Prečo?PRAHA a nie CHEB 3.

Ján Melichárek (19.07.2010, 08:35)
Autor: Ing.Lukáš Chytil (---.95-103-104.t-com.sk) Dátum: 17.07.10 09:13 OZ Senica zmena štartu z Cheb na Praha-Slivenec z dovodu nepriaznivého počasia. Start: 9,00 hod. Štartér : Ing. Vorlíček Je TO ,,PODPÁSOVKA" a nie fair play Rozhodnutie o štarte vykonal len p.Chytil..... 1.Nepriaznive počasie bolo len oblačno blížiacej sa búrky po 2 hodinách bolo jasné,že podmienky budú zase optimálne. 2.Smer vetra JJZ teda ak prečo sme vrátili auto do Prahy keď bol predpoklad že stav počasia taký aký je v Chebe nás doženie aj v Prahe. 3.Prečo rozhodol o štarte ,,len jeden" 4.Deklarujme i naďalej miesta a časy štartu pretekov a ..k tomu ešte zodpovedného funkcionára čím zatvoríme oči ostatním pretože sa,,Majstrovi "nadarí trochu odradíme konkurenciu a zvýšime si bodové vyrovnanie prinajmenšom za predošlé 2 preteky 5.Výsledkami takýchto pretekov nás Západ berie takých aký sme ALE TAKTO SA TO NEROBÍ ... Ak by som napísal petíciu ,verte ,že minimálne 60 percent členov bude za bezbodovú variantu preteku alebo ,,ANULOVANIE PRETEKU" www.zahorak.sk
Vladimír Cák (19.07.2010, 13:45)
Určite s tebou súhlasim Jano kam sa auto trepalo do Prahy hore na sever ved sa mohol letiet klidne Zatec alebo Tachov lenže to je na juhu.A co ten SUPER DOLET v Kopčanoch holuby boli nachystaný na 250km a nie na 400km.A oni to dobre vedeli lebo ked sa vie v utorok určit že sa poletí v sobotu lebo v nedelu bude zle počasie tak bolo isté ze sa o tom vedelo aj teraz.klidne sa dalo počkat min.do 8.00 a mohol sa cheb odštartovat.inokedy sa čakalo a obvolali sa aspon zopár ludí čo dalej,či počkat alebo sa stiahnut smerom domov.Ja mam nato takýto nazor."JEDEN ZA VSETKYCH A VSETCI ZA JEDNEHO" Ciže jeden za všetkých rozhodne a všetci za jedneho doplatia svojim doletom.
Ján Melichárek (19.07.2010, 15:21)
Vlado ja som to nejako nepočítal ale asi takto by malo vyzerať: Tak p.Chytil všetko najlepšie k Vašej spokojnosti , pevné zdravie, radosťi zo života. Číslo a názov ZO umiest. %umies %vl.um 1 Skalica 12.78 23.56 3 Kopčany 26.42 25.83 4 Gbely 9.09 16.77 5 Šaštín 2.84 6.49 6 Myjava 15.06 21.92 7 Čáčov 27.56 21.65 9 Unin 6.25 15.17 Spolu: = ,,ANULOVANIE PRETEKU" VTIP: Dvaja štartéri sa zhovárajú na štarte v Chebe: > - Ty vidíš to svetlo na konci Chebu? > - Aké svetlo? > - Chlapi, končíme, je zlá viditeľnosť > - Vypustíme TO v Prahe........... www.zahorak.sk
Alexander Balogh (19.07.2010, 17:35)
Ináč naozaj je to zaujimavé,lebo naša OZ Šurany spolu s OZ Nitra,Komarno museli čakat na štart do 12.40,ale Senica asi rozohnala mraky!!!!!!!!!!
Milan Klačan (19.07.2010, 18:49)
P. Balogh ste "trocha mimo" , lebo OZ Senica mali pretek Praha- Slivenec v sobotu tj. 17.7.2010 a Vaša OZ plus NR a KN v nedeľu tj.18.7.2010! Treba pomalšie čítať.............
Alexander Balogh (19.07.2010, 19:56)
Pan Klačan prepačte,naozaj som to prehliadol!!!!
Milan Klačan (19.07.2010, 20:07)
Nič sa nestalo a je to v poriadku p.Balogh. Letu zdar ešte na tých pár pretekov v tomto roku.
Ing.Lukáš Chytil (20.07.2010, 06:37)
Pán Melichárek opäť prezentuje svoje dojmy a pocity ako minulý rok. Tak ja Vám to trošku vysvetlím ak dovolíte: Výbor OZ Senica schválil 3-člennú komisiu zodpovednú za štarty holubov: Chytil Peter, Pripko Bruno, Hrozen Peter. Táto komisia ( stačia aj 2 členi) ak sa dohodnú na štarte, tak sa tak bude štartovať. Príklad: Ak sa p.Hrozen a p. Pripko dohodnu že sa čaká, tak sa Chytil može aj na hlavu stavať a bude sa čakať. To že p. Hrozen sa od začiatku ani raz nepodielal na štarte a necháva rozhodnutie na ostatných dvoch členoch je len jeho osobná vec, a nato sa ho možete opýtať vy sám, nakoľko je členom Vašej ZO. To, že úspešnosť štartu hodnotí až po výsledkoch jeho osobných a jeho konkurencie taktiež o niečom napovedá a vytvára si tým osobný image. K situácii zo soboty rána: o 5 ráno súvislý dážď, fronta sa takmer nepohybovala, predpoklad že do 2-3 hodín skončí dážd žiadny. Na morave predpoved 36°C v chládku a 3-7m protivietor. Čakať do 12 hodiny a potom to vypustit do tohoto pekla to si myslíte, že malo byť správne rozhodnutie? Možno áno ak je cielom urobiť z preteku frašku. Preto sa rozhodla komisia Chytil, Pripko pre najrýchlejšie stiahnutie holubov pred frontu čo bolo do Prahy a vypustit ich, aby stihli aspoň niečo uletieť než stúpnu teploty na tropické hodnoty. Výsledok: holuby prileteli, minimálne straty. Viem, že nepripraveným holubom viac pasuje keby sa to pustilo do horúčavy, všetci posadali a potom pretek trval 3 hodiny. Tam by ste možno mali šance, ale štartér má podla nás vytvárať podmienky nato aby holuby leteli štart- cieľ.
Zdeňek Adamík (20.07.2010, 07:19)
Tak, tak Lukáš má naprostou pravdu. Tak se situace vyvíjela a rozhodnutí bylo naprosto správné, možná jen jste je mohli stahovat ku Praze nebo někam jinam o něco dříve. Ale do toho já nevidím. V každém případě, znovu opakuji, rozhodnutí z mého pohledu naprosto správné. A pan Hrozen, pokud si chce hrát na alibistu ať z komise odstoupí a může být nahrazen někým jiným. Vždyť jsou před námi ještě 2 víkendy a celý Závodní plán závodů holoubat!
