Pán Hovančík

Ernest Kováčik (29.09.2010, 11:06)
Pán Blahovský ma pravdu kde inde ako v Nitre je to stred , a budovy , na to stvorené -je dobrý nápad [%sig%]
Milan Blahovský (29.09.2010, 11:23)
Tu nejde iba o polohu Nitry, bolo tam schválené, že sa bude organizovať do olympiády tam, kde sa schváli olympiáda, kvôli získaniu organizačných skúseností a vybrúseniu pracovných skupín pre olympiádu.
Zdeňek Adamík (29.09.2010, 11:31)
No tak to je pro mne novinka že Nitra je středem Světa. Možná o tom ani FCI ještě neví. Je potřeba je informovat ať třeba neumřou úplně b.bí.
Pavel Ostrolucký (29.09.2010, 14:49)
Pre pána Kováčika - pomyselný stred Euŕopy je pri Kremnici a tam sa olympiáda konať nemôže, lebo v januári je tam po pupok snehu a nie sú na to priestory, a podľa p. Adamíka je pomyselný stred světa asi PRAHA čo keby sme SLOVÁCI znovu zviditelnili našu stověžatou. Západniarov by sme mali pozvať na školenie už teraz, aby sa tam nahodou nestratili a aby nepresrali schválený termín!
Ľubomír Hovančík (29.09.2010, 20:05)
Pán Kováčik, mne osobne je úplne jedno kde bude CV, Olympiáda....Ak budem chcieť navštíviť jednu z mnohých takých akcii, tak sa jej zúčastním,tak či onak. Každoročne chodím do Šternberku, na CV SR, na Reg.výstavu KDTVR, na dražby do Kapušan, aj do Tornale, a iné chovateľské podujatia. Je to len a len na chovateľovi samotnom ako sa rozhodne a čo je preto ochotný obetovať. A Vaša reakcia mi potvrdzuje, iba to, že sa asi bojíte vyskúšať nové miesta na CV...... že čo, ak Ste náhodou museli ísť na Východ, a ten Východ by náhodou tromfol Západ. To by bolo čo? P.S. A že prezídium, či neviem kto-jednotlivec presadil Nitru, nech bude. Len nech sa po všetkom nebudeme musieť hambiť. Lebo zorganizovať takúto akciu si vyžiada veľa úsilia. A ak to všetko vyjde tak tam bude veeeeľmi veľa ľudí. A hlavna pointa chcel som poukázať iba na to, že ak u nás organizujeme nejakú akciu vieme všetci držať spolu. O tom by mohli rozprávať členovia z našej OZ.
Zdeňek Adamík (29.09.2010, 21:40)
Pavol tak to mne ta Praha fakt nenapadla, ale jinak dobré a s tím školením by to asi bylo i užitečné.
Pavel Ostrolucký (30.09.2010, 07:45)
Zdeňek tá Praha to bol ako žartík.., tak isto aj Kremnica - Kremnické Bane, kde sa v zime lepšie stavajú snehuliaci a je akýmsi geometrickým stredom Európy. V Prahe ináč už jedna Olympiáda bola - myslím že v r. 1980, ,kde som osobne bol a bola výborná, až na to že odtiaľ sa potom začal ako na bežiacom páse rozširovať dovtedy ešte nepoznaný PSEUDOMOR - predtým nazývaný ako Newkastelská choroba, a tak ako nám ide doba s dobou prichádzajú nové olympiády a aj nové choroby a čím menej odolnejšie a o to viacej volierované holuby - strácajú svoju prirodzenú odolnosť - najnovšie prínos ADENOVÍRUSU a pod. Inak medzi najlepšie výstavy ktoré sa doteraz konali boli jedna v Prahe, druhá v Prešove a tretia v Žiline a bola to tá prvá čo organizoval Štefan Pinčák - ostatné novšie už kvôli financiám a novým nárokom doby bývajú slabšie akurát špekulácie a biznismenstvo nariastlo na najvyšišie medze aké kedy boli.

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené