Navrh pre OZ-BJ,PO,KE,MI.
Autor: Michal Kopas
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 22 results
1
MĎ
Miroslav Ďurana
29.10.2009, 22:20
Laci hádam nechceš porovnávať OZ a OZ a dufam ,že mi rozumieš a nechceš mi tu splietať,že neni rozdiel 50 chovatelov a 85 chovatelov a potom s toho vypočítame MS. Na to si už dosť velký, či nie?
EB
Eduard Buček
29.10.2009, 21:32
Laco ja som navrhoval niečo iné . V RS nikdy nebudete lietať celu sezonu všetci spolu akurát DT a tu sa to dalo.
Nehaj to tak ja za výbor nemôžem rozhodovať,ja som sa pýtal na niečo ak si to hore postrehnul.
Moje posledne slovo k tomu je že to aj tak postupom času príde,lebo vaša špička nebude chcieť robiť len štatistov.
Už sa nejdem vôbec o tom rozprávať cez Net. jedine na živo pri stole.
Vďaka za odpovede aspon trochu je v tom jasno.
Edo
LZ
Ladislav Zubaj
29.10.2009, 20:35
Edo ešte raz. Kategoria A je od 100 do 400, kategória B je od 300 do 600 olympijske podmienky ak nevieš tak sa to opäť upravilo. Najkratší z Bytče z preteku Aš 464Km, ja 503Km, Zdenko Žofaj 522, Drgáň 535, Jan Rak 542 v tomto smere sa hravo všetci vojdete do uvedeného rozpätia. Je to 78km z Bytče po LM ..Rak Ján". Keď máte také perfektné holuby tak to hravo zvládnu aj v Regióne sever a vždy vyhrá ten najlepší. Keď píšeš, že smer vetra sú táraniny a dobré holuby sa vždy presadia tak nevidím dôvod aby sme sa nedohodli a budeš mať krásny región. Majster bude ako sa patrí a ako si to želáš. Zúčastnené oblasti Za,By,KnM,Ca,Te,Mt,LM,Tv,Pd,To, všetci títo plnia podmienky.
EB
Eduard Buček
29.10.2009, 20:08
Ďakujem za odpoveď ,ale si pozrite sedmičky ako robili chovatelia zo Sučian vtedy 1 a 7 holub.
A teraz si pozrite vaších majstrov OZ. Je to o niečom inom. Myslim že by sa v tomto regione nestratili. To iste si pozrite D.Kubín kde boli a dostali šťuku do rybnika v podobe Čániho a ako tam začali super letieť.
Pochopili že je to o niečom inom.
ML
Milan Lenárth
29.10.2009, 19:47
Naše OZ nemá záujem o spoluprácu na KT a ST, ani so Žilinou ani s nikým iným, môžeme diskutovať o DT aSDT , keby sme s vami lietali KT a ST dopadli by sme asi tak ako ZO Sučany, keď lietali v ZO Klin, ktoré sa jeden rok odtrhli od OZ Martin a keď zistili, že nič nelietajú hneď boli späť. My by sme Vám robili iba koeficienty asi tak, ako teraz robíme iným, geografické podmienky nedovoľujú , lepšie výsledky iba občas jeden , dva preteky v roku a to je málo a preto väčšina súhlasí s tým aby po ďalšie roky sme nemenili trate a smery vypúšťania. Preto ešte raz opakujem ak nebude prijatá nejaká zmena, novela treba sa držať svojho je nás 116 členov a myslím si , že po kúpe auta si už nedáme vnucovať nejaké KT a ST od nikoho.
EB
Eduard Buček
29.10.2009, 18:36
Pan Blahušiak ja nezavadzám nikoho ,veď každy čo vie čítať a počítať si vie prerátať Km. To je celkove 85 km. A pozrite LM a najkratšia vzdialenosť v RS.
No ale chápem vašu reakciu a nič Vám nechcem vnucovať to bol len pokus o opätovne spojenie,ale na to musia byť dve strany ako som uviedol hore.
Len mi dajte vedieť keď nasadíte spomin.20000 a potom sa pozrem či ste mali pravdu a ako vám to šlo. Toho roku ste prečo nemali spolu A , B OZ Martin s RS ? Len jeden zavod so ZA a Ter. ale aj tak nič moc vaša OZ.
Neberte to ako urážku ,lebo je to holá realita ktorá nepusti ovšem ak ostatne závody nemate niekde v sejfe a nedate do ních nahliadnuť.
Prajem aby sa Vám v RS darilo lepšie ako doposial,no a na spájanie zabudníme ,lebo to je zbytočna strata času .
Buďme malo veľky majstry.
Podiskutujeme na výstave RS tam to bude všetko čierne na bielom.
Teším sa na stretnutie s Vami pri vašej kolekcii.
PB
Petr Blahušiak
29.10.2009, 17:37
jednanie OZ MT a OZ LM už boli a kilometrické rozpetie je 85 km
tak mi prosím Vás vysvetlite prečo zavadzate ludí tvrdenim že tam nie a tu sa to dá?????????
EB
Eduard Buček
29.10.2009, 16:28
Laco ešte taká mala analiza v jednom zavode sezony 12.7 .
Martin nas. 66 chov. 1070 holubov Tesne na MS
L.Mikul. 60 chov. 968 holubov nespl.MS
Tvrdošín 98 chov. 2113 holubov
Spolu ........224..........4151 holubov
A to som otvoril v trištvrtine sezóny, tak načo sa lepšie pozerá?
EB
Eduard Buček
29.10.2009, 15:48
Laco ale dobre vieš že majstr.Slov. je ohraničene v každej kat. a rozdiel našeho posledneho chovateľa a trebars v ZA je cca 80 km. a to nehovorím o tých vzdialenejšich OZ. No a Liptov je trochu ďalej a vieš že kat.A , B, splníme v pohode aj s vami, bez obmedzenia. V kat . C neni problem zo severom.
A veď vlastne Zazriva je na Orave a km máte take zhruba ako D.Kubín.
A Liptov,Martin a Orava patrili k sebe. A k regionu sever by mali isť OZ čo v pohode splňaju km A,B to jest. Terchova,PB,D.Pole K.N.M .CA to dufam vieš. Prečo nechcu to ja neviem.
A nemôžem najsť vaše výsledky v reg. sev. kat.A a kat. B. Kde to máte daj mi vedieť nech sa pozrem ako vám to letí.
Laco ja nie som vo výbore tak neviem či sa zučastnia schôdze.
S pozdravom Edo
LZ
Ladislav Zubaj
29.10.2009, 10:22
Edo, nikto sa nevyhovára na prúdenie vetrov a rôzne somariny. Na buduci týždeň je schôdza regiónu sever a vy ste členmi regiónu tak sa zúčastnite a môžme opäť letieť všetky závody spolu. 12 oblastí 20 000 a viac holubov a splní sa ti túžba. Neviem prečo ste z regiónu odišli, keď vám nevadia doletové podmienky a vetry.
EB
Eduard Buček
28.10.2009, 21:57
Pán Majerčik ja som to pochopil dobre a viem že ste za to ,aby to fungovalo .Ta ďalšia veta samozrejme nepatrilá Vám ,ale tým čo večne breptajú o neregulernosti spoločného závodenia.
s pozdravom Edo.
JM
Ján Majerčík
28.10.2009, 21:13
Pán Buček zle ste ma pochopil ja svami súhlasím.Ja dúfam že sa tý správny ludia na správnom mieste stretnú .
IB
Igor Barbírik
28.10.2009, 19:47
Edko to čo si napisal plati pre všetki oblasti takže podpora
EB
Eduard Buček
28.10.2009, 10:14
Pre Milana Lenhártha.
Ja som Vám neponukal spoločnu prepravu,mi ako oblasť si stačíme sami ,popripade je tu vlek a cena sa dá vždy dohodnuť ak na obidvoch stranách rokovacieho stola sedia rozumný ľudia a nie chamtivci.
A ak niekto povie že nám fúka vietor ,tak nech si pozrie dolety na juhu v D.Kubíne Ľ.Čániho a to hovorí o starostlivosti a o holuboch. OZ zostanú zachované.A to vieš že spolu na štarte može byť 8000 a viac holubov a to je už niečo. Pozrém vaše výsledky v reg.Sever a urobím si obraz ako lieta vaša OZ keď vám to vyhovuje, lebo som to zatial nepozeral.
Teraz som bol na schôdzi TKDT a rozoberali sme túto otázku ,ale na moje počudovanie som počul od chovateľov TKDT že to podporuju ,no ale boli tam aj iný a je to stale stará pesnička.
Ja som bol dlho funkcionárom ešte keď sme boli spolu a o probleme delenia sme hodne rozprávali. Jednoducho to nové výbory zahodili za chrbát a to bolo zle. Už je to dosť dlhá doba tak si myslím že túto kapitolu je škoda otvárať.
Lepšie je sa zaoberať aktuálnymi vecami ,ako sa spájať a nie trhať.Veď v starej oblasti nás bolo 400 a teras je nás na Orave cca 150. U vás je to poctatné horšie no a tie nové oblasti je to poľutovania hodné že budu musieť nahlasovať aj staré mamy. Pozrite koľko nasadzujú od pol sezóny a to hovorí za všetko. Konečne by sa mali riešiť takéto problemi a spoločne vypušťanie a problem s podvadzaním pri štarte by bol zažehnaný.
Pre p.Majerčíka len toľko že ak sú spravny ľudia na správnom mieste každý problem sa dá prekonať. A treba hľadáť ako sa dá a nie ako sa nedá.
To je môj názor,ak nesúhlasite tak okolo toho je škoda rozprávať a hrajme sa naďalej na veľkých majstrov /..ulíc../
JM
Ján Majerčík
27.10.2009, 21:47
Pán Buček tú latku dávate vysoko.
ML
Milan Lenárth
27.10.2009, 21:38
Spoločná preprava nahráva , vždy tomu kto má prepravu pre jedného je lacnejšia a pre druhých drahšia a to preto aby tí čo vlastnia prepravu mali holuba čo najlacnejšie a to, že viem o čom píšem potvrdí veľa chovateľov z Martina ako sme platili a koľko sme platili, čo sa týka spoločného jednania ohľadne Martin, LM a Tvrdošín muselo by dôjsť k určitým finančným vyrovnaniam z LM a garáž Dolný Kubín voči rozdelenej oblasti Ružomberok a stávajúcej Martin.Preto je priechodnejšie lietať so Žilinou, Prievidzou, Topolčanmi a pod.Už som písal vyššie , že ak budú silné ZO s dvadsiatimi súradnicami a viac , budú si robiť sami výsledky , potom sa môže vypustiť na jedných súradniciach aj pol Slovenska.
MK
Milan Klačan
27.10.2009, 20:44
Takejto spolupráci sa budú brániť hlavne tí jednotlivci čo sa radi hrajú na vlastnom piesočku a chcú sami rozhodovať o všetkom ...
Spájanie sa niekoľkých oblastí , spoločné pretekové plány, poprípade aj spoločná preprava by "odstavila" podvodníkov, ktorí manipulujú s vypúšťacími časmi poprípade súradnicami.Spoločná preprava by aj znížila náklady chovateľov.
ZŽ
Zdenko Žofaj
27.10.2009, 20:27
Edo nebolo by zle riešenie, ale asi ťažko by sa Martin odtrhol od Žiliny.
EB
Eduard Buček
27.10.2009, 20:18
A čo tak spolupráca Tvrdošín ,Liptov,Martin?
ZA
Zdeňek Adamík
27.10.2009, 18:46
Přeji Vám hodně štěstí. Já se to snažím vysvětlovat a prosazovat na Moravě už šestý rok - leč marně!
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 22 results
1