SZCHPH
SZCHPH
Vtedy na západe

Autor: Ján Melichárek

Vtedy na západe
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

JM
Ján Melichárek
11.04.2010, 11:51
Ján Melichárek, Šajdíkove Humence 93 PSČ 906 07 Oblastné združenie chovateľov poštových holubov SENICA Ing. Peter Chytil Slnečná 948 908 48 Kopčany ODVOLANIE proti disciplinárnemu trestu. Podľa § 7 Práva členov ods. 5. Obhajovať svoje práva všetkými prostriedkami, ktoré mu umožňujú tieto stanovy alebo iné platné právne normy, ktoré upravujú prácu a život zväzu. Podľa § 8 Povinnosti člena ods. 2. Je povinný chrániť dobré meno zväzu, jeho orgánov i členov. Podávam odvolanie proti disciplinárnemu trestu (bez udania čísla) zo dňa 24.2.2010 ktorý vydal výbor OZ SZ CHPH SENICA zo dňa 24.2.2010 v Kopčanoch ktorý podľa § 1 neposkytuje základné normy právneho dokumentu a preto nenadobudol právnu moc (je neplatný). Disciplinárny trest ktorý upravuje podľa § 1 Všeobecné ustanovenia bod 2. Podľa § 27 Stanov SZ CHPH vydáva Valné zhromaždenie ako vykonávací predpis, tento disciplinárny poriadok. Odôvodnenie: Disciplinárny trest neobsahuje základné formálne náležitosti, ktoré podľa zákona č. 67/1971 Zb. Správneho poriadku v znení neskorších predpisov má obsahovať rozhodnutie správneho orgánu. Vôbec v rámci „rozhodnutia“ – disciplinárneho trestu nie je uvedené poučenie o odvolaní a taktiež nebol v rámci celého tohto konania dodržaný procesný postup orgánu, ktorý disciplinárny trest vydal, či už z hľadiska disciplinárneho poriadku alebo Správneho poriadku. Disciplinárny orgán vôbec nespísal s mojou osobou zápisnicu v rámci disciplinárneho konania, pričom použil proti mojej vôli zvukové zariadenie, na ktoré nahrávali moju výpoveď, pričom o tejto skutočnosti ma vôbec nepoučili a taktiež som disciplinárnemu orgánu nedal k nahratiu zvukového záznamu svoj súhlas. Nie som si vôbec vedomý toho, že by som sa dopustil disciplinárneho previnenia, nakoľko som na internetovom fóre publikoval len svoje názory, čo mi umožňuje i Ústava Slovenskej republiky v čl. 24 ods. 1, citujem: „Sloboda myslenia, svedomia, náboženského vyznania a viery sa zaručujú. Toto právo zahŕňa aj možnosť zmeniť náboženské vyznanie alebo vieru. Každý má právo byť bez náboženského vyznania. Každý má právo verejne prejavovať svoje zmýšľanie.“ Disciplinárny trest považujem za účelový, tendenčný a umelo vykonštruovaný. Vzhľadom na vyššie uvedené žiadam preto, aby výbor Oblastného združenia chovateľov poštových holubov Senica prehodnotil uvedené odvolanie, a zrušil ho v plnom rozsahu. V Šajdíkových Humencoch 16.3.2010 Ján MELICHÁREK V Šajdíkových Humencoch 16.3.2010
JD
Jozef Daníšek
25.03.2010, 21:49
To je klam pán Dohňanský.Teraz nastal čas intenzívneho vymýšľania intríg a kľučiek.Tak ako vždy.Nič prekvapujúce.
FD
František Dohňanský
25.03.2010, 21:05
Akosi je ticho pred búrkou. Čo sa deje, všetko je vyriešené alebo je to tak ako v SZ CHPH, riešenie zametené pod stôl.
PM
Peter Matalík
15.03.2010, 07:27
Aj ja si myslím,že by to už mohlo byť zverejnené.Podľa mojích informácii CV čo sa týka finnčného zisku dopadla dobre.
