Aké súradnice použiť ?

Oldrich Savara (15.05.2010, 15:27)
Kladiem si otázku. Aké súradnice má náš vypočtár použiť v prípade dnešného Veľkého Meziřičí ? O čo ide. Štartér preteku pán ing. Švec, musel pre nevhodný teren na používanej lúke ( nebezpečie zapadnutia aut ) nájsť iné vhodné miesto k štartu. Dilemou je,že sa menia súradnice a ako vieme podľa nariadenia SZ CHPH sa v jednom roku môžu použiť len jedny súradnice. Nakoľko sme v tomto roku už jede raz V. Meziřičí odleteli, pýtam sa či máme použiť tie z prvého alebo dnešné z náhradného ?
Jaromír Patera (16.05.2010, 06:49)
Suradnice miesta kde bol start V.Mezirici-Jablonec, nie je o com diskutovat. Predsa nemozes pouzit ine suradnice ako miesta vypustenia.
Zdeňek Adamík (16.05.2010, 08:59)
Ale jo, vždyť v minulosti se to už několikrát osvědčilo, že? Nezlob se Oldo ale taková otázka by nenapadla ani děcko z mateřské školky. Doporuč to i atletickému svazu ať posunují startovací čáru sem a tam a počítají stejnou vzdálennost. Dobrý nápad že? Aby například na startu nemuseli uklízet kaluž vody.
Oldrich Savara (16.05.2010, 10:59)
Ani p.Patera a ani p. Adamík ste nepochopili pointu otázky, ktorú som mimochodom kládol sám sebe, respektíve kompetentným na SZ - CHPH. To preto, lebo podľa môjho názoru je miestná časť Jablonec súčasťou Veľkého Meziřičí. No nevadí vždy boli a budú múdri a múdrejší ! Teba Zdeňku nemá zmysel poučovať a ani sa Ťa na niečo pýtať, zrejme máš skusenosti z materskej škôlky. Ja také nemám, lebo som do materskej škôlky nechodil. Zrejme na škodu pre mňa.
Zdeňek Adamík (16.05.2010, 13:52)
Takové otázky jste si měli pokládat na svazové úrovni, když jste to schvalovali, ale to byste tam nesměli chrápat, že?
Oldrich Savara (17.05.2010, 14:35)
Zdeňku mýslím, že si všetkým dokázal aký si neomylný a po poslednom tvojom komentári aj arogantný.
Ing.Zdeněk Horák (17.05.2010, 18:08)
Oldo, kolega Adamík je tři dny bez internetu, tudíž se nemůže bránit. Mezi náni, mě ta Tvoje otázka připadala také blbá. Předce nadpozemské vlivy se musí zohlednit i když na to váš PP nepamatuje. P.S. vydž, určitě Ti odpoví.
Milan Blahovský (17.05.2010, 20:09)
Ja by som to videl ako havarijnú situáciu a nové vypúšťacie miesto sa v takomto prípade musí odznova zamerať. Bol tam prítomný štartér, potvrdil zamerané súradnice, štart hlásený na zväz , tak čo ešte viac ? Snáď by to nechcel niekto spochybniť ? Emócie tu nemajú miesto.
Oldrich Savara (18.05.2010, 12:19)
Horáčku pacholíčku, tu nejde o možnosť obrany ale o skutočnosť ako Zdeňek prezentuje svoje názory. Možno sa ti moja otázka zdala blbá ale mne nie, pretože som si predstavil čo by eventuálne moho nastať po výpočte výsledkov.
Ing.Zdeněk Horák (18.05.2010, 15:30)
Oldo, hlavně zdraví a pohlavní svěžost, ostatní je jen druhořadé a pomíjející !!!
Igor Barbírik (18.05.2010, 18:57)
Nech sa na mna hnevá gdo chce, ten pretek by som zaradil len ako trenyngový
Oldrich Savara (19.05.2010, 15:12)
Zdeňku ani jedno ani druhé u mňa už nefunguje ale súhlasím, že sa všetci pominieme !
Oldrich Savara (19.05.2010, 15:15)
Igor našťastie takú moc nemáš a nikdy mať nebudeš.
Igor Barbírik (19.05.2010, 20:14)
To máš štastie,stačí sa pozriet na zloženie vaších pásiem pri mne by ti to neprešlo najkratšia vzdialenost z najdlchšov to sa tak bojíš zvončina?
Oldrich Savara (21.05.2010, 20:43)
Igorko alias " chrobák Truhlík " Pretri si oči alebo si daj okuliare, alebo sa nauč sčítať a odčítať. Nesnaž sa byť za každú cenu najmúdrejší, lebo to potom vyzerá tak, že si to prirovnanie zaslúžiš. Skrátka píšeš o najkratšej vzdialenosti s najdlhšou a pritom to tak nie je. Najkratšia je vo VS č.2. a najdlhšia vo VS č.1. A pokiaľ ide o bojazlivosť, tak strach mám iba z vlastnej smrti ! Takže ma nestraš. Mimochodom preteky z Veľkého Meziříčí máme v pretekovom pláne starých holubov dva krát a mne sa zdalo normálne ich v tomto prípade medzi sebou vymeniť. Ak si to nepochopil máš smolu a vyrobil si si ďaľší trapas. Myslím si to preto, lebo už samotná otázka mala iný cieľ. A nemysli si, že mám taku moc akú mi prisudzuješ.
Igor Barbírik (21.05.2010, 23:34)
zajtra sa ti budem venovat tvojim uražlivým slovám.
Igor Barbírik (22.05.2010, 08:42)
Ja ta nebudem urážat lebo mi zato nestojíš.prečo si neurobyl pásmo Kúty-Malacky ktorý maju ksebe najblisie.Kedysi si bol v Bratislave potom v Trnave gde si všetko do ku......l a mali ta plne zuby tak si založil OZ PEZINOK a nebyt zahorakov ktorý majú nezhody z OZ Senica tak tá tvoja OZ už neegzistuje proste a jednoducho si nepolepšitelný špeklant a ked ti niekto povie pravdu tak začneš urázat a osočovat
Oldrich Savara (22.05.2010, 13:33)
Môj bývalý priateľ Igor ? Iné oslovenie mi neprišlo na myseľ. S urážkami si začal ty. No a kde som všade bol ? Nuž tam kde aj ty na "SLOVENSKU ". Najsamprv v OZ veľká Bratislava, ktorá sa rozprestierala od Holíča a Skalice cez Nemšovú,Trenčín,Nové Mesto n/V. Piešťany, Hlohovec, Trnavu, Dunajskú Stredu a späť. Potom po rozdelení ako člen Trnava II v OZ - CHPH Trnava a po ďaľšej reorganizácii v OZ - CHPH Bratislava v ZO - CHPH Budmerice kde som až doteraz. Až následne potom bolo založené OZ CHPH Pezinok. Toto všetko si prosím naštuduj, aspoň nebudeš ostatným na smiech. Čo povedať o špekulantoch, ak to nevieš sú to ľudia bez ktorých by nebolo pokroku a v mnohých prípadoch i spokojnosti, preto z mojej strany klobúk dole pred nimi. A keďže ty k špekulantom nepatríš nesmekám. Dovolím si otázku. Čo prosím Ťa robíš ty vo vlastnej OZ CHPH, ak pokladáš moju robotu za zlú, poraď mi prosím. Pravda je taká, že asi veľmi málo. Inak by si sa totiž nemohol ventilovať na takmer všetkých príspevkoch v " DF " a rozdávať poučenia na všetky strany. Nevyjadruješ sa k daným témám, používaš ich na osočovanie iných a ešťe chceš byť "GEROJ " Tvoje argumeny sú neprofesiálne a neodborné ale ty sa tváriš tak, že si všade bol všetko vieš a si najmúdrejší. Igor toto nie sú urážky ale fakty. Apropo : O mne sa tiež hovorí, že ohnem aj suchý konár ale môžem Ťa ubezpečiť, že to nie je pravda. K pravde . Nuž pravdy sú vždy dve. Jedna je moja a druhá tvoja.
Igor Barbírik (22.05.2010, 13:59)
čím som ta ja urazil že som napísal že ten pretek by som zaradil jak trényngový ? ja som nikoho nemenoval na rozdiel od teba
František Ištvánek (22.05.2010, 16:00)
Ale pokud je mi známo, "PRAVDA" byla, je a bude, pouze vždy JEDNA! A už toho nechte, nevím tedy, co si o nás v zahraničí myslí... ...téma bylo: Aké súradnice použiť?

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené