Miesto konania "Olympiády "

Oldrich Savara (22.03.2010, 14:00)
Vážení chovatelia ! Podľa dostupných informácií z posledného zasadania prezídia nie je v tom kde by sa mala olympiáda konať, jednota. Navrhované sú dve mestá ( Nitra a Bratislava ). Pre Bratislavu možno hovorí štruktúra hlavného mesta, ale osobne si myslím,že za hlavné mesto sme si my holubári zvolili Nitru. Bola to práve Nitra, na pôde ktorej sa mala odskúšať pripravenosť prezídia na túto veľkolepú oslavu poštových holubov. Z tohto dôvodu sa nezdá logickým, aby sa podporila Bratislava a to preto, že sídlom Zväzu je mesto Nitra a podporné skupiny pre konanie výstav má lepšie vyskúšané. O mieste konania bude rozhodovať nakoniec vaľné zhromaždenie. Ale ešte skôr, ako sa bude hlasovať by bolo dobré mať jasno v základných podmienkach o tom, aké néklady by boli v Nitre a ake by boli v Bratislave.Toto by malo byť hlavným argumentom hlasovania. Do zasadania VZ je už iba päť dní a tak bude možno náš názor - názor členov SZ - CHPH nápomocným pri hlasovaní.
Milan Blahovský (22.03.2010, 14:52)
Prezídium tajným hlasovaním schválilo Nitru za miesto konania olympiády, pokiaľ by bola zápisnica z prezídia dočítali by ste sa to tam. VZ už iba potvrdí túto skutočnosť.
Oldrich Savara (22.03.2010, 17:12)
Milan ďakujem za informáciu.
Milan Lenárth (23.03.2010, 12:46)
Je ozaj na škodu veci, že prezídium zatiaľ neuverejnilo zápisnicu , asi majú k tomu nejaké dôvody a dajú ju na stránku až po zasadaní VZ, alebo nový sekretár zatiaľ nestíha?
Daniel Krajcik (24.03.2010, 13:37)
Pan Lenart, zapisnicu pise jeden z clenov prezidia a zrejme sa k nej v tomto hektickom obdobi este nedostal. Novy sekretar s tym nic nema (zatial).
Milan Lenárth (24.03.2010, 15:40)
Daniel, ďakujem s novým sekretárom som dnes hovoril a ospravedlnil som sa mu, povedal mi aký je systém, takže som to pochopil.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené