SZCHPH
SZCHPH
Všetko najlepšie

Autor: Milan Blahovský

Všetko najlepšie
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ZA
Zdeňek Adamík
20.03.2010, 12:16
Jasná zpráva. Jen jsem Tě chtěl trochu od těch starostí oprostit. Měj se.
MB
Milan Blahovský
20.03.2010, 08:03
Zdeňku, ten môj dovetok bol myslený tak, že aspoň raz v roku im doprajem byť lepšími, ono sa to v tento deň patrí. Dnes sme už konkurentmi, ale beriem to športovo.
JM
Ján Majerčík
19.03.2010, 17:52
Ja sa tiež pripájam ku gratulácií všetkým Jozefom abi im to dobre letelo a hlavne kamarátovi Jožkovi Kúkolovi .Jožinko prajem ti vela zdravia štastia a vela holubiarských úspechov.
JM
Ján Melichárek
19.03.2010, 15:36
Všetko najlepšie veľa zdravia ,rodinnej pohody a šťastia v holubárskom športe nech je to relax a zábava súčasne JOŽKOVI praje www.zahorak.sk "Josefe, slyšel jsi, že budou zdražovat i vodu?" - "Taky už byl nejvyšší čas, aby došlo i na abstinenty!" Všetko NAJ,,NAJ.. praje www.zahorak.sk Príde zákazník do baru a rokáže si:3x vodku a deci sódy.Barman ho obslúži,zákazník vypije sódu a tie 3 poldecáky naleje do decového pohárika od sódy. Barman sa ho s údivom spýta :Vy ste kuzelník_!? Zákazník nato: Nie ,Slovenská Obchoná inšpekcia...................
ZA
Zdeňek Adamík
19.03.2010, 14:27
Také všechno dobré. A co hlavně? Hlavně se mi líbí ten závazek Milana Blahovského, že Jozefy ve své oblasti bude trápit se svými holuby co nejméně! To si zaslouží obdivu.
RM
Robert Molnár
19.03.2010, 13:55
Aj ja sa pripajam ku gratulácií Jozefom a osobite by som chcel zaželať všetko dobré atd. dvom Jozefom a to Kasanovi a Fekiačovi.
ML
Milan Lenárth
19.03.2010, 13:06
Ja sa tiež pripájam k blahoželaniu Milana Blahovského a želám všetkým Jozefom veľa zdravia, šťastia a nech im to letí.
JD
Jozef Daníšek
19.03.2010, 11:12
Veľmi pekne ďakujem.Jozef
MB
Milan Blahovský
19.03.2010, 08:09
K dnešnému sviatku prajem všetkým Jozefom, pevné zdravie, hodne šťastia a hlavne nech ich tie poštové holuby a ich konkurenti trápia čo najmenej.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.