Ján Melichárek (20.07.2010, 08:37)
No Haló veď To je úbohosť na ,,Majstra OZ" Vaším výrokom bolo ,že už sa tešíte až skončí SSZ prúdenie a Hrozen bude mať zaletenú ,,špicu". Že čakáte na deň až príde poriadne ..Teplo a protivietor"aby sa videlo ako idú holuby za vlastné. Ále nejako sta to neukázali ani na Gothe ani na Ostende .......Viem, že nepripraveným holubom viac pasuje keby sa to pustilo do horúčavy, všetci posadali a potom pretek trval 3 hodiny. Tam dostalo šance celé OZ len VY ste ju nedostali .... alebo ako si to vysvetliť Np Ostende sa mal zrealizovať zmenou na pretek Wurzburg lenže to by Vám Morava ani poliaci nedovolili............. Np Gotha sa mal zrealizovať zmenou na pretek Praha a tu by to neprekúslo celé Slovensko........... Takže Praha Vám stačila na ukážku pri JJZ prúdení aby na ,,Juhu"videli kde je konec percent. O p.Hrozna teraz nemusíte usilovať ..nemá totiž pripojenie na NET. Bol som svedkom keď sa Vám pokúšal dovolať a sám som si urobil dojem keď ste mu po viac volaniach nezdvihli.. keď sa pokúšal dovolať p.Pripkovi tiež nebol dostupný Možno chyba operatora.. Stačilo vypustit v Tachov.......alebo stiahnuť auto na Plzeň Podľa Vás bolo lepšie holuby pripravené na 400 km ťahať v tej pálave do Prahy aj tak bolo na štarte minimálne 26 stupňov. Re: Hlásenie štartov jednotlivých OZ A tieto holuby To ako stihli: Dátum: 17.07.10 05:46 OZ Považská Bystrica Žatec 5:30 ...................................................................... Dátum: 17.07.10 05:58 OZ Pezinok pretek Žatec , štart 5:40 ........................................................................ Dátum: 17.07.10 06:00 OZ Topoľčany pretek: Příbram 17.7.10 štart: 05,45 hod Niekedy inokedy a niekde inde ,ale nie rozhodne teraz. PS:p.Hrozen o 6.00 hovoril z vodičom a nariadil čakať naž zrekodnoskuje situáciu zavolal 2.x a auto bolo na ceste do Prahy. Kolko Vám to hodilo bodov aby ste sa dostali s tými Vašimi pripravenými holubami priblížili k 1.priečke po bodovej strate z predošlých 2 pretekov www.zahorak.sk
Pavel Ostrolucký (20.07.2010, 09:17)
Janko Melichárek - toľko pičoviniek - okrem tých Vašich gegov - nevymyslí ani " SYBILA " !!! Tie Vaše - keby to nemá obdoby - samé zhoväďovanie jedného chovateľa, ktorý Vám možno ani tak neublížil, nepriateľa ste si asi našli sám. Keby ste veci brali reálne, tak zrejme pochopíte, že niekedy je lepšia zmena ako odpáliť celé kŕdle holubov, CELEJ OZ , nemyslím si že by si len CHYTILOVCI chceli prilepšiť - a ako píšete v čom, že teraz zmenili závod, myslím si že urobili dobre pre celú OZ a nie pre seba - mladý Lukáš Vám to vysvetlil, no skrátka Váš názor je iný a nik iný len Vy máte pravdu !!! Ja Vám dám proti otázku, čo keby boli pustili holuby v CHEBE - AŠI, alebo inde do dažďa a bolo by chýbalo 50 % holubov alebo viac čo potom by ste boli VÝCVIKÁRA vo Vašom prípade CHYTILA, PRIPKU okrem Hrozena UKAMEŇOVALI - / Hrozena nie lebo ten je mimo obliga / ostali by tí dvaja ako SATANI a HROZEN ako KRISTUS PÁN ??? Poprad pustil holuby v Chbe o 06,00 a včera večer niektorí chovatelia nemali doma ani 50 % holubov a prišli im v úbohom stave, kto im nahradí straty ??? Janko zamysli sa nad sebou !!! OZ Revúca tiež zmenila závod holuby boli vypustené len o 12,05 hod. a holuby došli po 16,14 hod. a tiež nám aj niečo chýba, no keby sme boli pustuli ráno do dažďa - no s PÁNOM BOHOM asi by sme čakali ešte dneská. Niekedy treba aj trochu reállne uvažovať a nie len písať ohováračské frázy!
Miroslav Luhovy (20.07.2010, 09:45)
p.Melicharek,situáciu som v sobotu sledoval a jednoznačne musim dat p.Chytilovi za pravdu.Po 1,píšete štarty OZtiek,ale pozreli ste si aj mapu a radar?Keby ste to sledoval,tak by ste vedel,že Žatec rozhranie burky a velmi silnych zrazok bolo od Žatca(kde už o 6,00 tiež lialo) suvisle až po Tachov a vlastne cely JZ Čiech.Toto trvalo niekoľko hodín,takže veľmi správne rozhodnutie vašej komisie.
Miroslav Luhovy (20.07.2010, 09:49)
http://portalh.chmi.cz/redirect/http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/data_jsradview.html Tu najdete dáta zo soboty,bohužial až od 8,30(6,30 UTC),možte si to pozriet a pozrite sa aj nato čo sa začalo diat na Vysočine po 14,00 hodine.
