Na západe sme skončili s mláďatami vďaka štartérovi
Autor: Ján Melichárek
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 103 results
1
ZA
Zdeňek Adamík
30.08.2010, 08:50
Díky za info, už je mi to jasné.
JM
Ján Melichárek
30.08.2010, 07:49
Nasadené 12 vrátilo sa 12 konštatované 6ks počasie bolo ideálne no akonečne boli všetci spokojní ................
Len vás zamrzí ,že tam chýbalo dosť chlapoc ktorí už tento závod neabsolvovali,lebo..........
Je najvýšší čas urobiť-podniknúť ,,KROKY" s pretekovým plánom na rok 2011 aby mláďatá neštartovali skôr ako posledný,,Augostový víkend".
Podľa môjho presvedčenia neboli do tohto času ,,dozreté" a predošlé výsledky boli ukazovateľom ,že zvládli to len skoré odchovy II.III./2010 alebo profesionálny a časový prístup ku problematike takejto súťaže.
www.zahorak.sk
JM
Ján Melichárek
29.08.2010, 21:58
Až zajtra.Není čas.
ZA
Zdeňek Adamík
29.08.2010, 21:45
Jano, asi jsem úplně blbej ale Tvému příspěvku vůbec nerozumím. Tak byl to dobrý závod nebo špatný? A z jakého místa startu v kolik hodin atd.?
Abych se jen neptal, já stejně jako minule: 7 mistr 25. holub za 3 minuty. Nasazeno 69 přilétlo 69, bohužel mi Tipes nevzal nejlepší He psanou na prvním místě a současnou reprezentantku v JOC. Letěla v první desítce. Takže vypadla jak z GM, tak z JOC, tak z mistrovství holoubat ČR. Takové "štěstí" gumičkáři nemají.
JM
Ján Melichárek
29.08.2010, 20:48
Konečne sa tomu dá hovoriť pretek mláďat a vybíjanie holubníkov v 100-vkách.
Som spokojný, a dá sa hovoriť ,že tento termín spľňa mje moje predstavy aby boli holuby pripravené s chuťou urobiť ďaľšiu trať ............
Doteraz si prišli na svoje ,no neviem kto .......ale bol to ,,extém"...
www.zahorak.sk
ZA
Zdeňek Adamík
27.08.2010, 18:44
Ach jo.
ĽD
ĽUdovít Dziak
27.08.2010, 18:17
PAN ADAMIK NEMOZE BYT KAZDY TAKY dokonaly AKO vy.
ZA
Zdeňek Adamík
27.08.2010, 15:56
Jasně nenechejte se odradit, jen když chcete něco psát, tak prosím před tím klepněte na klávesu na níž je napsáno: "Caps Look". Děkuji.
ĽD
ĽUdovít Dziak
27.08.2010, 15:09
NIKOHO SOM NEOSOCOVAL. POVEDAL SOM SVOJ NAZOR. TO DUFAM MOZE KAZDY CI NIE??
RV
Rastislav Vincenty
27.08.2010, 12:42
Ahoj Ludo, tu rasťo, neosočuj prosím ťa pána Molnára, už som s ním volal, on nemá žiadneho nášho košického holuba, sú tam dookola! Povedal, že akonáhle sa dozvie o nejakom košickom holubkovi, tak sa mi ozve na mail alebo na t.č.! A ja to zistím u nás koho sú tie holuby, napr. dnes mi už volal a nahlásil holubka pána Tótha atď.
Takže, ak ešte niečo, tak sa ozvem!
S pozdravom
A veľa úspečných doletov, lebo ja som už dolietal.
ĽD
ĽUdovít Dziak
27.08.2010, 12:20
KAZDEMU JEDNEMU HOLUBOVI DAM SANCU NA NAVRAT.
PRIDE NAKRMIM HO OSETRIM A KED SAM NEODLETI O TRI DNI JE ODNESENY A VYPUSTENY ASI 15 KM OD MOJHO HOLUBNIKA. CIM DLHSIE JE ESTE K TOMU MLADY HOLUB NA NOIVOM MIESTE TYM VIAC SA UDOMACNUJE. ASPOON JA SI TAK MYSLIM. KED SA VRATI TAK HO DAM NA ZAVOD DO KOSA A JE OZNACENY Z-TKOM AKO ZALETLY HOLUB. STALE DAM SANCU A NEDRZIM DOMA. A STALE HLASIM. CI UZ SA NIEKTO OZVE ALEBO NIE. KED KAZDY TAK ROZMYSLA AKO VY PAN MOLNAR TAK POTOM SA ANI NECUDUJEM PRECO ANI NASE HOLUBY NIE SU NAHLASENE.
S POZDRAVOM A ABY SA RADSEJ NASE HOLUBY VRATILI NA SVOJ RODNY HOLUBNIK.
