SZCHPH
SZCHPH
Dravce versus poštové holuby

Autor: Milan Blahovský

Dravce versus poštov...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

MS
Martin Spišiak
30.07.2010, 14:29
http://free.zoznam.sk/video/korytnacka-vs-holub hmmmm
PO
Pavel Ostrolucký
15.07.2010, 12:07
Milan - dal som si trochu námahy pri zisťovaní majiteľa holuba čo bol nájdený po ornitologickom vyšetrení sokola sťahovavého : Majiteľ je : Milan DIKO bydlisko Hrochoť pôvodná OZ Banská Bystrica, teraz OZ - Zvolen Ak budeš chcieť bližšie informácie tak to dotiahnem ďalej !
RM
Robert Molnár
02.07.2010, 21:08
našťastie mám dobrých susedov ktorí mi tolerujú strieľanie z brokovnice po dravcoch. dokonca mi zavolal že mi jastrab drhne holuba na jeho trávniku tak som mu tam švihol.potom bol ale rozčarovaný ako mu trávnik vypadal. ale sme to všetko v rámci susedských vzťahov pri becherovke urovnali.
ZA
Zdeňek Adamík
02.07.2010, 11:54
Já od března (marca) už také 12 ks a to bez holoubat. Holoubata jen dodávám na chybějící místa na sedačkách. Z první líhně byly plné.
MH
Marek Hnilicka
02.07.2010, 11:15
Ať už jdou ochránci přírody do P R D E L E!!!! Minulý týden a 10dní před tím - -17ks(7ks vdovců a vdov a 10ks holoubat). Nepomáhá ani nepravidelné pouštění. Utoky až do moji blízkosti cca 30-50m. Vdovci a vdovy jsem musel přestat pouště - vyvážím je 3x týdně na 25-45 a 55km, včera chviku po vypuštění u Brandýsa nad Labem opět útok a výsledek - 1/2 holubů doma po 1hodině a zbytku to trvalo další 1,5hodiny. Holoubata jsou zavřený a mohou jen do voliery. Nikdo s tím nic neudělá a myslivci? Nechtějí se nechat sebrat lovecký lístek a lítat po soudech.
MB
Milan Blahovský
01.07.2010, 22:08
Dobry den, Vcera 30.6.2010 som objavil v trusoch sokola sťahovavého 2 ornitologicke kruzky SK 19 2002 1528 a CZ 1256 09 0223. Pretoze sa z velkou pravdepodobnostou jedna o chovatelske kruzky, dovolil som si obratit sa na Vas. Mohol by som sa na zaklade cisla kruzkov dozvediet viac ? Prosim Vas o zaslanie spatnej informacie, kedy a kde bol vtak krúžkovaný. Toľko asi zo správy čo som dostal, nájde sa majiteľ týchto holubov nech pánom ochranárom dáme vedieť kam majú poslať odškodné ????
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.