Miroslav Luhovy (20.07.2010, 10:02)
Jedna vec ma zaujala p.Ostrolúcky a to tá,že píšete vetu "Keby ste veci brali reálne, tak zrejme pochopíte, že niekedy je lepšia zmena ako odpáliť celé kŕdle holubov, CELEJ OZ , nemyslím si že by si len CHYTILOVCI chceli prilepšiť - a ako píšete v čom, že teraz zmenili závod, myslím si že urobili dobre pre celú OZ a nie pre seba - mladý Lukáš Vám to vysvetlil, no skrátka Váš názor je iný a nik iný len Vy máte pravdu !!!" No z Vaších úst je to veĺmi divné,pretože prednedávnom ste tu útočil na Milana Blahovského zato,že ich OZ tka si zavod o jeden den preložila a údajne tým ovplyvnila aj Vašu OZ(mimochodom ako OZ to tažko aj nazvať)!
Milan Blahovský (20.07.2010, 10:03)
Pali O., poprosil by som ťa aby si nepodával skreslené fakty do DF. č.1: OZ Poprad nepúšťal holuby v Chebe. Bolo to OZ Kežmarok spoločne s OZ L.Mikuláš. OZ Poprad púšťal holuby v Chomutove včera. č.2:.....no keby sme boli pustuli ráno do dažďa - no s PÁNOM BOHOM asi by sme čakali ešte dneská. ....no nakoniec dnes v piatok od cca. 13,00 hod. pretek úple zrušený, no neviem či je to šťastné riešenie, lebo nikto nie je dopredu presne pánom počasia - predpovede a internety nie sú presné.... Ahoj a letu zdar - podmienky by mali byť rovnaké pre chovateľov čo sa venujú vdovskej metóde a aj prirodzená metóda by mala mať nejaké výhody a to práve pri takýchto vrtochoch počasia - ale vdovčiari sú posratí z každého obláčika a bez internetu nedokážu holuby ani len vypustiť !!! .....Väčšinou OZETKY majú svoje vypúšťacie komisie a tiež sa riadia aj podľa internetu, nie sme hluchí a ani slepí. Chovateľ si sám môže vybrať či holuby na ryzikový pretek nasadí, alebo nie. Či sa potom pretek odletí aj pri ryzikovom počasí, je vecou komisie a výcvikára jednotlivej OZ..... Občas je dobre pozrieť si na svoje názory spätne, teda skôr kým napíšem taký ktorý im protirečí.
Ján Melichárek (20.07.2010, 10:49)
Pali To sedí aj na Teba keď si zhadzoval p.Ing.Vildholda prečo nie si v OZ Zvolen ale v Oz Revúca Niekedy treba aj trochu reállne uvažovať a nie len písať ohováračské frázy! Dobre presvedčili ste ma Miro a Milan o počasí.Objasnenil situáciu aj Ing.Lukáš Chytil reakcia vznikla aj na základe doletu ale aj na nekomunikácii komisie a výcvikára OZ. Ale opak je pravdou komunikujú medzi sebu len p.Chytil a p. Pripko .Keď je dobrý pretek či špatný nikoho ďaľšieho nepotrebujú .. Ďaľšie prejavy arogancie sú nielen na pôde OZ ale aj vyššiezákona č. 83/1990 Zb kedy bola zavedená novela stanov SZ a v akej miere sú platné zo strany SZ po právnej stránke a kde je nejaký certifikát nejakéj činnosti Aj v týchto príspevkoch je vela pravdy: Autor: Ivan Vida (---.84-47-96.t-com.sk) Dátum: 19.07.10 15:16 Už v minuosti som písal v časopise PH, že v našom športe nastala éra obchodníkov a biznysu. Keďže minimálne 2/3 oblastí je založených tak, že ich ovládajú 2-3 chovatelia, nie je problém pre nich s pomocou služobníctva rozhodovať po svojom. Veď v prvom rade sú výsledky za každú cenu a potom prídu aj kupci a budú lóve. Nezabudnite sa postaviť do radu na takto urobené holuby. Autor: Ladislav Garamsegy (---.112.89.0) Dátum: 20.07.10 06:18 Dobry kamarat sa prestahoval na zahorie.Mlady chalan.Nasporil peniaze,postavil holubnik a nachoval 120 ks mladych.A vybor OZ mu dal 7 miest v boxe.Tak kam to speje.Plne suhlasim a davam za pravdu panu Vidovi.Kto je pri korytku on ma hlavne slovo a myslim si ze vo vacsine OZ rozhoduje len urcita skupina ludi,ktora na to ma financie a vplyv.Na nikoho v tomto prispevku neutocim ,su to iba moje pocity.Letu Zdar Odpovedať na príspevok Re: Vypúšťanie Autor: Tibor Balogh (---.88.137.KONFER.net) Dátum: 20.07.10 08:00 Ak je to naozaj tak jak píšete pán Garamsegy tak je to špinavost najhrubšieho zrna.. Odpovedať na príspevok Re: Vypúšťanie Autor: Viliam Škvarka (---.212-5-199.telecom.sk) Dátum: 20.07.10 08:41 Ahoj Vlado. Vida má určite pravdu.