JC
Jozef Cuboň
15.03.2010, 07:07
Nikde sa nemôžem dopátrať finančnej správy z CV. V ČR bola výstava neskôr a finančný výsledok je zverejnený už takmer mesiac. Myslím si, že je treba nášho superekonóma odbremeniť od toľkých povinností, pretože na takú drobnosť, ako je finančné hospodárenie nemá čas.
IH
Ing.Zdeněk Horák
26.02.2010, 07:57
Je vidět, že na západě to jde jinak. Český svaz včera oznámil finanční výsledek CV Lysá nad Labem 2010. Cituji: I přes nižší účast tj. 1062 chovatelů, byl zisk z této akce 92.874,- korun.
IB
Igor Barbírik
24.02.2010, 19:44
Ja mám stho regionu Brabant 2000 kamarátov
ZA
Zdeňek Adamík
24.02.2010, 19:30
No já zase ne až tak často, ale mám dobré kamarády, kteří, když se tam něco dobrého vyskytne, nebo potřebují pomoct s překladem (ne každý translátor je kvalitní), tak mě na to upozorní. Sám tam kouknu tak maximálně jednou týdně. Spíše řeším ty desítky mailů a skype denně.
IB
Igor Barbírik
24.02.2010, 19:16
pan Adamik ja som na tých stankach skoro každí večer su tam dobré članky mam dobrý translátor adresy som dal na diskusné forum su tam výdea aj dražba
ZA
Zdeňek Adamík
24.02.2010, 19:04
Jak se u nás říká: "Chytrému napověz..."
IB
Igor Barbírik
24.02.2010, 18:50
Pan Adamik skôr alebe neskôr to čaka aj slovenský zvez je to len otázka času. Mali by si to prečítat funkcionári z OZ Senica
ZA
Zdeňek Adamík
24.02.2010, 16:00
a co třeba tak?: http://www.pipa.be/en/newsandarticles/news/vlucht-naar-de-toekomst-persconferentie-npo-nederland >
LJ
Lubomír Jasovský
08.02.2010, 21:46
Dobrý večer, je smutné, že peniaze ktorými prispievame do zväzu sú pre nás obyčajných chovateľov tabu!!! Prečo nemá prístup k informáciam,veď chovateľ tam každý rok prispieva!Nikto nenapíše o celoštátnej výstave,stredoeurópskej(2008) ani o testovačke(2008,2009).To všetko má byť verejné a nie schované pod pár slovami príjem a výdaj. Z čoho chceme urobyť olympiadu, keď nedokážeme C.V. ani testovačku priviesť do zisku?Alebo je to schválne? Veď ľudia sú hlúpi len nech platia a mi sa tiež zaplatíme po svojom. Tento článok neni namierený voči žiadnej osobe, ale je to moje vyjadrenie nespokojnosti s finančným chodom nášho SZCHPH!!!
JM
Ján Melichárek
08.02.2010, 11:57
Dobrý deň Pán Nemec ,,Pointa sa nestráca" len nie je nikoho kto by verejne priznal ,že robili pernamentne chyby či už úmyselne alebo z ľahkomyselnosti či nedbanlivosti.Je však daný počet pochybení a nielen za OZ Senica a rok 2009 .Ja poukazujem na riešenie v našej OZ 02. Prečo kompetentní neurobia závery k týmto previnilcom....-LEBO majú samy za nechtami. .......A nie je to len o pretekoch ale o peniazoch s ktorími narábajú ako.... keby im patrili
IN
Ivan Nemec
07.02.2010, 20:07
Pani, zaujimava debata i ked sa niekedy straca "nit". Od zaciatku chcete (chceme) nieco riesit. Aby sa riesenie dostalo na spravnu cestu, niekolko citatov zo Stanov SZ a Disciplinarneho poriadku SZ: Stanovy: Oblastná konferencia 1. Je najvyšším orgánom OZ CHPH, ktorú zvoláva výbor raz za l rok a tvoria ju delegáti ZO CHPH. Mimoriadnu oblastnú konferenciu zvoláva výbor v prípade, že o to požiadajú 2/3 členov ZO CHPH. Disciplinárny poriadok: Disciplinárne orgány 1. Ako disciplinárne orgány 1. stupňa pôsobia: a, výbor ZO CHPH - proti členom ZO b, výbor OZ CHPH - proti členom výboru a kontrolnej komisie ZO CHPH c, ústredný disciplinárny senát SZCHPH - proti členom výboru a kontrolnej komisie OZ CHPH - proti členom VZ SZCHPH - proti členom ústrednej kontrolnej komisie SZ CHPH - proti členom Prezídia SZ CHPH 2. Ako disciplinárne orgány 2. stupňa pôsobia a, výbor OZ CHPH - proti rozhodnutiu výboru ZO b, ústredný disciplinárny senát SZCHPH - proti rozhodnutiu výboru OZCHPH c, prezídium SZCHPH - proti rozhodnutiu ÚDS SZCHPH Cize mimoriadnu konferenciu zvolava nim. 2/3 clenov ZO a SZ ma riesit vybor OZ a KK OZ. Cize ak clenovia vyboru OZ Senica porusili PP mal ich riesit UDS SZ. UKK a KK len poukazuju na priestupky, nie su organmi na riesenie priestupkov. Priestupky clenov maju riesit vybory ZO, priestupky vyborov ZO ma riesit vybory OZ atd.
