SZCHPH
SZCHPH
Informácia pre členov MDKS a SEMK

Autor: Ján Bučo

Informácia pre členo...
Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

JB
Ján Bučo
01.11.2010, 12:33
Pozdravujem priatelia, Na stránke MDKS www.longdistance.wz.cz som uverejnil zoznam nominovaných holubov, propozície výstavy v Dlhom Poli a vzor výstavnej karty. Ten sa dá stiahnuť do PC, vyplniť a poslať mailom naspäť. Tešíme sa na Vašu účasť. Príďte si pozrieť najlepšie holuby na tratiach cez noc v roku 2010. Letu Zdar Jano Bučo predseda MDKS
ZA
Zdeňek Adamík
25.10.2010, 13:49
Dobrá práce, jen tak dál.
JB
Ján Bučo
25.10.2010, 12:03
Vážení športoví priatelia, 2. spojená výstava dlhotraťových holubov MDKS, SEMK a TKDT sa uskutoční dňa 17.11.2010 (streda, štátny sviatok) v kultúrnom dome v Dlhom Poli. Infromácie, spolu s propozíciami budú uverejnené na stránke klubu www.longdistance.wz.cz nasledujúci víkend. V hrubých črtoch: Trvanie výstavy 9,00 - 15,00 hod. Preberanie holubov bude už od 7,00 hod. Vyhodnotenie výstavy bude o 14,00 hod. Počas výstavy bude pripravené skvelé občerstvenie a predaj chovateľských potrieb a krmív. V prípade potreby, podrobnejšie informácie dodám osobne na telefónnom čísle 0907847774 alebo mailom na janbuco@gmail.com . Jednotlivým koordinátorom ešte tento týždeňrozošlem podrobnú informáciu ktorá v podstate cez víkend bude aj na webe. Ján Bučo predseda MDKS
JB
Ján Bučo
24.10.2010, 21:54
Dobrý večer priatelia, Mám pre Vás informáviu ohľadom výsledkov za sezónu 2010. Tie boli po kontrole počtov nasadených holubov opäť umiestnené na stránku klubu www.longditance.wz.cz . Zároveň by som Vám rád oznámil, žr výstava MDKS je plánovaná na 17.11.2010 zrejme niekde okolo Žiliny nakoľko žiadne nasadzovacie stredisko neprejavilo záujem o organizovanie výstavy. Informáciu o konkrétnej lokalite a účasti SEMK či TKDT samozrejme čoskoro uverejníme takisto na stránke klubu. Letu Zdar! Jano Bučo predseda MDKS
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.