LETU ZDAR
ZA
Zdeňek Adamík
27.08.2010, 12:10
No když si to myslíš, já ti to neberu. Akorát, jaksi odbíháme od původního námětu, který tuto diskuzi trochu rozproudil a sice to (připomenu pokud se neurazíš), že chovatelé musejí čekat na zveřejnění výsledků aby mohli přímo kontaktovat. Jaksi jste, ale přátelé při této argumentaci (mimochodem i Tebou ve 22:02 podporované) pozapomněli na to, že nezanedbatelná část chovatelů neumístí ani brko a z těchto se podle mých dosavadních více než čtyřicetiletých zkušenností převážně rekrutují zaletěná holoubata a někdy i staří holubi. Takže tak. Úspěšný víkend všem nám společně přeji.
DK
Daniel Krajcik
27.08.2010, 11:11
Pan Adamik, myslim, ze detaily poznam lepsie ako Vy, kedze to bol moj navrh a s MB a par dalsimi som bojoval v prezidiu proti argumentom, ze vyplnenie tajomnici v OZ nezvladnu.
Zvladli a mame ho tu, aby nam okrem ineho ulahcil zivot aj pri hlaseni zaletenych holubov.
ZA
Zdeňek Adamík
27.08.2010, 10:21
Dano, jen tolik: o seznamu ZO vím už hodně dlouho, detaily by ti mohl sdělit jistý pan B.M., který je tvořil a k dalšímu se nebudu vyjadřovat. Naprosto souhlasím s Panem Zubajem a Milanem Blahovským.
JM
Ján Melichárek
27.08.2010, 10:14
Prajem Vám ,,Páni" aby sa dielo a komunikácia vydarila..
aby ste každého nahláseného holuba zatvorili do doby vyzdvihnutia majiteľom
...........a predišli zbytočním ,,komplikáciam tak ako sa to stalo mne..........
www.zahorak.sk
DK
Daniel Krajcik
27.08.2010, 10:09
Ak by bola povinnost kazdeho chovatela (zatial je tato povinnost len moralna) sa ozvat na hlasenie jeho holuba, tak by sme mali po problemoch. Co poviete na takyto email?
"Dobrý den,chovatel holoubků nejsem.Bydlím v paneláku,ale i přesto pomáhám všem zraněným zvířátkům.Pro Vašeho holuba jsme s dcerou riskovali život,chytali jsme ho v silnici kde jezdí plno aut.Pak jsme zjistili,že má kroužky a jeho osud mi není lhostejný a proto prosím o zdělení jestli budete mít o něho zájem i když nebude létat."
... a to je uz urgencia po tom co sa 3 tyzdne majitel neozval.
V Nemecku nesmie ist holub do kosa, pokial nema na cipe/oznacovacej obrucke telefonne cislo na majitela.
JM
Ján Melichárek
27.08.2010, 10:09
Na adresu témy ktorá tu obojstranne prebieha mám skúsenosti také i onaké.
Zaleteného holuba 2010-ZO 02001-335 sme vyrozumeli cez výbor majiteˇdostal č.mt. na p.Hrozena a nezavolali holub bol minimálne 3x v koši a stále prilieta do Šaštína.
,,Iná káva" v minulosti sa mi stalo,že majiteľ sa ozval...,ale holub sa medzitým zobral a odletel........nebola by to až taká dráma ale keď mi majiteľ najprv povedal,že príde asi o 4 dni nevidel som v tom problém rozpor nastal po telefonáte keď som mu oznámil,že holubice už nieje..............
Nepríjemne ma prekvapilo........že som si zistil KTO ..JE.. a holuba zatajujem
verte mi ,že som sa cítil ako zlodej..........chodia ku mne ľudia na holubník
čo je cudzie je nahlásené alebo s papiermi
Ja osobne sa držím hesla "môj holub na cudzom holubníku nie je môj"
preto radšej pošlem od neho kartičku
www.zahorak.sk
RV
Rastislav Vincenty
27.08.2010, 09:52
Alebo ich kludne napíšte na môj mail: rastislav.vincenty@evidens.sk, a garantujem Vám, že sa Vám každý jeden chovateľ ozve!!!!!
Len je potrebná komunikácia!
S pozdravom
RV
Rastislav Vincenty
27.08.2010, 09:50
Dobrý deň pán Molnár, budeme čakať na tie hlásenia, keďže ste napísali, že je ich tam veľa! Keď ich bude viac z KE, tak nám ich uschovajte a prídeme si pre nich, aj ja osobne a doručím ich chovateľom!
Zatiaľ ďakujem,
S pozdravom
MB
Milan Blahovský
27.08.2010, 09:23
Rovnaký prípad s p.Ninčákom som mal ja, ešte v mojich chovateľských začiatkoch, tiež mi poslal 2 mladé, spriatelili sme sa a to je viac ako jeden neznámy holub s krúžkom od majstra OZ. Ak sa dá, konám podobne teraz aj ja.
« Predchádzajúca
Showing 1 to 20 of 103 results
1