Je vecou verejnou zverejnenie adries nasadzovacích stredísk ?

Oldrich Savara (12.03.2010, 14:33)
Vážení kolegovia . Začnem otázkou navodenej témy. Je povinnosťou ZO - CHPH resp. nasadzovacieho strediska uviesť adresu kde sa holuby pred pretekom budú gumičkovať - registrovať EKS a nakladať do aut ? Prečo sa pýtam ? Nuž z jednoduchého dôvodu a tým sú možné kontroly ako to kde funguje. No ak nepoznám adresy, kde kedy a ako je to asi zbytočné. Možno predbiehám situáciu a k tejto problematike zaujme stanovisko predseda pretekovej komisie na školení výcvikárov oblastných združení 27. 3.2010. Ale aj tak by mňa zaujímal názor verejnosti k tejto otázke. Pre budúcnosť bude asi stačiť doplniť evidenčné listy ZO - CHPH o kolonku na tento účel.
Milan Lenárth (12.03.2010, 15:40)
Úplne zbytočné Oldo, vždy sa na zväz posielajú presné adresy s miestami nasadzovania a dokonca aj s časmi nasadzovania na jednotlivé preteky, ja by som tam ovšem doplnil aj otváranie hodín a vyhodnocovanie.
Ľubomír Hovančík (12.03.2010, 20:50)
Pán Lenárth, Ste presvedčený o tom, že všetci tieto adresy posielajú????????? Lebo keď sme videli ako boli zasielané evidencie ZO a OZ s určeným časom doručenia začínam pochybovať, o tom že na SZ je adresa každého ZO-NS. Ale ja osobne som za to, aby to bolo aj zverejné. Súhlasim z návrhom p. Šavaru. Jedna kolónka nie je tak veľa a bolo by všetko podchytené.
Milan Lenárth (12.03.2010, 21:23)
Myslím si,že v tom problém nie je , preteková komisia by mala vydať presné pokyny na školení a potom ich aj vyžadovať a kto nesplní nech to uverejní na našej zväzovej stránke a nech to tam visí stále a nie , aby sa to stiahlo, ale skôr doplňovalo kto to kedy splnil a kto nie, tak by mala veci zverejňovať aj KRK a ďalšie komisie , ktoré pri zväze pracujú , nech máme vytvorený presný obraz o práci funkcionárov ako hore tak aj dole.
Milan Blahovský (13.03.2010, 13:26)
K zaslaným evidenciam môžem uviesť aj dátumy, ak to prinesie do budúcna nápravu.
Ivan Nemec (13.03.2010, 19:35)
Skolenia su prospesne, ale zo skolenia musi byt urobeny zapis a ten zverejneny. Ked uz SZ ma www stranku, tak na nej alebo rozposlat zapis kazdej OZ. Myslim, ze sa celkom osvedcilo vydavanie obeznikov. Tak vsetky povinnosti pre nizsie zlozky SZ musia byt v nich. Je to potrebne aj preto, aby sa ustnym podanim od ucastnika skolenia nestratili (neskreslili) dolezite informacie a hlavne, aby sa dostali k osobam, ktore ich maju realizovat.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené