SZCHPH
SZCHPH
Odpoveď

Autor: Ľuboš Vidiščák

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

ŠN
Štefan Nochta
13.05.2010, 06:47
p.B arbírik, prepáčte, že som Vás zamiešal medzi bratislavákov - nebol to úmysel. -Uisťujem Vás, že nič mi neleží v žalúdku, mám veľmi dobrý metabolizmus, mne ide len o princíp. Ja som dokonca rád, že moji slimáci spoznávajú aj široké okolie Nitry. -Neviem, prečo by som sa mal miešať do z áležitostí OZ Pezinok..... my s ním nemáme nič spoločné..... OZ Pezinok má tiež svojich funkcionárov - alebo chcete, aby to niekto cudzí riešil ?????
IB
Igor Barbírik
13.05.2010, 06:18
p.Nochta najprv si zistite odkial som ,a prečo vám leží v žaludku len OZ Bratislava a nie aj OZ Pezinok ktorý vypustil o 7.15 myslite že keby snami leteli umiestnili by ste nejaké holuby?
ŠN
Štefan Nochta
12.05.2010, 15:16
P.Vida, to čo píšete, je pravda, to však neznamená, že OZ-BA nemohla vypustiť holuby o 7.00hod. a už vôbec nie, že im v tom mal zabrániť príkaz člena iného OZ...... ...tak teda - nebola zodpovedaná otázka, ktorú som položil p.Dubajovi. OZ Bratislava nič neporušila a ani by neporušila, keby vypustila holuby o 7.00hod. Takže ste ma zatiaľ nepresvedčil o opaku môjho úsmevného príspevku. Nech sa Vám darí, možno Vás niekedy znovu navštívim.
ŠN
Štefan Nochta
12.05.2010, 10:17
...úsmevný je každý názor, ak ho človek číta v dobrej nálade.....
IV
Ivan Vida
12.05.2010, 09:40
Páni. Vidím, že ste niečo prehliadli. OZ Nitra a OZ Šurany nemajú vpretekových plánoch deklarovaný región Dunaj. Ten zmätok je problém OZ KN a OZ BA. Neťahajte do toho štartérov a chovateľov OZ Nitra. A mudrovať o tom, čie holuby by vyprevádzali iné, mi pripadá úsmevné. Julo Vida.
ŠN
Štefan Nochta
12.05.2010, 06:33
p. Barbírik, nemyslíte si, že Váš pretek, by mal byť anulovaný, nakoľko ste nevypustili holuby spoločne s OZ NItra, Komárno? To ste natoľko neschopní, že Vám Nitra musí diktovať, že kedy máte púšťať??? To si potom každý môže púšťať, ako mu to vyhovuje a NIČ !!!! sa nemôže stať. - p.Dubaj, to ste zvolal mimoriadnu poradu, aby ste mi vedel odpovedať na otázku????? Ja viem, ťažko sa teraz hľadá prijateľné vysvetlenie, ktorému by uverila široká chovateľská verejnosť, ale nemusíte sa n amáhať, ja to vysvetlím: Nitra má fantastické dolety, nakoľko ich holuby spolu so šuranskými tiahnu horným koridorom, kde zavlečú i sprosté komárňanské holuby, ktoré sa na takej krátkej vzdialenosti nevedia odpútať od veľkého hejna-až na pár jedincov- a keď odprevadili nitrianske holuby, smerom od Nitry okľukou letia do Komárna. Keby však boli do tohoto "davu" vypustené i bratislavské holuby, stav by sa vyrovnal a tieto by tiahli potom južným koridorom-po Dunaji- a nitrianske holuby by prichádzali domov od Komárna a toto si nitrianska "osada" mocipánov nemôže predsa dovoliť....... -Zarazilo ma však, že taká OZ, ako Bratislava súhlasila s porušením deklarácie.......to je obdivuhodné. P.Dubaj, žiaľ, tento názor mi už nebudete vedieť vyvrátiť, nakoľko máme deklarované už iba DT a SDT, teda dve trate, na ktorých už hromadný dolet nehrozí.Ja som presvedčený, že keby sa pretek zopakoval so spoločným vypustením i s bratislavskými holubami, moje slová by sa potvrdili - takto sa žiaľ môžu posunúť iba do roviny úvahy - ale má to logiku!!!! Mrzí ma, že už na začiatku pretekov sa taktizuje, špekuluje a porúša sa všetko, čo bolo dohodnuté........ Aj takýto je holubársky šport na Slovensku.... P.Dubaj, prajem Vám úspešnú sezónu, veľa však nešpekulujte, lebo obyčajne z toho potom zvykne bolieť hlava........
IB
Igor Barbírik
11.05.2010, 21:38
Pan doktor nemali ste vypustenie konzultovat aj z OZ Komárno a Šurany ?
ŠN
Štefan Nochta
11.05.2010, 09:49
Môžeme poznať aj dôvod?????
MD
Marián Dubaj
11.05.2010, 09:19
Zakaz k vypusteniu holubov BA spolu s Nitrou, Suranmi a Komarnom som dal ja, po dohode s clenmi nasho vyboru OZ. V pripade nejasnosti ma kontaktujte na tel.cisle 0903 439 817.
IB
Igor Barbírik
10.05.2010, 20:58
Luboš nejde my to do hlavy prečo ste to potom nevypustili s Pezinkom o 7 .15
ŠN
Štefan Nochta
10.05.2010, 19:59
Kto dal komárňanským šoférom zákaz vypustiť spolu s BA? Veď KN púšťalo spolu s NR a Šuranmi o 7.00 hod., prečo nevypustila aj BA? K tomuto by sa mohol vyjadriť štartér p.Vorlíček. Je to akési divné....
IB
Igor Barbírik
10.05.2010, 19:52
čau Luboš vdaka za informáciu bude potrebné sa tým zaoberat.
ĽV
Ľuboš Vidiščák
10.05.2010, 09:36
OZ Komárno podľa vyjadrení šoféra dostalo zákaz vypustiť z OZ Bratislava .My sme museli potom čakať až do 7.30,kým prídeme na radu,hoci som chcel o 7.00 pustiť s nimi.
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.