strát z Gothy1 vykrvácali sme tam všetci bez rozdielu v km.
MB
Milan Blahovský
24.07.2009, 11:27
Na Gothu 1 by najradšej určite každý zabudol ( ak sa to vôbec dá ) Ja osobne som tam "pochoval" špičkové holuby ( 1.eso OZ SDT, najvýk.Ha za rok 2008 OZ, 3 špičkové klinkammer x verheye holuby ...), to čo došlo je ešte dodnes poznačené. S týmto som ani vo sne nepočítal a verili sme, že holuby aj pri rýchlosti 1000 m/min. doletia prvý deň aj k vám. A po tých rýchlych SDT z minulých rokov si pomaly takúto rýchlosť ani nik nepripúšťal vtedy, ale čo ak náhodou. Napokon to bol krvák aj pre nás, Počítam, že v OZ máme tak 50-60 % holubov z tohoto preteku. Nastúpili nové holuby a preto tá opatrnosť možno pri VCS s neistým počasím. Musím ale povedať, že to však nebola myšlienka východniarov o preložení, ale napokon sme ju privítali a myslím, že nebola naškodu nikomu. Opakujem sa asi a kdesi v kútiku duše verím, že to nebude takýto krvák ako Erfurt. Prajem všetkým úspešné dolety a pozitívne myslenie pred a počas preteku.
RB
Richard Baško
24.07.2009, 10:47
No to dúfam, že to bude OK. Som si vedomý toho, že je to určité špekulovanie pre štartom, ale nebolo to tiež špekulovanie pred 2 týždňami? Myslím, že VCS bola určitým precedensom. V podobnej situácii sme dnes a nezachovali sme sa podobne. Verím tomu, že v prípade nepriaznivého počasia sa počká. Ale nedopadne to tak ako pri Gothe 1 (Erfurte)? Aký zmysel mal vtedy štart o 8.45? Ja si myslím, čo sa tým sledovalo. Dnes sa dá povedať, že to aj vyšlo, ale s akými obeťami. U nás na krajnom východe sa zlikvidovalo cca 70-80% dlhotraťových holubov. Nebolo rozumnejšie počkať vtedy so štartom do popoludnia, povedzme do 14. hod, aby mali všetky holuby rovnaké šance?, resp. do druhého dňa? Možno Milan povieš, že ten rozdiel vo vzdialenosti nie je taký veľký, že sme možno mali horšie pripravené holuby. Ale vezmi v úvahu, kedy nasadzujeme holuby my a kedy západ regiónu. Ale to je už na inú debatu.
MB
Milan Blahovský
24.07.2009, 10:16
A ešte jedna poznámka pre Richarda, vodiči sú zabezpečení krmivom a pripravení počkať v prípade katastrofického scenára aj na posunutie štartu o 24 hodín, ale nemaľujme radšej čerta na stenu. Osobne mám v aute 23 holubov z čoho je 19 vdovcov takže si polievku určite neprihrievam a mám záujem na úspešnom preteku oveľa viac ako si niekto namýšľa.
RB
Richard Baško
24.07.2009, 10:14
Milan po boji už bude neskoro hrať sa na generálov, len som chcel dať podnet, aby holuby aj tentoraz mali lepšie šance na návrat. A myslím, že by bolo možné zmenu štartu zorganizovať jednoduchšie, ako keď sa letela VCS. Neber to osobne, ale ak má niekto funkciu má aj zodpovednosť a povinnosť niečo pre to urobiť, keď už tú funkciu prijal. Nebrať iba smotanu a pozerať iba na to, aby mal výhody pre seba. Ja v súčasnostu v OZ nezastávam nijakú funkciu a ani o ňu po skúsenostiach z minulých rokov nestojím. A momentálne ani na jej vykonávanie nemám čas. Som rád, že mám trochu času vôbec pretekať. Tým nechcem povedať, že nie som ochotný pre vec niečo urobiť, ale za súčasných podmienok určite nie. My v OZ by sme mali letieť v sobotu, čo je podľa mňa škoda, lebo v nedeľu by bol pretek pravdepodobne menej komplikovaný.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.