MK
Milan Klačan
07.02.2010, 16:28
Pán Hovančík spomínate tu bývalých naších olympijských víťazov, ktorí.............= podvádzali. Buďte konkrétny a menujte ich, lebo nie všetci podvádzali. V minulosti neboli takéto možnosti oboznámiť cez internet - diskusiu chovateľskú verejnosť ohladne podvodov a hlavne znečinnosťou SZ , ktorý sa spolieha na sezónu,ktorá sa blíži! Ani nie za mesiac sa už bude každý venovať páreniu holubov,odchovu mláďat a potom príprava na závody! Čas pracuje pre nich. Prečítajte si pozorne článok p.Žofaja, tí lúdia sú tam už veľmi dlho a hlavne robia to ZLE! Je načase aby ich vystriedali Blahovský a spol.! Píšeta, že poriadok by sa mal robiť od spodu čiže inými slovami od MO,OZ, ale ako to majú "chápať " tie MO a OZ , kde sa pracuje a preteká čestne. Čo myslíte aký majú názor na Kúreka a spol.? Toto nieje len kauza Chytilovci tu je už ten pohár plný!A nech Vám to letí:Letu zdar.
JM
Ján Melichárek
07.02.2010, 13:54
DOST DOBRÝ POKUS: Deń čo deň sa zvyšujú tlaky aby sa ukončila táto téma DF . Jedná sa nielen o špičku ľadovaca ,,Chytilovcov" a ich tzv.VAZALOV´ˇspriaznencov tzn. že páni HROZEN A BEŇÁK sú obviňovaní,že na základe ich informácií jednám a vkládam ďaľšie karty do hry. Nepočítajte s Tým -pokiaľ mi zavolá p.Chytil a verejne sa ospravedlní. Páni zdá sa Vám že,vo svojom jednaní som svojím vystupovaním nesvojprávny?? Info bude konkrétnejšie a popísané formou KTO -KDE a za ČO. A možno začnem zvrchu. A panfletov bude 13. www,zahorak.sk
IB
Igor Barbírik
07.02.2010, 12:18
Pani predstavitelia prezídia ing Kurek-Dudzik-Śiška-Chytil-Kasan ked ste vylučili pana Petrányho a dalšim členom dali zakaz vykonávat funkcie v ZO-OZ na viac rokov a vylučili OZ šúrny na 2 roki zo všetkých sutaži čim ste poškodili všetkých členov OZ ste nemali žiadné problémi ale ked sa to týka pana Chytila a OZ Senica a aj viacerých OZ ako aj vašich tak mate problem vyniest tresty?? ak ano potom nemáte čo robit v tých funkciach !
ZA
Zdeňek Adamík
07.02.2010, 11:44
Člen prezidia = příklad pro ostatní. Zkrátka NÁŠ VZOR!
JO
Jozef Obselka
07.02.2010, 11:17
Clen prezidia = imunita
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.