Často to nie sú 2-3 ,ale iba 1-2 a ostatný im robia len krovie.Niektorí vedome a čo je horšie tak mnohí nevedome.Ako náhle chceš ,aby sa dodržiavali pravidlá tak sa stávaš nepriatelom a nežiadúcim. Pritom je to velmi jednoduché,stačí dodržiavať pravidlá.Lenže je jednoduchšie s pozíci moci urobiť nepredvídané zmeny a konkurencia je preč.Takto sa večina chovatelov stáva sponzormi "majstrov sveta",ktorý až taký dobrý nie sú.A to je najhoršie ,že sa to stáva opakovane. Je možné ,že sú OZ kde to funguje podla pravidiel,ale kde lieta Vida a ja tak tie pravidlá sa menia ako "mocní "potrebujú.Bohužial s pozdravom Škvarka. www.zahorak.sk
Ján Melichárek (20.07.2010, 11:38)
Pán Škvarka ,p. Vida, p. Garamsegy páni ospredlňujem sa Vám za skopírovanie vaších príspevkov,ale svojím spôsobom ste mi pomohli vyjadriť mortalitu vTichom oceáne kde prežívajú len tie najdravšie jedince. Je tým myslené žiaden posun chovatelskej zakladne dopredu naopak končí viacero chovateľov a nielen z vekových kategorii 60-tnikov ale aj z finančných dôvodov ale i celkovej situácie v tomto športe. Mortalita (úmrtnosť) udáva podiel zomrelých z určitej skupiny za určité časové obdobie www.zahorak.sk
Pavel Ostrolucký (20.07.2010, 11:58)
Noó skupinka najmúdrejších sa ozvala, ja po nikom nevyťahujem frázy a neopičím sa po nikom mám svoj názor, netvrdím, že je vždy bezchybný, ale nemením niečo ako kedy komu vyhovuje. Čo sa týka prechodu do OZ Revúca, to napádal na jar Blahovský, nikto iní nám to nevytýkal ani Vidhold, prešli sme celá ZO a regulérnym spôsobom! Čo sa týka názoru na zmenu preteku, je úplne iná situácia v túto sobotu a nedeľu ako bola pred viac ako mesiacom čo kritizuje Blahovský - aj tak je to vytrhnuté z kontextu, tam som hovoril o tom, že ovplivnil aj nášho výcvikára a celé Slovensko, že poptom rušili OZETKY preteky ako na bežiacom páse a v kontrétnom prípade my sme zrušili pretek Hustopěče u Brna o týždeň sme mali Kámen 1. a tu sme následkom skoku zo 100 km na 330 km stratili doteraz najviac holubov / vtedy som písal, že na pretek sa mali holuby v každom prípade nasadiť a až potom rozhodnúť o zrušení, alebo o vypustení holubov / ako sa potom ďalej ukázalo sobota bola dobrá a letieť sa dalo v nedeľu bolo katastrofálne počasie a to som dal z pravdu aj M. Blahovskému - že sa letieť nedalo, no jeho zmeny trvali aj potom a to som znova kritizoval - myslím si že som mal pravdu. Na osvieženie bol pretek čo sa písalo sobota - nedeľa 1 : 1 a boli rôzne názory, ale ja to beriem, nikomu to nevyčítam. Na jar som mal pripomienky k MAJSTROVSTVU SLOVENSKA, no to že prešli nezmysli, ktoré presadil BLAHOVSKÝ a spol. to je zasa na iné debaty - teraz viem o chovateľovi, ktorý to veľmi dobre spĺňa, no som zvedavý čo sa proti nemu vymyslí, aby ho pár excelentných vyvolených zasa zhovadilo a aby si presadili svoje - VÝNIMKY - a pod. len aby sa dostali do popredia chovatelia ktorím horí po pätami a doteraz sú slabí ako sračky, ale majú moc o niečom rozhodovať - píše o tom aj pár chovateľov z južného Slovenska, no som zvedavý ako to dopadne ešte posledné 2 - 3 preteky do konca pretekov starých holubov, mladé to je iná nová kapitola !!!
