SZCHPH
SZCHPH
Verejné zasadanie prezídia

Autor: Milan Lenárth

Verejné zasadanie pr...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

DK
Daniel Krajcik
22.10.2009, 21:09
:))
ZA
Zdeňek Adamík
22.10.2009, 20:57
Pokud bude p. Ing. Krajčík tak aktivní jako obvykle, určitě z toho urobí zajímavý videoklip.
ML
Milan Lenárth
22.10.2009, 20:29
Julo, stopercentne s tebou súhlasím, tiež som zvedavý aká bude naša česť, ale to s tým verejným zasadnutím by to bolo zaujímavejšie.
JM
Július Mlátko
22.10.2009, 19:58
Milan,to nemyslíš hádam vážne??? Veď od obeda sa Ti nikto ani neunúval odpovedať. Veď je už dávno po volebných kortešačkách a funkcie sú obsadené,čo to teraz chceš??!!! Ty si už teraz, ale aj iný chovatelia slovenska pre našich funkcionárov nezaujímavý.Zajtra ide o veľa= O ČESŤ NÁS VŠETKÝCH A HLAVNE PREZíDIA SZ. Držme im /komisií/len tíško palce a čakajme na výsledok rozhodnutia nášho prezídia. Športu zdar [%sig%]
ML
Milan Lenárth
22.10.2009, 12:27
Som rád, že som sa z českej diskusnej stránky dozvedel, že zajtra bude zasadanie prezídia a urobí sa konečne jasno. Chcel by som apelovať na prezidenta p. Kureka či by zasadanie prezídia nemohlo byť verejné , aby sme vedeli ako sa jedná, čo sa rieši a ako sa rieši, myslím, že z chovateľskej verejnosti o zasadanie by asi záujem bol.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.