Pán Blahovsky

Ernest Kováčik (01.10.2010, 09:47)
, -neveríš je poriadku - on nie je holubár -!! ale veľa holubarov , je čo sú chorý , a majú zdravotné problémy , - a aký si ti kamarát keď kamarátom nechceš dobré!! ak budeš mať voľakedy zdravotné problémy , spomeň si na mňa !!!! Ja keby tebe tak :::: by som vravel O TEN POKÚS TO STOJÍ !!!aby kamarát bol zdravý !!! AJ cez takéto podujatia si môžme pestovať svoj obľúbení koníček, a nie hádať sa ako to bolo na jar !!!!! stým vedením !!!!!
Milan Blahovský (01.10.2010, 11:05)
V poriadku, chápem vás, len aby sme si nezačali meniť DF chovateľov PH za nejakú celospoločenskú kampaň pre veci vzdialené od nášho koníčka. Aby tu o týždeň niekto nevložil napr. pozvánku na predvolebný míting nejakého kandidáta do mestských orgánov s tým, že to je človek, ktorý má sympatie k holubárom a môže im pomôcť a pod..... A viete o tom pán Kováčik, že myšlienka je tvorivá ??? Ak teda začnete hovoriť o chorobách tak istým spôsobom ich kdesi v podvedomí ľudí aj rozvíjate . Skúste hovoriť o tom ako sme všetci zdraví, ako sa nám bude dariť v novej sezóne a aké sú dobré vzťahy medzi chovateľmi a možno sa to aj raz stane.
Ernest Kováčik (03.10.2010, 08:32)
áno budem za zato modliť - aby ste mali pravdu - a aby neboli také hádky ako boli predošle , aby aj u holubarov bol pokoj mier- ANO dobré sme sa pobavili - aj takéto veci si ako holubári uprednosťujte , nielen tie hádky ,osočovanie, nadávanie , som to sledoval , a bolelo ma srdce čo sú tu ľudia , medzi holúbármi Tak nech Vám pán pomôže aby bol tú mier ,

Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie

Zmeny boli uložené