Pavel Ostrolucký (20.07.2010, 12:08)
Milan - ešte som zabudol o tom CHebe čo som písal - ja som hovoril, včera večer z jedným starším pánom chovateľom zo Svitu a ten mi povedal že mali vypustený v nedeľu CHEB o 06,00 hod. a že majú doma do pondelku večera len 50 % holubov a zlé dolety a zničené holuby ak on nie je členom OZ Porad, ale nejakej inej OZETKY tak svoje tvrdenie beriem späť a sa Ti ospravedlňujem.
Robert Molnár (20.07.2010, 14:16)
Aha!!! aj chytilovci majú NET.ja by som bol rád keby sa vyjadrili aj k tomu ako znehodnotili prácu chovateľov PH na slovensku a zhovadili cele slovensko v chovateľskom svete poštovych holubov z ich super závodmi /myslim tým minulý rok a velmi pravdepodobne aj ostatné roky kým im na to neprišli/, a prečo chovatelia z kútov zavodia v oz pezinok, dalej ako boli potrestaný za tie ich klamstvá.ale uz vidim ako sa zachovaju./akcia pštros/
Milan Blahovský (20.07.2010, 15:01)
Mne sa neospravedlňuj, ja pravdu poznám, len aby to vedeli aj tí čo ju nepoznajú. Sezóna je skur.... a neviem prečo by sme ju mali holubom ešte viac znepríjemňovať, ak niekto berie zmeny v termínoch za iné tak nech sa nad sebou zamyslí. Je pred niektorými OZ možno posledný víkend a opäť sa nebude na čo tešiť a zrejme ďalšie bolenie hlavy z organizácie pretekov.
Zdeňek Adamík (20.07.2010, 15:51)
Ano Milane, už to tak vyzerá. Fakt mě napadají jen samé sprosté výrazy, proto raději nic...
Ján Melichárek (21.07.2010, 08:23)
Na záver odprezentujem fakty: Ani sa nedivím vašmu alibizmu ........................ Možno chyba operatora,že sa nerozumieme - ale uznesenie výboru OZ ap. ................................ Výbor OZ Senica schválil 3-člennú komisiu zodpovednú za štarty holubov: Chytil Peter, Pripko Bruno, Hrozen Peter. Táto komisia ( stačia aj 2 členi) ak sa dohodnú na štarte, tak sa tak bude štartovať. To že p. Hrozen sa od začiatku ani raz nepodielal na štarte --- to je KLAMSTVO ..ak rozhodnutie stojí na troch členoch štartovacej komisie - prečo potom vynechali p.Hrozna no keď ho k tomu neprizvú a niekolko krát po sebe rozhodli sami p.Chytil a p.Pripko Otca sa možete opýtať vy sám kedy nebol p.Hrozen pripravený a v dosahu .a sledoval stav počasia aby rozhodnutie ku štartu bolo racionálne a rýchle. To tiež o niečom vypovedá ...... Osobný image,robí p.Hrozen činmi a nie 1. rok. Preto, ak patrí do komisie ku štartom i tam bude robiť to čo sa od neho očakáva www.zahorak.sk
Milan KuÄŤera (22.07.2010, 23:30)
Dobry večer važenzy diskutujuci. Ja som počasie nesledoval ani holuby som na zavod nedaval. nevie teda posudit spravnost vypustenie holubov OZ SENICA ale ako jej clen si musim zastat p. Hrozna ako vycvikara OZ. Klobuk dole za jeho pracu ktoru urobil. Čo s toho ked v Senici sa berie vycvikar ako osoba ktorej sa hlasia dolety holubov z NP a ine veci ktore zvladne hoci ktory iny člen. Ako može štartovat holuby ked sa s nim nepočita.Všetko podstatne a doležite sa dozvie neskoro a aj to od kamaratov. Predchadzajuci vycvikar by o tom mohol napisat knihu. Prepač Lukaš nikde som nevidel v tvojom prispevku že by ste s p. Pripkom niekolko krat volali Petrovi Hroznovi aby aj on mohol ovplivnit alebo neovplivnit štart holubov. LETU ZDAR.
Ján Melichárek (03.08.2010, 08:28)
Podľa mňa by malo zostať zachované bodovanie pôvodného plánovaného preteku. Holuby boli nasadené na deklarovaný Cheb, bodovanie by mu malo zodpovedať aj keď boli pustené na kratšej trati.
Milan Blahovský (03.08.2010, 09:32)
U nás to tak funguje ( teda v našom OZ ).
Ján Melichárek (03.08.2010, 10:54)
Niektoré charaktery sú nezlomné, lebo sú pružné. Milan všade je to normálne len u nás sa zaužívalo špekulovať ,tak aby to hrálo najmä pre tých ktorí ktorí sa nemôžu dostať do čela tabuľky inak ,len takouto fikciou. Tak ako to pasuje ,,Vedeniu"ktorí zahrali takúto hru . Samozrejme ,že keď sa dohodnú podmienky pred sezónou a nastane takýto prípad kedy sa treba riadiť ešte aj ,,etikou hry"stráca sa pointa pre fair play. Potom je hračkou dobehnúť bodovú stratu.......... Tým ktorí zaplatili ,,ťažkým Ostende" a že táto celá sezóna je v rukách niektorích len hračkou k dosiahnutiu svojho a bez škrupulí.......... Heslo pre hráčov s číslami: Som taký dobrý v pretekoch, že občas už kričím svoje vlastné meno.
Jaromír Patera (03.08.2010, 12:24)
Pan Melicharek, nerozumiem tomu co pisete, ved bodovanie je vo vysledkoch take, ake bolo schvalene na Cheb, ak sa mylim, prosim, opravte ma. Ako spracovatel vysledkov bol som na zaciatku sezony upozorneny, ze v pripade stahovania holubov a zmeny trate sa bodovanie nemeni.
Ján Melichárek (03.08.2010, 16:00)
To je v poriadku pán Patera.... Vy ste urobili maximum pre spokojnosť zákaznika. Ja som len poukázal len na TO...že ak dokáže vedenie-štartovacia komisia zmeniť miesto vypustenia v priebehu troch hodín či je možné zmeniť aj výsledné bodovanie jedného (vydareného) preteku v tejto časovej lehote aby som uveril,že je všetko košer. -nerozumiem tomu co pisete:je to jednoduché nachystáte holuby na400-vku a odštartujú ,,260"kde Vám vezú ešte 3 hod. na miesto štartu a nechám bodovanie ,ktoré je v prospech 30percet chovateľov. 1,skupina bez predpokladu prekrmila holuby 2,na základe JV prúdenia prišla o percenta PS:Kto chce so mnou hovoriť, ten nesmie počúvať iba seba samého www.zahorak.sk
Miroslav Luhovy (03.08.2010, 16:41)
p.Melichárek,teraz fakt netuším čo vlastne chcete.....
Ján Melichárek (03.08.2010, 16:51)
Nech je tá Praha za 40 bodov tak ako bolo deklarované v pláne pretekov a nie za 60

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené